2013. március 2., szombat

Kevés a zsozsó

Tavaly csökkentek a reálbérek. Tessék, ide vezetett a rendszerváltás, a tankok helyett bejött bankok terroruralma, a demokrácia és a neoliberalizmus. A gazdasági szabadságharc nem vezetett ide, mert ha azt megnyertük volna, akkor az elmúlt 500 év legnagyobb gazdagodását élhették volna meg a tiborchitűek.

De nem élték meg. A globálbirodalom, a spekuláns rablótőke, a megnevezhetetlenek nem engedték, hogy így legyen. Azt nem hagyhatjuk, hogy a magyararcúak rosszul döntsenek azután, hogy egyszer jól döntöttek és a nemzetstratégiában gondolkodók kezébe adták a jövőjüket. Nincs mese, meg kell magyarázni nekik, miért jut kevesebb vájling.

Azért jut kevesebb, mert a tőke nem fizeti meg. Nem fizeti meg, mert neoliberalizmus, rendszerváltás és külföldiek. Pláne a nyugatiak. Ezért nincs pénz. És nem is lesz mindaddig, amíg a nyugati külföldi tőke meg nem fizeti. Ez a létharc célja az elkövetkező időszakban és túlzás nélkül állítható, a magyarság túlélése az acsarkodó mások között ezen múlik.

Nem háborúra van szükség, hanem a globáltőkével való kölcsönös előnyökön alapuló megállapodásra. Amelynek lényege, hogy ők több zsozsót adnak, mi meg nem verünk az arcukba.

Ennek a garanciája az, hogy a Nemzeti Létharc Bankjának elnöke Gyuri barátom lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése