2011. szeptember 21., szerda

Kizsákmányolási díj

Válságban van az euró, de ez a primitív állítás csak a véleményterroristák agymosásának buzgó behabzsolóit elégíti ki. Mint mindennek, az euróválságnak is mélyszerkezete van, amit csak a Látók látnak. Én. És most elmondom nektek, mit is látnak a Látók. Vagyis hogy mi az igazság.

Az teljesen evidencia, hogy az euró a gyarmatosításról szól. Erre sok szót nem is kell vesztegetni, ebben a világban kizsákmányolók és kizsákmányoltak vannak, a kizsákmányolók a Birodalomba tömörülnek, a kizsákmányoltak pedig a gyarmatokra. Aki ezt nem látja, az akár ne is olvasson a Látóktól, mivel egy Látó (Én) evidenciák elmagyarázására nem vesztegetheti az idejét.

Tehát az eurót létrehozó Tőke - avagy másnéven Szuperstruktúra - kizsákmányolni akart. De nem egyszerűen kizsákmányolni akart, hanem békében akart kizsákmányolni. Ezért dobott egy kis csontot a gyarmatlakóknak. Hogy csontot dobhassanak, azért kellett felvenni a Szuperstruktúra belső gyarmatai közé Írországot, Spanyolországot, Görögországot és Magyarországot is.

Csakhogy a Tőke - avagy másnéven Szuperstruktúra - túl mohó lett. Szubstruktúráinak fenntartásához óriási összegeket kellett kiszivattyúznia a belső gyarmatokból, ami miatt azoknak szinte kötelező lett hiteleket felvenni a szivattyúzás folyományaként. Így keletkeztek a magyar frankhitelek is. A Szuperstruktúra - amit a marxisták Tőkeként ismernek - egy darabig megpróbálta a kizsákmányolásba és a békébe belerokkant gyarmatlakókat a Globális Pénzügyi Terminátorokkal, úgyismint hitelminősítőkkel kordában tartani, de a húr elpattanni készül.

A gyarmatoknak elege lett abból, hogy hitelt vegyenek fel a Szuperstruktúrától és a hitelekből a Szuperstruktúra által rájuk tukmált javakat fogyasszák.

A Tőke tehát választhat. Vagy nem lesz béke és lesz polgárháború a gyarmatokon - és innen ígérem a Tőkének, hogy a Birodalmuk hideg szívéig is eljutunk a fáklyákkal és kőtörő kalapácsokkal - vagy pedig ha továbbra is ki akarnak zsákmányolni minket azáltal, hogy hitelt és Volkswagen Golfot tukmálnak ránk, akkor jobban a zsebükbe kell nyúlniuk.

Mert ami jár, az jár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése