2013. március 26., kedd

Jó és Rossz

A Jó és Rossz megnevezése nélkül az emberi társadalom szakrális kristályszerkezete úgy pereg széjjel, mint egy marék kavics. Ha nem tudjuk, mi a Rossz, akkor milyen alapon büntetjük meg a gyilkost? Az értékrelativizáló liberálbaloldaliak természetesen a Jó és Rossz gránitba vésett rendszerét is meg akarták relativizálni, be akarták magyarázni, hogy csecsemőket gyilkoló, a jogosan járó bért ki nem fizető globálbirodalmiak lehetnek Jók, de legalábbis nem Rosszak és ezt be is vette a szakrális gyökereiktől elszakadt Nyugat. Balszerencséjükre itt, e lángoktól ölelt kis országban embereikre akadtak. Mi ketten Szaniszlóval felvesszük a kesztyűt.

Kitüntetni azért kell, hogy a létharc mezején viaskodó tiborcok egy pillanatig se felejtsék el, ki a Jó. Ezért kellett Szaniszlót, a Jót kitüntetni.

Szaniszlónak, a Jónak azonban sajnos mérgezett csapdát állított a Globálbirodalom. Nem támadhatták be azzal, ami leginkább fájt nekik, hogy ez a bátor ember lerántotta a leplet a véleményterrorizmusukról, az előre megfontoltan, aljas szándékkal elkövetett gyilkosságaikról, a létszivattyúzásukról, arról, hogy nem adják meg azt, ami jár. Erről nem beszélhettek, mert a magyar törzsszövetség harcosai ezt tudják.

Beszéltek hát mérgezett fogalmakról, mint a rasszizmusról meg az antiszemitizmusról. Ezeket a szavakat kifejezetten azért hozták létre, hogy lépre csalják a Látókat, mint engem, meg Szaniszlót, a Jót. Engem is meghurcoltak, amikor elmondtam, hogy a magyar társadalom egyharmada roncs és hogy ezek cigányok vagy cigányéletűek. Szaniszlónál, a Jónál abba kötöttek bele, hogy utalt a Globálbirodalom és a zsidók viszonyára. Hát miért, már az is antiszemitizmus, hogy ha az ember kimondja azt a nyilvánvaló tényt, hogy a magyar életet megrontó, a magyar létjavakat kiszivattyúzó, a magyar Vezért betámadó Globálbirodalom a zsidók kezében van? Ez nem antiszemitizmus, ez az igazság.

Jól lelepleződtek a komprádorok. Ők, akik folyton toleranciáról beszélnek, nem voltak toleránsak azzal, hogy Szaniszlóból hivatalosan is Jó lett. Kibújt a szög a zsákból, kik vannak a Birodalom zsoldjában és a tolerancia nevében kik ugatnak bele a Magyarok Akaratába. Ezt a csatát megnyerhették, de minden ilyen apró eset egy újabb szög a globálhatalmisták koporsójába.

Már nincs messze az a nap, amikor felkapjuk a kőtörő kalapácsokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése