2012. november 23., péntek

Lássátok az Igazságot

Minden társadalom számára a legfontosabb feladat, hogy tudja az Igazságot, és felismerje, valamint elutasítsa a Hazugságot. Nincs ez másként a magyarságnál se. A nemzetség minden tagjának tudnia kell, mi az igaz és mi a hazug. Mert ha világos képük van a világ valódi természetéről, akkor nem fogják az Igazság bajnokait gúny tárgyává tenni.

És ez így van, testvéreim?

Nincs így. Megnevezem a kollaboránsokat, akik folyamatosan hazudnak nekünk 1978 óta és akik miatt az egy főre eső vájlingok száma az 1526-os mohácsi csatavesztés válságos korszakánál is alacsonyabb szintre esett. Itt vagyunk egy új Mohács kellős közepében és a nemzettörzs tagjai azt hiszik, hogy ez a kormány miatt van. Amikor pedig a kormány éppenséggel azon kevesek között volt, akik felismerték az Igazság valódi természetét és nekiment a minket kisemmiző, nyugdíjakat csökkentő, ingatlanadózó, tiszteletlenül beszélő Birodalomnak. Amely Birodalomról tudtuk előre, hogy lehetetlen legyőzni.

És a vereséget a tiborcok most a kormányra fogják, ahelyett, hogy a Birodalomra fognák.

Óriási a tét, barátaim. Megeshet, hogy a valóságot nem igaz, hanem hazug módon látó roncsmagyarok esetleg túlzásokba esnek és a kollaboráns hazaárulók megnevezhetetlen titkos szövetségének adják azokat a szavazatokat, amelyeket 2010-ben a népbölcsesség oly megkapó demonstrációjaként adtak a Haza Megmentőjének. Nem kell magyaráznom, hogy a létharc micsoda veresége lenne ez és a magyarság micsoda létpusztulását hozná el. Mohács kutyafüle lenne ahhoz a mészárláshoz, amit a bosszúálló Birodalom rendezne a hazafiak között.

Úgyhogy kezdhettek rettegni és ha már rettegtek, akkor az remélhetően emberfeletti erőfeszítésekre fog sarkallni, hogy ez ne történjen meg.

Mohácsnál a magyar sereg vakon tántorgott a végzete felé. Mi itt tudjuk a lehetséges kudarc okát és a siker receptjét. A gond az, hogy az emberek nem azt gondolják, amit gondolniuk kell. Az pedig tisztán kommunikációs feladat, hogy megismerjék a valódi Valóságot és kiverjék a fejükből a nemvalódi Hazugságot. Eleve nem is szabadott volna a Hazugságban hinniük, ha a kommunikáció olyan jó, mint amilyen hősiesen a csapataink harcolnak.

Nincs mese, el kell mondani az Igazi Nemzetstratégiát. Újra és újra, egyre hangosabban. Amíg a hazug téveszmékben hívők meg nem süketülnek.

31 megjegyzés:

  1. Ha Birodalom állandóan a pénzfegyvert szegezi a homlokunknak, nem lehetne kiszúrni vele azzal, hogy megszüntetjük a pénzt? Vissza a cserekereskedelemhez! Áruért árut, szolgáltatásért szolgáltatást. Ezek a reális javak, a pénz csak egy trükk. Ha nem lesz többé pénz az országban, azzal a pénzfegyverből is kivesszük a golyókat. Élmény lesz nézni a Birodalom pofáját, amikor a ravasz meghúzása után üres kattanás tudatja vele, hogy a fegyvere hatástalan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ez jutott eszembe még tegnap a poszt olvastán: ha nincs (kimutatható) pénz(forgalom), akkor nincs miből adót szednie és fizetnie az államnak az uzsoraköveteléseket.

      Törlés
    2. Nagyon jó helyen keresgélnek mindketten. Korunk létválságának legfőbb okozója az, hogy Szakrális Pénz helyett Pusztító Globálpénz ül tort. Ezért azonban kár lenne a pénzt, mint "valamit" okolni, hiszen a szakrális vezér kezében a pénz hatalmas léterővel bír és annak garanciája, hogy a törzsszövetség minden tagja tudja a helyét a kristályszépségű piramisban. A pusztító globálpénzen kell ütnünk és ennek a legjobb módja az, ha elvesszük globálgazdáitól és a fajta érdekében használjuk fel.

      Törlés
    3. Milyen jó, hogy ezt írja! Most már értem, hogy a kormány miért igyekszik minden pénzt a Szakrális Vezérhez és a hozzá közelállókhoz csoportosítani! Ezzel védenek minket, egyszerű, derék magyar embereket a pénzfegyvertől (ha nálunk nincs pénz, akkor ugye lőni se lehet ránk vele). Hős vezetőink pedig minket védve magukra vonják a Birodalom halálsugarainak tüzét. Micsoda önfeláldozás, micsoda Férfiasság! Erről külön posztot kellene írnia, mert az emberek szomjúhozzák az igazságot Battonyá... akarom mondani, Törökszentmiklóstól Fegyvernekig!

      Törlés
    4. Főhadnagy, maga eltévedt az ideológiai labirintusban. Az, akik elveszik az arcmagyaroktól a szakrális pénzt, az nem a Szakrális Vezér, hanem a kollaboránsok. A kollaboránsok - üveggyöngyökért! - üzemeltetik a komprádorszivattyút, hogy a magyarok tömegeit taszítsák roncsmagyar sorsba, megfosztva őket a bővített újratermelés legelemibb lehetőségétől. Megvan persze, kik foglalják el a helyüket majd: nem emberi lények. A Szakrális Vezér onnan ismerkszik meg, hogy érdemük szerint juttat a tiborcoknak és ha kell, a Birodalmat is megsarcolja, csak hogy a népnek jusson.

      Törlés
    5. csak hogy tisztázzuk: ők adják az üveggyöngyöt a komprádorszivattyújuk elhelyezése céljából terembérleti díjaként. ugye?

      a NeSTöKi folyóirat 23 Bm-os ára valójában 25 Bm?

      Törlés
    6. KGB, nem tévedhetek el. GFG az ő blogjával az én vezérlő fáklyám. Úgy ég a sötét éjszakában, hogy lehetetlen eltéveszteni. Na jó, azért figyelek a maga elemlámpájának pislákoló fényére is.

      Törlés
    7. főhadnagy, maga bízik KGBst elemlámpáiban?
      http://galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/163415/Retro-zseblampak-2-db/
      ha legalább karbidlámpa lenne ...
      vagy ez a pumpás modell:
      http://aprod.hu/hirdetes/daco-lite-military-zseblampa-ritkasag-IDEmEx.html

      Törlés
    8. Névtelen, a Haza Barátai támogatják az erőfeszítéseinket. Nem hiszem, hogy bármely hazafinak szégyenkezni kellene ilyesmi miatt.

      A folyóirat mögött rengeteg intellektuális erőfeszítés van. Sajnos azt kell mondanom, hogy a kereskedelmi tévék által agymosott, konzumidióta ízlését SMS-es szavazásokon kiélő tömegemberektől nem várható, hogy érdemeink szerint adakozzanak a haza üdvéért folytatott bölcselkedésre. Szponzoraink vannak, igen. Miért, maga ingyen kommentel?

      Törlés
    9. Delgado főhadnagy, maga hamis bálványokat imád. GFG nem Tényező. Jó, meglehet bevonják rövid távú taktikai feladatokba - például végrehajtatnak vele egy arcvonalkiegyenesítést - de a nemzetstratégiához, hogy hol legyen ez az ország 20 év múlva és mi legyen mondjuk a maga feladata a jövőben annyit ért, mint hajdú a harangöntéshez. GFG: politikai pornó. Ne ereszekdjék le hozzá.

      Törlés
    10. KGB, akkor GFG az elemlámpa, és maga lenne a fáklya? Lángoljon hát!

      Törlés
    11. Főhadnagy, maga nagyon rajta van ezen a fény dolgon. A reneszánszról mit gondol?

      Törlés
    12. Fertő és mocsok. A reneszánszot mindössze két betű választja el a zeneszeánsztól, ami ugye a sátánista rockegyüttesek emberalattiságot istenítő, alantas ösztönöket mozgósító koncertjeire utal. Ahogyan azt a Miniszterelnök-Helyettes Úr is megírta kiváló eredménnyel megvédett egyetemi értekezéseiben.

      Törlés
    13. Főhadnagy, kiállta a próbát. A reneszánsz valóban vízválasztó a szakralitás és a felvilágosodás között. Elnézését kérem, hogy illuminátus tanok követésével gyanúsítottam meg, de óvatosnak kell lennem. Nem titok, hogy a blog az illuminátusok állandó támadása alatt áll. Az internet Névtelenségével visszaélve próbálnak befurakodni. Időről időre ezért kell nyilvánosságra hoznom - IP címük beazonosítása után - a blogon ténykedő kettős ügynökeik nevét.

      Törlés
    14. Nagyon helyes, le kell rántani a leplet a névtelen blogterroristákról. A Köztársasági Elnök Urat is az őkfajták kényszerítették lemondásra. Nem tűrhetjük, hogy bomlasszanak, miközben az olyan kiváló emberek, mint maga és én a valódi nevünket vállalva kommentelünk. Ezt a Wachsler Bernadottot is jól leleplezte. (Csak nem az szdsz-es Wachsler Tamás rokona???) A másik, ez a bz249 talán velünk van, de lehet, hogy ő tényleg valami motorvonat.
      Üdvözli:
      az igazi és valódi S.V.Delgado főhadnagy

      Törlés
    15. bz249 hiába próbálna különutaskodni, őt sakkba tartom azzal, hogy plagizálta a "Hősiesség és romantika az Egri Csillagok c. regényben" c. dolgozatát, amit még 11. osztályos korában írt. Szóról szóra egyezik a szomszédjáéval. Nem fogja elhinni, ki volt a padszomszédja akkor.

      Törlés
    16. KGB, rakja helyre az operetthadnagyát. Még hogy szdszes wachsler.

      Törlés
  2. KGB, öszezavar. Most akkor az üveggyöngyösök a Haza Barátai? Vagy a bütyökmagosok? Mi most az üveggyöngy/bütyökmag árfolyam? Kapcsolja már be az elemlápáját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen, Krisztus koporsóját se őrizték ingyen, a nemzetstratégia se magától formálódik. A konzumidióták se fognak maguktól bütyökmagdiétára átállni. Mindehhez pénz kell. Ezt a szakrális pénzt a Haza Barátai biztosítják. A kollaboránsoknak is biztosítanak pusztító pénzt, na ők üzemeltetik a komprádorszivattyút.

      Törlés
    2. KGB: az lenne a durva, ha a nemzetstrategiat olyan nevtelen izek formalnak, mint Nevtelen.

      Egyebkent kiprobalta mar valaki mi tortenik, ha uveggyongyot ontunk a kompradorszivattyuba? Lehet hogy az uveggyongyok szetroncsoljak, de legalabbis megakasztjak a lapatokat. Szerintem ezt most egy sarkalatos feladatta kellene tenni es erosen tamogatni ezt a tervet.

      Törlés
    3. bz249, nem vagyok Névtelen, csak lusta vagyok regisztrálni (entrópus)
      KGB írta, hogy "A kollaboránsok - üveggyöngyökért! - üzemeltetik a komprádorszivattyút" és nem értem ki fizet kinek üveggyöngyöt, pláne, hogy a NeSTöKi lapjá bütyökmagért árulják. Libamájat mivel lehet venni?

      Törlés
    4. bz249, helyesen gondolja, hogy Névteleneket nem szabad a nemzetstratégia közelébe engedni. Én azonban azt gondolom, hogy Névtelen nem Névtelen, hanem Név és a kollaboránsokhoz tartozik. Eddig semmiféle erőfeszítést nem tett, hogy bizonyítsa hazafiságát és ez árulkodó jel.

      Az üveggyöngyök komprádorszívattyúba öntése valóban megakasztaná a léterőszívattyúzás kegyetlen műveletét, de sajnos a Birodalom tett azért, hogy kicsavarja ezt a fegyvert a kezünkből. Egyszerűen nem adnak annyi üveggyöngyöt - még a kollaboránsaiknak sem - amivel a pokoli gépezetet megakaszthatnánk. Nincs mese, bütyökmagért kell üveggyöngyöt vegyünk és úgy lesz esélyünk.

      Törlés
    5. Ebben lehet valami, elvegre ki gyanakodna egy nev- es arcnelkuli tomegemberre, hogy a Birodalom ravasz ugynoke, aki csak arra var, hogy a Nemzetstrategiaban megfogalmazott terveket atadja az Ellensegnek. Viszont ugyesen konspiralva a sajat celjaink szolgalataba allithatnak ezt a Nevtelent. Gondoljon bele KGB: a Birodalom azt hiszi, hogy a birtokaba kerult a Nemzetstrategia... azt hiszik tudjak minden tervunket, keszenletbe helyezik a Gepesitett- es Bankhadosztalyaikat (esetleg meg a Vilagfalot is). Poffeszkednek es elbizakodottak lesznek, mert azt hiszik nem tudjuk oket meglepni.

      Gondoljon bele, ha sikerul a megtevesztes akkor donto csapast merhetunk rajuk... egy ugyes manoverrel a hitelminositok hataba kerulhetunk, es akkor onnantol mi diktaljuk a felteteleket.

      Törlés
    6. KGB, ha kibújna (ki merne bújni) a bunkerből, és nem csak bz249-t küldené felderítésre, tudhatná ki vagyok - és azt is megtudná, hogy bz (megint) átveri (mint múltkor a biopénisszel).

      "nem adnak annyi üveggyöngyöt" - én csak erre lettem volna kiváncsi korábban is, hogy adják vagy kapják az üveggyöngyöt, de nem bírt egy egyenes választ adni. Mi lesz így a tiborcokkal, ha a vezérkarban így be vannak szarva?

      Azt ne is várja, hogy bizonyításképpen bemegyek a bunkerébe: csak befele vezetnek lábnyomok.

      Törlés
    7. bz249, most elgondolkoztatott. Igen, írhatnánk egy ál-nemzetstratégiát ennek a tömegembernek és orránál fogva vezethetnénk a birodalmi hordákat. Viszont van egy aggályom. Mi van, ha a megtévesztő nemzetstratégia konzumidiótává roncsolódott roncsmagyarok kezébe kerül - esetleg maga a Birodalom sugározza vissza nekik a globálmédiák hírfegyvereinek segítségével - és ők nem lévén képesek szétválogatni az ocsút a búzától, elhiszik azt és az ál-cél felé kezdenek menetelni?

      Törlés
  3. Névtelen, igen, pontosan tudom, ki maga. Maga Wachsler Bernadett, lakik Vácduka, Horgásztói u. 27, fehér kerítés, ki van írva, hogy a kutya harap (pedig nincs is kutya).

    Remélem, ezek után meghunyászkodik és nem gondolja azt, hogy maga döntheti el, bejön-e a bunkerbe vagy sem. Majd ha parancsot kap, akkor bejön és igen, kifele nincsenek lábnyomok.

    Az üveggyöngyöt a Birodalom adja a kollaboránsoknak, ez is mutatja megátalkodottságukat. A szakrális Vezér ugyanis nem halat ad, hanem hálót, vagyis azt mondja: magyar, ott az a domboldalnyi sívó homok, menj, termessz rajta bütyökmagot. Vagyis nem az esztelen növekedés és konzumálás őrületébe hajtja a törzs tagjait, hanem erkölcsi irányelveket mutat, még ha ez azzal is jár, hogy kevesebb bütyökmag is jut a fazékba az éhes szájaknak. De legalább megtanulják, hogy a magyar rögön való élés nem kéjhömpöly és eszetlen szórakozás, hanem fegyelem és lemondás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamit csináljon a felderítésével: Nincs kiírva semmi és van kutya. Az alagsorban pedig szabadon eresztettem egy boa constrictort. És a nevemet sem tudták rendesen leírni.
      A világegyetem egyensúlyából következik, hogy valahol kéjhömpöly és esztelen szórakozás kell, hogy legyen az élet.

      Bernadotte

      Törlés
    2. Nevtelen Bernadotte, egyaltalan nem kovetkezik ilyen semmibol. Az csak a Birodalom hamis propagandaja, hogy az elet celja az, hogy kejhompolyt es esztelen szorakozast eljunk at... plane, hogy ez esetleg elerheto lenne, ha valaki hajlando behodolni a Birodalomnak.

      Törlés
    3. Bernadotte, ezt nem értem. Csak azért, mert lehetséges kéjhömpöly és esztelen szórakozás, már miért kellene, hogy bárhol megtörténjen? Meglehet, ma még vannak olyan felelőtlen bűnözők, akik a Föld Űrhajó erőforrásait ámokfutó módon pazarolván, a periféria PIGS-eit roncslétbe szivattyúzván tocsognak a kéjhömpölyben és esztelen szórakozásban, de majd a világforradalom erői a körmükre néznek.

      A ház jobb oldalán van a kocsibejáró, a ház mögött garázs, nem? Nehogy tévedés történjen, mint múltkor is ...

      Törlés
    4. Nem lehetségességről, hanem szükségszerűségről van szó. És nem a szivattyú túlvégén kell keresni. Hanem a szivattyú hiányában.
      A ház mögött egy 88as üteg van. Csak szólok.

      Bernadotte

      Törlés