2013. április 9., kedd

Tavaszünnep idején

Mennyi szakrális mélyrétege is van a Tavaszünnepnek, amikor a Földanya és a Világszellem megújhodását ünnepelte a szakrális emberiség az idők kezdete óta! Amikor a Nagy Egységgel való együttdobbanást megélő létező barkát fon, léböjtkúrát tart, tüzet ugrik, kikericsekkel díszít fel! Avagy ha a szakralitást hülyekeresztény módra éli meg, akkor elmegy a templomba és ugyanezt a történetet megkapja Jézusba csomagolva.

De a részletek olyan mellékesek. Aki megéli a Gaiával való egységet, annak szíve együtt dobban a bimbadzó krókuszok nedvrezdülésével, annak vére együtt iramodik a komor fagy fogságából megszabaduló erecske csobogó vizével. Vagy éppen Jézus feltámadásával, ha ahhoz szokott hozzá. Jézussal, aki a szeretetet hirdette, de a kufároknak a korbácsot hozta el. Amely kufárokat kikergetett a templomból ugyan, de oda ők hamar vissza is özönlöttek, miután az általuk agymosott nép a napi szennymédia-adagért még a Megváltót is keresztre szögezte.

Azok a kufárok most is itt zsizsegnek, most is itt emésztik a létszövetet, most is itt üzérkednek a Templomban. Éppen most haraptak egy nagyot a globaloböllérek által megsemmisítésre kijelölt disznóországok létjavaiba, ami engem is szíven ütött. A helyzet az, hogy a Tirpákblogot finanszírozó jótét pénzembernek volt egy kis pénze Cipruson, szigorúan szakrális célra. Ezt most a kufárok elvették és a szakralitásra félretett alapokból rendezték meg napi dáridójukat.

És mivel töltitek a napjaitokat ti? A helyzet az, hogy ti is részei vagytok a kufárgépezetnek, ti is fizetést húztok a kufárok által elsíbolt létjavakból, sonkát zabáltok, testi vágyaitok vannak, a léböjtkúrát úgy értelmezitek újra, hogy eszméletlenre lehet inni magatokat. Megmagyarázzátok magatoknak, ebben segít a szennymédia is, de igazából nincs magyarázat! Ti pénzt kerestek és pénzt fizettek, adtok és vesztek a piacon, alkukat köttök, kamatot számítotok fel, egyszóval kufárkodtok. Tesztek ti a barkaszentelésre, a tűzugrásra vagy a Nagy Egységgel való szakrális egyesülésre, de még Jézusra is. Ezt tette a kiüresedett Nyugat, a globalitás, a haláltánc, a materiális javak Aranyborjúja előtt való leborulás.

Ha az egyház nem lenne elválasztva az államtól, mindez másként lenne. Ezt a gondolkodási munkát adom fel így Tavaszünnep idején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése