2014. február 26., szerda

Őselemek

Nem volt elég a bársonyos, rózsás zavargásokból, a tavaszokból meg a rendszerváltásokból? Már megint önnön torkának kell esnie egy népnek ahelyett, hogy a közös ellenség, a Birodalom ellen fordulnánk együtt? Már megint Jó és Rossz harcát terrorizálják az értelmiségi csőcselék arcába a médiaterroristák, amikor pedig a Jó és a Rossz harca valóban zajlik, csak a Jó az mi vagyunk, globálproletárok, a Rossz pedig a Birodalom.

A leépített, szennymédiával tematizált véleménytér eközben meg se érti, hogy nem lehet úgy eladni a nemzeti őselemeket nagy pénzért (kizárólag a nemzet érdekében), hogy közben Jónak és Rossznak hazudott csőcselék randalírozik az utcán. A nemzeti vagyon fölött folytatott alkuhoz nyugalom kell, a Vezér mögött egyként kiálló nép (jó példaként vegyük a Békemenetet) és időnként durcás hátatfordulás, hátha még nőhet az ár. Ha az utcán kukákat gyújtanak fel, akkor a Birodalom fordít vigyorogva hátat, hogy lesz majd az az ár olcsóbb is. Mondjuk lehet az alacsony ár az, hogy a szakrális vezető és Látóinak legszűkebb köre néhány kisebb zúzódástól eltekintve bántatlanul elhordhatja az irháját. Ami méltatlanul alacsony ár a 3000 éves szakralitás által a nemzetre hagyományozott őselemekért.

A világerő érti ezt. A Birodalom is 3000 éves időskálán gondolkodik, neki megéri kivárni, hogy a Kondratyev-ciklus végére ér és a Birodalomnak oly sok gondot okozó szkíta-hun-avar-magyar ősszakralitás hamis ontológiák által mételyezve, hamis technokütyük, lapostévék, Suzuki Swiftek fogságában vergődve saját magát emészti fel az ősföldön. Akkor végre az ölébe hullhat, amire 3000 év óta vágyik.

Az őselemek: a föld és víz. Néhány okostelefonért és forradalomért cserébe a Birodalom szinte ingyen kapja meg.

2 megjegyzés:

  1. Nem túlélésrek kell játszanunk, hanem a szennyből való kikristályosodásra. Ehhez pedig erőforrások kellenek: vissza kell foglalni minél több a szakrális hazából. Ne a túlélés hamis küzdelmében apadjunk, hulljunk hiába, értelmetlenül, hanem honszerző háborúban váltson meg ősi jussot vérünk.

    b.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a pillanatban a kikristályosodás, a létharc sikere azt követeli, hogy ne üljünk fel holmi kamuforradalmi provokációnak és álljunk egy emberként a szakrális vezető mögé, amikor ő éjt nappallá téve a mi nagyobb zsozsónkért küzd.

      Eljön még a honszerző háború ideje is.

      Törlés