2014. február 14., péntek

Birodalmak tere

Birodalmak tere. Hihetetlen, de a globálbirodalom annyira pofátlan, hogy van merszük így hívni egy teret Budapest közepén.

Mielőtt az olvasóim előkapnák a térképet, elmondom, hogy a térképre Szabadság tér van írva. Így azonban a beavatottak, a kufáristák nem nevezik. Ők maguk között, amikor egyetlen fajmagyar sincs a közelben, Birodalmi térnek vagy ha egy kicsit ittak vagy drogoztak, akkor a Mi Birodalmunk Terének nevezik.

Van is okuk rá.

Miután kiűzték őket Spanyolországból, a Török Birodalomra telepedtek rá és 150 év alatt porig rombolták az Igazi Szakralitás 3000 éves bástyáját, Magyarországot. Ezek után megvették a Habsburgokat és a Habsburgok nevében fosztogattak és tiportak. Az egyik Habsburg odáig ment, hogy a magyarszakralitásból kivont javakból rémerődöt emelt - hol másutt, a Birodalmi téren. A XX. században felépítettek két Birodalmat, a hitlerista III. Birodalmat és a Szovjetuniót, ezeket egymásnak ugrasztották, hogy mindkettő megtaposhassa a magyarságot. A szovjet Birodalom még emlékművet is épített magának a Birodalmak terén. Most pedig az ugyancsak a Birodalmi téren székelő amerikai helytartó osztogatja a parancsait és szivattyúzza a létenergiákat.

Ha egy kicsit nem vigyázunk, akkor most a III. Birodalomnak emeltek volna ott szobrot. Még jó, hogy sikerült megakadályozni. Nekünk.

Kik ezek a "valakik", akik rátelepednek, fosztogatnak, tipornak és szivattyúznak, miközben makacsul megtalálják a Birodalmi teret, hogy ott építsenek valami rettentőt? Elmondtam. Ők a kufáristák. A mélyszerkezetesek. A háttérben settenkedők.

A többit családi körben mondom el.

8 megjegyzés:

  1. No végre kedves kgb! Rendszertelenné váltak a posztjai mostanság. Jó egészséget!

    b.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen a héten két megmondás is volt. Mit akar, tán napi frissítést? Akkor nem lenne ideje leülepedni a magvas gondolatoknak.

      Törlés
    2. Igen látom már, no de előtte. Már-már aggódni kezdhetett az olvasó.
      Valamit viszont nem értek a poszt kapcsán: a törökkel már 1492 előtt is csatáztunk, 44-ben Várnánál.

      b.

      Törlés
    3. A Professzor maga is össze-vissza időpontokban ír.

      Na és sikerült 1444-ben a törököknek behatolniuk a szakrális szkíta-hun-avar-magyar területekre? Nem sikerült. Na ugye. Ezt tette a kufáristák aknamunkája 1492 után.

      Törlés
    4. Arra próbáltam utalni, hogy a törökök már 92 előtt is hódítani akartak Európában.

      b.

      Törlés
    5. Akarni akarhattak, de amíg meg nem kapták a kufárista Birodalom támogatását, addig nem tudtak megtörni minket. Igazából a Török Birodalom is a kufárista Birodalmat képviselte. Ez a mélyszerkezet.

      Törlés
  2. Nagy kár, hogy a Professzor nem volt ott 1526-ban a királyválasztáson (ami egyrészrö egy létontológiai oximoron) egyböl leleplezte volna, hogy itt a kufáristák mesterkedéséröl van szó, akik azt a hamis illuziót akarták kelteni, hogy valójában csak a Kufárista Birodalom Habsburg üzletágához tartozó Ferdinándot és a Kufárista Birodalom Ottomán üzletága által támogatott Jánost lehet választani. Ha a Professzor akkor közbeavatkozik elkerülhettünk volna egy igen durva és hosszú kampányidöszakot.

    Íme itt a bizonyíték, hogy a választások csak a Kufáristák mesterkedése a Szakrálmagyarság ellen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A maga által említett eset teljesen beleillik a kufáristák megszokott módszerei közé. Csak hadd foglalja el magát a magyarság "kamuháborúkkal", miközben a Birodalom - akár az Ottomán, akár a Habsburgista ága - lefejti a létforrásokat és kiszivattyúzza a létenergiát.

      Mi, magyarok rögtön tudjuk, hogy a választás csak a birodalmiak trükkje, hogy egységes frontunkat megtörjék és sok kicsi marakodó csapattá ziláljanak szét minket, aztán egyenként végezzenek velünk. A választás létontológiailag értelmezhetetlen. Ha egyszer megszületett a döntés, ahhoz alkalmazkodni kell és nem vitatkozni vele.

      Törlés