2012. november 2., péntek

Bankok és tankok

Ahol megszorítás van, ott megszorítás van.

Legyünk nagyon őszinték és tabukra fittyet hányva mondjuk ki az igazságot. Rázhatta az öklét akármeddig Viktor, a Vezér meg a törzsszövetség reálvagyonának őre, skandálhattak a két békemenet résztvevői, ha az itt állomásozó megszálló csapatok letörnek minden ellenállást.

Ha valaki nem értette volna, a bankok azok a megszálló csapatok.

A bankok személyesen felelősek azért, mert fogy a magyar. Amíg a magyarnak fegyverekkel, új határokkal és gázkamrákkal kellett szembenéznie, addig páratlan gyarapodást élvezhettünk (ami nem is meglepő, mivel mi katonanép vagyunk) Vájlingok, munkáskezek és bütyökmagültetvények terjeszkedtek az öntéstalajon, Új Hajnalt ígérve a fajtának.

Aztán 1980-ban megérkeztek a bankok és egyre csak fogyunk. 2030-ban annyian leszünk, mint 1916-ban! 60 év vívmányai válnak a semmivé a béke, a demokrácia és az európai unió miatt, ezzel is jelezve, hogy a magyarság élettere nem a béke, a demokrácia és az unió, hanem a küzdelem, a kristályszépségű piramistársadalom és a létharc.

Jó ötletnek tűnt a vájlinggyarapodásnak a megszálló bankokra kivetett létsarccal lendületet adni. Azonban ma már tudjuk, hogy amennyi vájlingot így a magyararcúak magukévá tettek, annyit a bankok el is vettek tőlük, tovább gyarapítván a vájlingnélküli roncstiborcok széles tömegeit. A humántőke legértékesebb portfóliója pedig lelép külföldre, ami újabb bizonyítéka annak, hová vezet a parttalan szabadság meg az állati lófrálási vágy konzumfogyasztási kielégítésének csapdája.

Magyarok! Lefejtenek minket, mint a talajmaró a lignittelepet! Egyetlen esélyünk, ha még ma lezárjuk a határt és áttérünk az önellátó bütyökmagtermelő kertbirtokokra.

Mikor mondja már ki a kormány ezt a nyilvánvaló igazságot?

5 megjegyzés:

  1. Tegyük föl, hogy ez így igaz. Szerinted a határok lezárását követő nap mi történik?

    Mellesleg: én régen húsz, harminc éve, lezártam a határaim.

    VálaszTörlés
  2. nevtelen, a varosi konzumidiotizmus tespedesebe beletespedt, szakralis letmodtol elidegenedett roncsmagyarok lehet,hogy izomlazat kapnak az elso nehany heten. a megszokott szappanoperajuk is hianyozna. viszont a selejt elkerulhetetlen kihullasa utan a genetikailag belenk kodolt foldszeretet gyozedelmeskedne.

    csak egy evet kell kibirni es onellatoak leszunk!

    VálaszTörlés
  3. Üdv KGB! Képzelje, a hétvégén megnéztem az Olaszokat közelről, és megállapítottam, hogy majdnem olyan csórók, mint mi! Jó érzés, hogy nem csak nekünk rossz. Na majd még jövök.

    K.

    VálaszTörlés
  4. Megjegyzem, maga itt arról beszél most, mint Budaházy, csak elitebben.

    VálaszTörlés
  5. Budahazy?
    1996-bol Csurkatol szarmazik az "elmentek a tankok, megjottek a bankok".

    Jelenleg pedig o nyomja az uzenetet.

    VálaszTörlés