2012. október 9., kedd

A Nemzeti Létharc Bankja

Van sötét Budapesten egy különösen elvetemült hely. Ne tévesszen meg a talmi csillogás. Elég, ha egy kicsit is körülnézünk és koncentráltan látjuk azokat az erőket, akik miatt nem szaporodnak, hanem fogynak a magyarság vájlingjai. Ott van az eggyel előző - béna - Birodalmi Helytartók emlékműve. Azt mondják, holdtalan éjszakán ha nemzeti fület tapasztunk a vörösmárványra, még mindig lehet hallani a gyarmatosító nagyurak öblös kacagását és a megtaposott magyar fogak csikorgatását. A téren átellenben a jelenlegi Birodalmi Helytartó főhadiszállása van. Ki tudja, mire kell nekik az a sok beton? Talán a pincében tartott világfaló sárkány üvöltését kell eltompítani ... Vele szemben most még üres a brókerhordák volt főhadiszállása. Most még ... de ki tudja, meddig! Ne legyenek kétségeink, csak az alkalomra várnak, csak egy kevésbé harcos, kevésbé a nemzet létérdekeit képviselő kormányra, hogy abba az épületbe is betelepítsenek egy komprádorszivattyút.

Hol állna máshol törzsszövetségünk létfosztásának egy olyan alapintézménye, mint a Nemzeti Bank? Birodalmi bérrabszolgáink perverz humorát mutatja, hogy ezt is a Szabadság térre kellett telepítenüik, mintegy szembe köpve Magyarország elveszett dicsőséges szabadsága miatt siránkozó gyászmagyarokat. Az, hogy a forintunk ennen kifosztásunk eszköze, igen egyszerű módon bizonyítom.

Van elég forintod?

Ugye, hogy nincs! Vennél te kenyérkét, vagy ha arra telik, lapostévét, vagy ha arra is telik, holdrakétát, de holdrakétára már végképp nincs pénz. És miért nincs? Mert nem ad az úgynevezett "nemzeti" bank. Pedig ott áll benne a globálkomprádorok pénze nagy halmokban, de a szegény, kifosztott magyarság csak az orrát nyomhatja a kirakatüvegnek.

De szeretnék gazdag lenni ...

Mi akadályozza meg, hogy az ott benn levő sok pénz a miénk, a magyar rögből kinövő magyar életfa hajtásaié legyen? Csak az úgynevezett bankelnök, aki a globálbirodalom jó bérrabszolgájaként piszkálóvassal csapott rá a nyúlkáló kezekre. Most, hogy letelik az ideje, titáni harc veszi kezdetét. Ne legyenek kétségeink, előtérbe fogják tolni magukat magukat jobbmagyarnak hazudó emberei az ötödik hadoszlopnak.

De hiába tolják magukat. Azt a posztot és a vele járó szolganépet a nemzet igazi hívének kell megkapnia. Aki számára a pénz nem a materiálcsere eszköze, hanem szakrális tartalommal bír. Aki a "nemzeti" bankból a Nemzeti Létharc Bankját hozza létre.

Én leszek a jegybankelnök.

37 megjegyzés:

  1. Be kell valljam, remek kampányt hoztak össze.

    Árulja el, csak nem az történt valójában, hogy napokon belül az IMF-es karvajok úgyis elkócoltak volna és esetleg korábban intenek volna be a médiában, mint maguk? Ez esetben becsülendő a gyors megelőzőcsapás. A fogalmazás pedig remek, néha én is így beszélek a kutyámmal, mindig összerágja a cipőimet a szemét!

    VálaszTörlés
  2. K., milyen kishitű maga! A harmincéves háború döntő összecsapása zajlott le szemeink előtt. A magyarok kicsi, de elszánt serege tökéletes győzelmet aratott a Birodalom elbizakodott hordái felett. Most pedig kénytelenek elfogadni a mi feltételeinket. Elmúlt a fennhéjázó, gőgös diktátumok ideje! Most mi mondjuk meg, milyen feltételekkel vagyunk hajlandók békét kötni.

    Minket néz a világ összes megnyomorítottja és megszomorítottja, akárcsak 1848-ban vagy 1956-ban.

    Mindez a sajátos magyar harcmodornak, a jobb agyféltekés gondolkodásnak és a belső ellenség elleni kíméletlen fellépésnek köszönhető. Ahol egység van, ott eljön a győzelem is. A "demokráciával" bohóckodó országok viszont úgy zuhannak el, mint az ólajtó.

    VálaszTörlés
  3. Szóval inkább kifelé üzentek, mint befelé? Értem már, akkor ezért fogalmaztak olyan végtelenül egyszerűen. Így megnyomorítóink akár tükörfordítással is dekódolhatják szerény fölényünket a válság felett. No de akkor lehet, hogy érdemesebb lett volna valami külföldi orgánumban hirdetni. Miért nem csinálnak inkább egy Mohamed karikatúrát? Azzal sokkal olcsóbban, sokkal nagyobb figyelmet lehet kis világunkra szegezni, ráadásul még írni se kell.

    VálaszTörlés
  4. Minek kifele uzenni, legyen a birodalmi velemenyterroristak gondja, hogyan magyarazzak meg a gazdaorszagaikban a szornyu vereseget.

    Nekunk, magyaroknak kellene mar a nemzeti karakterunkke valt buskomorsagunkat elfelejtenunk es diadalunnepet ulni a totalis gyozelem felett, amivel csak a pozsonyi csata vetekedhet.

    Az IMF-megallapodas egy magyar gyozelem, vezerunk pedig csak Arpadhoz merheto. Szobrot neki Opusztaszeren.

    VálaszTörlés
  5. Elismerem érveit, és igaza is volna, csakhogy nem lett belőle külföldön botrány. Így aztán a kutya se vette észre (az, amelyik zabálja a cipőimet). Prolikra meg minek 200 mft drágaforintot költeni, olcsóbb a kokisaller-kombó. Jól mondja, inkább emeltünk volna belőle egy bazi nagy szobrot, leninméretben.

    VálaszTörlés
  6. Idegesit, hogy maga a kulfolddel jon. Mit erdekel minket a kulfold? Ha az amerikai szavazokat nem erdekli, hogy a birodalmuk megrazo vereseget szenvedett Magyarorszaggal szemben, az miert fajjon nekem?

    Az amerikaiak nem szavaznak.

    Szavaznak viszont a magyar webprolik (meg!), oket kell megakadalyozni abban, hogy rosszul dontsenek.

    VálaszTörlés
  7. Ugyan KGB, azt gondolja ez ilyen egyszerű?

    Csinálnak egy olyan bóvlis műválságot, mint az év elején, és a webproli rögtön meggondolja magát. Arra mit fog lépni, maradt még kék tinta?

    És nekem ne idegeskedjen itt, mert még mindig én fizetem a maga egészségügyi ellátását! Tőlem beülhet két hétre, csak ne tudjak róla!

    VálaszTörlés
  8. (Miért volt ez a blogváltás, miért nem volt jó a régi? Látom egyenként copypastelte a kommentárokat a régiről)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A regi blog kompromittalodott. A nemzeti letharc ellensegeinek az eroi szereztek meg ott az ellenorzest, rendezett visszavonulast kellett vegrehajtanunk.

      Csapasokat adunk es kapunk. Ezt akkor bekaptuk. Egy csatat elveszthettunk, de a harminceves haborut vegul mi nyerjuk meg!

      Törlés
  9. Ha csinalnak bovlis muvalsagot, a magyar webproli, aki nem lat el a gyomranal tovabb, leszavaz-e a Nemzeti Erore?

    Bovlis muvalsagrol szo se lehet. Egyaltalan, semmilyen valsagrol nem lehet szo. Beke van, konszolidacio, gyarapodas.

    Hova uljek en be?

    VálaszTörlés
  10. Lenne pár tippem hova üljön, de én most az egészségügyi állapotáért aggódtam. Nehogy úgy járjon, mint ahogy pufajkás vezérünk járt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baleset? Erdekes, amit mond. Aztan mennyit adnak egy ilyen baleset megrendezeseert?

      A teherautobaleset a kedvencem.

      Törlés
    2. Ájj!!! Az imént mondta, hogy idegeskedik! Emiatt aggódtam.

      De ha már így belegondolt. Nem kell ahhoz baleset, hogy magát leszavazzák, elég megemelni a földgáz árát és embargót tenni az iPhoneok behozatalára...

      Törlés
    3. Jol van, jol van. Ha nincs uzlet, akkor nincs uzlet. Aztan ha teherautobalesetre van szuksege, csak szoljon. Ha momentan most nem aktualis, meg jol johet holnap.

      Most, hogy mar nem jon a kulfolddel, mar nem is idegeskedek.

      Törlés
    4. Nevtelen, ez a magyar sorstragedia. Ha a beszedter az igazsagnak megfeleloen lenne tematizalva, akkor ezen a ponton az egesz nemzet egy emberkent kialtana fel: inkabb az allamcsod, mint ezek a diktatumok!

      De ez a feltudasu elit ... eh!

      Törlés
  11. Mit szól, hogy újra elit lesz a Wallis libása?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a birodalom oriasi erofesziteseket tesz, hogy egy konnyebben kezelheto helytarto kezebe helyezze a hatalmat. fel tole, hogy bar viktor felszivuen szabadsagharcol, ez a kis langocska is langra lobbanthatja az elnyomott, profitszivattyuzasbol nem reszesulo periferianepek tuzmaglyajat.

      a velemenyfegyverek ugatasatol megsuketult magyarsag fulebe nem jut el a suttogasunk, amikor ezt megprobaljuk elmondani nekik. nagyobb megafon kell.

      Törlés
    2. KGB,

      Maga miért ír szép magyar blogjainkon, hősi magyar internetünkön, büszke hazánk krónikásaként ékezetek nélkül?

      Csak nem kűfődrűl osztyajaz észt? Küldjek magának billentyűzetet?

      Kocsis

      Törlés
  12. Kocsis, azért írok ékezetek nélkül, mert megtehetem. Más közfilozófust talán megszólnának, de én gondolataim oly mértékben átütők, hogy az ékezet hiányát csak a legsekélyesebb webprolik merik felvetni.

    Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarom, hogy Düsseldorfból látom el eszmei útmutatással a magyarságot.

    VálaszTörlés
  13. Frau KGB!

    Ismeri a bal( )oldali alt+shift gombok együttes lenyomásával tett nemzetre való jótékony hatást? Jól értem, hogy Maga a zsíros külföldi nyugdíjával próbálja megérteni e sors kivetett ország nehéz mindennapjait? Képes egyáltalán forinton kívül bármilyen más pénzszerű nevetséges utánzatot a kezébe venni, és száján kiejteni idegen népek szavát? Fogadjunk, hogy disszidált, és vagy 40 éve be sem tette a lábát szép magyar sztyeppénkre. Hát Maga még adót se fizetett úgy igazán, tudja milyen itt bélásokkal hátrafelé nyilazni, a vajlingot megtölteni?

    Amíg maga röggelente a Königsalleera jár bevásárolni, mi éppen a párna alá kuporgatjuk a gázszámlára a pénzt. Amikor maga a Rajnába áztatja Elit lábait, addig minket a Dunába lőnek agyon. Csak nem képzeli, hogy Maga onnan Elitkedhet ide, nekünk, anyaországi - mindig is hősiesen küzdő - magyaroknak? Költözzön haza! Itt legyen ekkora a szája!

    Barna sör, virslivel,
    Kocsis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem énektudásommal lendítek az ország szekerét, így aztán nem értem, miféle altra célozgat itt.

      Meg aztán 40 évnyi emigráció olyan perspektívát adott nekem, amellyel a sívó magyar homokot túró magyar bütyökmagtermesztők nem rendelkeznek. Ebben a pillanatban posztkommunista, féltudású elitek mételyezik a tiszta magyar gondolkodást. Amikor pedig a globálbirodalom pénzfegyverei veszik össztűz alá a szállásterületet, jól jön a nemzetközi pénzvilágban szerzett jártasságom, amit díszcserje/kertészeti vállalatbirodalmam felépítése során szereztem. Nekem tehát több jogom van megmondani, mint egy panelprolinak, aki mellett csak az szól, hogy rendszeresen látogat egy romkocsmát Budapesten.

      Lehet, hogy a Königsalléen iszom a reggeli csokoládémat, de az is lehet, hogy a Caflisch cukrászdában. Erről többet nem is mondanék.

      Törlés
    2. Aha, szóval, mégiscsak külföld. Jaj de ellentmondásos, ennél azért kicsit többre számítottam Magától.

      Törlés
    3. Maga szerint hol van a Caflisch cukrászda?

      Törlés
    4. KGB,

      Maga fűt-fát összehord. Először Düsseldorfozik, most meg a negatív visszhangra azt akarja beadni, hogy Pécsett él. Ennek tisztázásához egy teljes alakos felfújható Szijjártó Péter se lenne elég.

      Ejnye már!
      Kocsis

      Törlés
    5. Maga az, aki nem ért a szép magyar beszédből (amely a legősibb nyelv Európában). Világosan megmondtam, hogy vagy itt iszom a csokoládét, vagy ott. Az maga volt, aki nem ismerte az ország legrégibb cukrászdáját.

      Én mindig egyenesen megmondtam a tutit, csak maga az, aki nem érti.

      Törlés
  14. További magyarázkodások helyett inkább szakértse meg ezt:
    Oldalanként 470 ezerért dolgozik a Századvég

    A maga cikkei érnek ennyit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem akar a zsebemben turkálni? Röviden: igen, az én postjaim érnek ennyit.

      Törlés
    2. Üvegzseb KGB, üvegzseb! Nem én találtam ki...

      Törlés
  15. Miota vonatkozik az uvegzseb egy maganblog magantulajdonosanak maganzsebere?

    A maga zsebeben mennyi penz van es kitol kapta?

    VálaszTörlés
  16. KGB, maga a szememben az Elit megtestesítője. Éppen ezért beszélek magával úgy, mint egy Elittel. Hiszen erről szól a blogja is, ne felejtse el a szerepét!
    Az én zsebembe egyébként több van, mint amennyit az Elit a jó megélhetésnek gondolna. Bevallom, szemét multiktól kapom, ennek ellenére utálom őket, mert pár éve még a kkv-ktől is be tudtam gyűjteni ugyanennyit, de sajnos azok éppen túlélőset játszanak :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga a hitvány betevő kalácsért a hazát árulja. A multi szekerét tolja, miközben a haza tiborcai hó végén száraz kiflicsücsökre szorulnak és gyerekeik a kirakatnak nyomott orral bámulják csak, ahogy én a reggeli csokoládémat iszom a Caflisch cukrászdában.

      Maga egy szipoly.

      Törlés
    2. Félre érti, mi azon kevés magyar cégek közé tartozunk, akik a multiktól vissza szerzik a pénzt és Magyarországon költik el. Olyan szuper munkát végzünk, hogy nincs okuk külföldön keresgélni. Ha mi nem lennénk, ez a pénz is a karvajországok kezére kerülne.

      Törlés
    3. Vagyis a magyar munkáserő extrakizsákmányolására büszke? Fizetnek maguknál német órabért? Nem? Akkor maga egy karvalykomprádor.

      Törlés
    4. Tényleg, ha már ekkora hősök vagyunk és ilyen jól megismerkedtünk, ki tenné cégünk logóját az oldalára?

      Logó letöltése

      Köszönettel,
      Kocsis

      Törlés
    5. "Fizetnek maguknál német órabért?"

      Viccen kívül, fizetünk. Nélkülözhetetlen embereink vannak, és mérnöki munka, szóval nincs is választásunk, fizetnünk kell. Kubikos nálunk nincs.

      Törlés
    6. Tetszik ez a logo, ki is teszem az oldalra a kovetkezo postnal. Azonban az meg erik, egy kicsit varnia kell (hacsak nem akar maga irni egyet).

      A magukhoz hasonlo karvalykompradorok miatt nem tud szaporodni a neptorzs roncstarsadalomba sullyedt resze. Meg a szereny kubikusi munkat is ellopjak toluk.

      Maga egy hiena.

      Törlés