2013. március 30., szombat

Új Szövetség

Maradjunk annyiban, hogy háború van most a nagy világban. Miért van háború? Mert ha nem lenne háború, nem lenne unortodoxia sem. Mivel azonban unortodoxia van és az unortodoxiához kell egy háttérhatalom, ami láthatatlanul, de annál eltökéltebben szivattyúzza el a létjavakat, a magyarság csak akkor élhet túl, ha háború van. Ahogy Milton Friedman, egy másik pedigrés mondta: a globálbirodalom láthatatlan keze úgy pakolja ki az óvatlan lokalitások pénztárcáját, mint egy cigány zsebtolvaj az évtizedekig fizető idős néni retiküljét a 6-os villamoson. Egy dolgot lehet tenni: a lokalitásoknak elektromos sokkolót kell maguknál tartaniuk, nagyon figyelniük, ha a globális 6-os villamoson utaznak és ha megérzik tapogató láthatatlan kezet, bele kell nyomni a voltokat.

Világos? Ezzel akkor le is zárnám a háború kérdését.

Úgy adódott, hogy Magyarország kulcscsatatér. Innen szivattyúzik a Globálbirodalom kétszer annyit, mint szomszédainktól, mi vesztettünk el sokkal több munkahelyet, mint a szomszédaink, innen síbolnak ismeretlen kezek százmilliárdokat. Itt fordul elő, hogy a külföldi tőke többet visz, mint hoz - különösen, mivel nem fizetik meg a humántőke árát. Különös anyagból vagyunk gyúrva, mi magyarok. Láthatóan arra teremtett minket a Világszellem, hogy megedződjünk a megpróbáltatások közepette.

Tisztán látszik, hogy Viktornak nem volt más választása, mint a háború. Tanácsaimat követve odavágott a globálbirodalom két főerőjének, a globálmultiknak és a tőkeszivattyúsoknak. Mégis csökkennek a reálbérek. Ha Viktor csapást mér a globalitásra, a globalitás kamatostul adja vissza a magyartiborcoknak.

Erre senki sem számíthatott. Akárhogy is, megtörténhet, hogy a magyarság ideológiailag képzetlenebb tömegei nem fogják fel, milyen óriási a tét és esetleg elhagyják a csatamezőt, mielőtt a háborút megnyerhetnénk.

Most kell minden, nemzetben gondolkodó erőt a Viktor mögé felsorakoztatni. A Fidesz most már nem számít - amúgy is tele van SZDSZ-es globálárulóval. Viktor számít és a mögötte felsorakozó forradalmi tömegek, legyen akármilyen is az ideológiai meggyőződésük. Az Új Szövetség táborába kell hívni mindenkit, aki számára a nemzetstratégia valamit is jelent.

A magam részéről a táborba hívást már el is kezdtem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése