2012. október 19., péntek

Indiánok vagyunk

50 éve a Birodalom két fiókvállalata majdnem kiirtotta egymást és az emberiséget nukleáris fegyverekkel. Ez is azt mutatja, hogy a Birodalom számára a pillanatnyi létélvezeti érdek - hogy kielégítse pillanatnyi vágyát azzal, hogy kiirtja az emberiséget - messze fontosabb, mint az emberiség szakrális küldetésének beteljesítése. Nem, mintha az emberiség kiirtása nem fordulna meg mindannyiunk fejében. Amikor az Echo TV foteljéből elnézem azt a sok tompaagyú hedonistát, akik egy Big Mac hamburgerért az anyjukat is eladnák, bizony bennem is csillapíthatatlan vágy ébred arra, hogy megnyomjam a Gombot. Én azonban tudom, hogy nem ösztönlénynek születtem erre a világra - én nem, csak a többi konzumidióta - hanem azért, hogy megvalósítsam a szakrális küldetésemet és visszatereljem a vas bűnébe esett zabálógépeket a bütyökmag kézi eszközökkel való megtermelésének szakrális útjára.

A háború azóta sem csillapodik, csak a módszerek lettek sokkal, de sokkal ravaszabbak. Az atomfegyverek ma biztonságban pihennek a silóikban. Ma a nemzettörzseket úgy irtják ki, hogy egyszerűen elveszik tőlük a földet, a vizet meg a levegőt. Ezt tették az indiánokkal is a jenkik, aztán a jenkik még ráadásul betegségeket is küldtek rájuk, amely ennen fizikai mivoltukban semmisítette meg őket. Nem nehéz látni a hasonlóságot az Európai Birodalom által erőltetett földvásárlás, az ivóvízünk külföldi karvalytőke kezébe játszása, a levegőnk beszennyezése nemszakrális pokolgépezetek - úgymint autók - által és a magyarfaj megfertőzése rákbetegséggel valamint az indiánok kiirtása között. Mi vagyunk ma Európa indiánjai és ha nem kapjuk a kezünkbe a kisbaltát, 2018-ban már csak rezervátumban sínylődik az a kevés, akit meghagynak közülünk.

Háború ez a javából, amely kulcserőforrások, a kereskedelem, a pénz és a média birtoklásáért zajlik. A kereskedelem és a pénz létgátló vagy létgyarapító jelentőségét nem kell külön ecsetelnem. A média az a fegyver ami által felépül az az értelmezési tér, mi szerint a média egy fegyver, amivel nekünk értelmezési tereket kell építenünk. A mi értelmezési terünkben a világ egy szörnyű és folyamatos háború színtere, ahol egy arctalan, megnevezhetetlen Birodalom próbál kiirtani minket ezer éve.

Na ezért kell a médiafegyvert birtokoljuk, hogy ebben az értelmezési térben nyerjünk háborút. Mindenki fejében.

22 megjegyzés:

  1. Nem tudom, észrevette-e már, de a Közgép logója emlékeztet egy szögletesített Pac-Man-re, amint éppen bekapni készül a pálya sarkában elhelyezett power-up jutalomfalatot. Ez kifejezi, hogy miért nemzeti érdek (sőt, Nemzeti Érdek) a Közgépnek jutalomfalatot adni: amíg tart a power-up hatása, addig nem az szörnyek esznek meg minket, hanem a hős Pac-Man eheti meg a szörnyeket. Igyekezni kell, mielőtt a hatás elmúlik, és akkor amint lehet, adni kell Pac-Man-ünknek a következőt! Háborúban semmi totojázás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oszinten szolva ezen el se gondolkodtam. Kocsis kommentelo tett egy termekelhelyezesi ajanlatot az elozo post kommentjeiben es en azt elfogadtam.

      Igen, a logo es a post kozott vegtelen sok kapcsolodasi pont talalhato.

      Törlés
  2. hűha! Készül 23-án a nagyszínpadra? Ez lesz a felvezető konf?
    (Cégem lógója alá odaírhatná: Tirpákbokrétás főszponzor)

    Én ma nem prolitizálok, inkább főzök egy jó pörköltöt.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  3. Nem akarok anyagiasnak tűnni, de a Tirpákbokrétás Főszponzor egy kicsit többe kerül, mint amiben eddig megállapodtunk.

    A nagyszínpadot nem tudom anyagi ellenszolgáltatásként beszámítani. Én nem barterezek, barterezzenek a bütyökmagtermesztők!

    VálaszTörlés
  4. Mégis, mennyit akar, maga szipoly?

    VálaszTörlés
  5. Egy nemzetstratégiai kutatóintézetre gondoltam, kezdetben mondjuk 30 munkatárssal. Az igazgató persze én lennék, versenyképes juttatással.

    Növekedési terveim is vannak jövőre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit fog novelni KGB? Szerintem valami biopenisznoveloben erdemes gondolkodni, arra mindig van kereslet.

      Egyebkent egy fomunkatarsi allast, illo juttatasert elfogadok. Felteve, hogy nem kell doktori cim, meg nem kell bejarni dolgozni, mert az utobbit utalom.

      Törlés
    2. Nincs most pénz ilyen buta intézetekre, ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is nemzetünk számára!

      Felállítok magának egy vizsgálóbizottságot, megkapja a 30 kulikost is. Az lesz a dolga, hogy kiderítse, ki volt a felelős a vajlingok eltűnéséért for the past eight years, khöm, az elmúlt időben. Ez egy nagyon fontos feladat, mert ha kideríti, akkor ki lesz derítve. Az alkalmazottak listáját küldöm, a csillagozottakat nem lehet kirúgni.

      Törlés
    3. latom, maga is csak olyan labancfele, aki szivesen elszabotalna a magyar torzsstategia kibontakozasat, csak hogy a skoda octavia-ja meglegyen. en viszont hiszek a turani nepek tortenelmi kuldeteseben es a Nemzetstrategiai Fuzetek megjelentetesetol nem tudok eltekinteni.

      a kovetkezo deal-t ajanlom. a nemzetstrategiai kutatointezet allomanyaba felveszunk 15 embert, aki a maga vizsgalobizottsaga szamara as elo kompromittalo adatokat a haza ellensegeinek szexualis szokasairol. itt hajlando vagyok lenyelni a maga csillagozott neveit, kiveve dr. klein davidot, akit vegkepp nem vagyok hajlando megturni a nemzet jovojenek kituzesen dolgozo brigadommal egy fedel alatt. a masik 15 nev viszont tolem jon es ok az idejuket a Nemzetstrategiai Fuzetek elso 4 szamanak megalkotasaval toltik. tovabba nemzetstrategiai ismeretterjeszto filmet is akarok.

      deal?

      Törlés
    4. Füzetek, nyomtatványok? 10 millió roncsnak kipostázva? Ez zseniális ötlet KGB! Tudtam én, hogy maga az én emberem! Klein úrral nem lesz gond, ki küldjük EP képviselőnek.

      Törlés
    5. En eredetiben arra gondoltam, hogy a Nemzetstrategiai Fuzetek olvasoi csak a keves szamu Lato korul kerulnenek ki - azok, akik meg hajlandok felfogni a valodi esemenyek menetet a globalmedia hazugsaguvoltese kozepette.

      De ertem a motivacioit es igen, a 10 millio konzumidiota webprolival is kell valamit csinalni (habar en mindig azt mondtam, hogy a szavazati jogukat kellene elvenni, mit szavazgatnak ezek a szakralis Vezerrol?) Kapok meg 10 embert es lesz a webproliknak szant valtozat is.

      Törlés
  6. A létszámot fogom növelni, mert a Nemzetstratégiai Füzetek tervezett sorozatához 30 ember nem lesz elegendő.

    Maga nem postolt eleget ezen a blogon, hogy főmunkatárs lehessen. Egyszerű beosztott kutatói állást ajánlok fel. Már feltéve ha K tejel.

    VálaszTörlés
  7. Maga átírta a posztot? Hova tűnt a céges logóm? Bz249 Kft. jobb ajánlatot adott? Hol marad a közbeszerzés kiírása, és miért nem tették közzé a nyertes pályázatot?

    Egyébiránt, felszólítom a Bz249 Kft. ügyvezetőjét, hogy járjon el tisztességen, és pályázzon a főszponzori címért úgy, ahogy a Vezérünk megszabta! Ha nem teszi, akkor legalább növelje meg a biopéniszem méretét (vagy a vezérünkét) és el van intézve! Majd azért szóljon ha kézzel fogható az eredmény...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem irtam at a posztot. meg nem. legyen ez azonban figyelmeztetes, hogy ez a mediafelulet nem hullik az olebe csak ugy. lehet, hogy megis bz249 ajanlatat fogadom el, ugyhogy jol teszi, ha csipkedi magat.

      Törlés
  8. Bocsánat, a logónk még kint van, csak mobilról nem látszott. Akkor minden rendben, hagyjuk nyertes pályázat közzétételét, nem olyan fontos.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  9. Kocsis, a biopenisznoveles jelenleg meg csak egy kitoresi irany olyasmi, mint mondjuk a kinaiaknak szant teherrepuloter. Most meg a dolog a kutatasi fazisban van, ugyhogy ne varjon kezzelfoghato eredmenyt. Elobb csengesse be a zsozsot, aztan majd megkutatjuk, hogy mit lehet tenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megjelent itt oldalt egy villózó banner, két hét alatt +12cm szöveggel. Ez gondolom már a maguk műve. Csak szeretném jelezni, hogy kétszer kattintottam rá, ennek megfelelően várom az eredményt is. Vajon Én, mint Kovi Productions, elszámolhatom a növesztések kiadásait költségként? Majd ne felejtsenek tartó állványzatot küldeni hozzá, és végére egy Jennifer Lopezt!

      Köszönettel,
      Kocsis

      Törlés
    2. Ne legyen tevedes: itt eloszor az en projektemrol folyik az alku, a Nemzetstrategiai Kutatointezetrol. Ha ezek utan K-nak meg van penze, akkor finanszirozhatja a maga - szerintem meglehetosen gusztustalan - projektjet. Kozbevetnem, hogy a szakralitasban gyokerezo osmagyaroknak nem volt es nincs szukseguk biopenisznovelore. Ilyen problemaik egyszeruen nincsenek.

      Törlés
  10. KGB: es tudja miert nem volt szuksege a szakralitasban gyokerezo osmagyaroknak biopenisznovelore? Pontosan, mivel napi rendszeresseggel fogyasztottak butyokmagot. Vagyis ez egy igen fontos kitoresi pont a butyokmagtermesztesen alapulo gazdasag szamara.

    VálaszTörlés
  11. Tudja, kik vadaskodnak azzal, hogy a butyokmag lankasztja a ferfierot? A globalbirodalom kompradorugynokei! A Taltoslegendaban is meg van irva, hogy Torcos taltosnak azert lehetett 1000 (!) gyereke, mert napi rendszeresseggel fogyasztott butyokmag-salatat es kente egesz testet butyokmagkremmel!

    Maga ezt tudomanyos tenyt akarja elhazudni es ertektelen placebokkal traktalni a butyokmagfogyasztastol revitalizalodott torzsi ferfiakat!

    Sarlatan.

    VálaszTörlés
  12. KGB: meg van az a tema kello alapossaggal kutatva? Tudomanyos bizonyitekokkal es kordiagrammokkal alatamasztva? Feltarta-e mar valaki a butyokmagfogyasztas es a ferfiero kozotti kapcsolatot?

    Nem. Nem. es Nem.

    Vagyis ez, hogy egy ugynevezett szoviccel eljek, szuz terulet, ahol a Nemzet Eroforrasaibol egy kicsit atcsoportositva a Szakralis Nemzettorzs jovobeli Felemelkedesenek a zalogat teremthetnenk meg. De maga tudja, ha mi nem, akkor a Hanyatlo Nyugat vagy Felemelkedo Kelet mas allamai majd megvalositjak ezt a nagyszabasu kiserletet. Csakhogy akkor majd a biopenisznovelo nem a Nemzet Ujrateremtesenek, hanem a Kifosztasanak az eszkoze lesz.

    VálaszTörlés
  13. Ha maganak a Taltoslegenda nem feltaras, akkor mi az? Maga a Fajta kollektiv tudatalattijanak egy ilyen kifinomult termeket akarja helyettesiteni kordiagrammokkal es az ugynevezett tudomannyal, ami a vas bunevel fertezi a szakralis tudatot?

    Inkabb a taltostudat tanitasara kellene atcsoportositani a Nemzet Eroforrasaibol. Most, hogy vegre a nemzet kezeben vannak a nemzet iskolai, ezzel nem is lesz gond.

    De tudja mit, legyen maganak. Lehet biopenisznovelo, de csak butyokmagalapon.

    VálaszTörlés