2013. január 12., szombat

Pozitív pénzörvény

Alacsony a költségvetési hiány, sírjunk vagy nevessünk? Ennek így kellett lennie, mert különben elképzelhetetlen erejű pénzfegyverekkel néztünk volna szembe. Viszont az alacsony hiány azt is jelentette, hogy nem kaphatta meg mindenki, ami jár. A következményekről azonban nem lehet őszintén beszélni. A globális véleményterroristák egyszerűen nem engedik.

A pénzfolyadék, rá logikusan épülő szivattyúelmélet és a birodalomstratégia együttes alkalmazása lehetővé teszi, hogy mesterem, Marx Károly elméletét a termelési ciklusokról új keretben alkalmazhassuk és megmagyarázhassuk vele a magyarság kifosztását. Az elmélet tehát a következő.

A kapitalizmusban termelési ciklusok vannak. A növekedési szakaszok után visszaesési szakaszok következnek, amelyekben a proletariátus létfosztása fokozódik. Magyarország esetében ezeket a termelési ciklusokat - a világ többi részétől és a környező országoktól különbözően - a komprádorszivattyú idézi elő, amelynek "tolási" és "szívási" ütemeit gondosan úgy szabályoztak be ismeretlen kezek, hogy a magyar törzsszövetség egyre elképesztőbb nyomorba süllyedjen.

Miért nem tud ez ellen valamit tenni a kormány? Tud. Ha a Magyar "Nemzeti" Bankból a Nemzeti Létharc Bankja lesz, akkor elérhetjük, hogy egy "pozitív pénzörvény" jöjjön létre, ami a pénzenergiákat végre a törzsszövetség felé áradásra kényszerítheti.

Isaac Rotschild 1863-ban világosan fogalmazott. "Egy olyan örvény középpontjában ülünk, ami a világ teljes gazdagságát a mi pénztartályainkba szivattyúzza. Hogy ez így is maradjon, senki nem tudhat a pénzfolyadékról, a szivattyúkról és a pénzörvényről". Nos, most én lelepleztem az összeesküvést. Ha a magyarság nem hallgat rám, a "szívási" ütemben még a húst is leszopogatják a csontunkról.

Csak úgy kerülhetjük el a fenyegető létkatasztrófát, ha én leszek a jegybankelnök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése