2011. augusztus 3., szerda

A vég hírnöke


Tudtam, hogy elpuskázzák! Ezekre még egy világösszeomlást sem lehet rábízni. Amerika most nem dőlt össze, de ez nem jelenti, hogy nem is fog. Egyszer mindennek vége, a Barátok Közt tévesorozatnak, a globális Birodalom világuralmának, csak a szakralitásnak nincs sose vége, lévén, hogy az az Örökkévalóból eredeztetik. Ezért dőreség a Birodalomban hinni.

Hallga, jóslatot mondok! A Birodalom az utolsókat rúgja! Most nem dőltek össze, de a pillanat bármikor eljöhet, hamarabb, mint a birodalmi bérrabszolgák el tudnák képzelni. Csak annyit mondok: jövőre 2012!

A vég elkerülhetetlen, mégpedig a következők miatt. 1971 óta nincs aranyfedezet, viszont van infláció! A dollár 1971 óta 18412%-ot értéktelenedett, de ezt a kizsákmányolt népeknek kell megfizetni (ezért szívnak most a frankhitelesek). Ha összeadjuk a Piacot és a Versenyt, akkor azt látjuk, hogy egy hülyeamerikai, aki azt se tudja, hol van Sanghaj, háromszor jobban él, mint ami igazságos lenne. Tiszta döbbenet, hogy a kizsákmányolt magyar frankhitelesek ezek után a saját kormányukat csesztetik, hogy adja meg, ami jár, ahelyett, hogy elszednék a hülyeamerikaiaktól a Hozzáadott Értékkel nem indokolható juttatást.

Súlyos lesz az a nap, amikor a világforradalomban egyesülő tömegek megjelennek Athénben (Alabama állam) Jones-éknál, hogy vinnék a hűtőládát meg a második kocsit, mert ezek tulajdonlása munkateljesítménnyel nem indokolható. Súlyos lesz ez a nap és eljön hamar.

Addig azonban még át kell esnünk néhány polgárháborún. Nekünk, magyaroknak sem fog ártani egy. Ne gondoljátok, hogy kihagyhatjuk.

2 megjegyzés:

  1. ez most annyira nem sikerült

    pedig lenne mit kiparodizálni

    VálaszTörlés
  2. Nagyszajukam, bizonyits, ne csak dumalj. Ott a "kapcsolat" e-mail a jobb felso sarokban, jelentkezz be bloggernek es nyomasd az Igazsagot.

    Nem mered? Mert szajember vagy, azert nem.

    VálaszTörlés