2011. augusztus 12., péntek

Kalandra fel!

George Orwell 1948-ban megírta nagy hatású könyvét, az 1984-et. Ebben a könyvben egy olyan világot ismerünk meg, ami örök háborúban áll, ahol csak egy párt, A Párt van és ahol a lakosok tudatát manipulálják. Nem kell hozzá sok fantázia, hogy felismerjük Sztálin Szovjetunióját.

Vagy Orbán Viktor Magyarországát, egykutya.

Miért választották meg Orbánt a szerencsétlen magyarok?

  1. Mert korruptak voltak. Nos, Orbán még korruptabb.
  2. Mert agyalágyult káderekkel pakoltak tele mindent. Nos, Orbán még agyalágyultabb káderekkel pakolt tele mindent.
  3. Mert agymosni próbálták az embereket, például propaganda rajzfilmsorozatokkal is. Nos, Orbán agymosógépének nincsen párja.
Orbán tehát ugyanannyira Sztálin, mint Sztálin volt. Ezzel szemben a régi kommerek már kevésbé Sztálinok, mint Sztálin volt, mert megértették, hogy szükség van olyan nagypofájú udvari bolondokra, mint Hofi volt, vagy mint én voltam a pályám csúcspontján. De ezek ... ezek fel se fogták, mit veszítettek velem.

Most visszavonulok egy olyan blogra, ahol nem tudnak utolérni, a For a better Tirpákbokrétásra. De nem kell sokáig várnotok. Hamarosan újra találkozunk egy vadiúj médiumban, ahol nap mint nap ki fogjuk bontani azt, hogy Orbán korrupt, Orbán bolondokkal veszi körül magát és minden, amit mond gátlástalan propaganda. És hogy még az exkommerek is jobbak lennének nála.

Bár nem hiszem, hogy ezek újdonságot jelentenének nektek.

8 megjegyzés:

  1. KGB ha ez megmikrozott fagyasztott uzenet, akkor mi az ertelme az egesznek, hol a hozzaadott ertek?

    VálaszTörlés
  2. bz249, ne legyen naív. Ha azt mondom magának, hogy Orbán sztálinista, akkor esetleg nem ragad meg. Ismétlés a tudás anyja, ezt naponta kell hallania mindenféle csomagolásban, hogy esetleg észre se vegye az üzenetet és úgy szivárogjon be.

    Meglátja, ha elindul az új projekt.

    VálaszTörlés
  3. Sértődött Anyós2011. augusztus 13. 10:03

    A neten kis kutakodással mindenki utolérhető. Ne reménykedjék az elvtárs, nincs olyan hely, ahova elmenekülhetne.... Mi ott vagyunk minden kilométerkőnél!

    VálaszTörlés
  4. Anyos, rohognom kell magan. A Mester nem dolgozik ingyen. Nem fog o az internet eldugott sarkaiban lappangani, amikor lehet az uj, fuggetlen kozeleti-bulvar portal arca is.

    VálaszTörlés
  5. Sértődött Anyós2011. augusztus 13. 15:37

    Kell is az új, független közéletibulvár portál, mertkülönben nem lehet majd lenyomni a zorbánékat. S nem adják magukat ingyért, mert az ősztől ők is valami bulvárhiradót fognak működtetni, és hazudnak majd reggel, éjjel, meg este.

    VálaszTörlés
  6. Orbanek mediabirodalma ugy terjeszkedik, mint egy hatalmas fekete polip. Odaig szemtelenedtek, hogy a Mestert a sajat ujsagjaban probaltak cenzurazni. Ebben a helyzetben csak ellenallok kicsiny csoportjara lehet szamitani, akik a benito tulero ellen felveszik a harcot . ..

    Persze nem ingyen.

    VálaszTörlés
  7. Sértődött Anyós2011. augusztus 14. 8:35

    Megint megszólalt a próféta úr és most már nyílt polgárháborúkról értekezik az USA-ban, mivel a Kondratyev-ciklusok sorában megint eljutottunk egy végponthoz. Erről az jut eszembe, hogy mi nem a Kondratyev-ciklusok végét kívánjuk itt ezen a blogon, hanem az Orbán-ciklus végét, de baszki egyesek szerint vannak 250 éves ciklusok is :(

    VálaszTörlés
  8. Nem latom a kondratyevet, hol van? Egyebkent leszarom a kondratyevet, amikor jovore lejar a maja naptar.

    VálaszTörlés