2011. július 12., kedd

Értelmiségi vita a szakralitásról

Hát persze, hogy ott voltam a Fidesz kongresszusán. Én ne lettem volna ott, a volt államtitkár, Kövér Laca barátja, aki tagja volt annak a szűk elit csapatnak, ami az új Fidesz-kormány csapásirányait kidolgozta? Ott voltam persze és hallgattam a Viktor magyarázkodását, hogy a Nyugat hogy megszívta, meg hogy vagy új irány, vagy úgy járunk mindannyian, mint a görögök.

Szörnyű, mint a görögök, akiknek el kell adni állami vállalatokat és meg kell szorítaniuk egy kissé. Ezt a sorsot aztán végképp nem kívánhatjuk ennek a balsorstól tépett (de mégis büszke) nemzetnek.

Éppen elkezdtem dörzsölni a kezem, hogy végre újra a hegyibe hágunk a Birodalomnak és a véleményterroristáknak, amikoris döbbenten vettem észre, hogy az Ellenség nem lett kijelölve. Nem lett megmondva, hogy Európa térjen vissza a szakralitáshoz, Birodalmat küldjük el a búsba és engedjük be a frissítő keleti szelet. Mindezek nem lettek megmondva, hanem holmi hagyományokat emlegetett a Viktor, ami összekötne minket Amerikával és Európával. A Nyugattal.

Hát ez így nem lesz jó, Viktorom. A Nyugat lehet, hogy régen, a reneszánsz előtt keresztény volt, de ma már nem az. Így aztán nem köt velük össze semmi. Ronald Reagan-nel, aki összedöntötte Magyarországon azt a rendszert, ami példátlan gyarapodást hozott a nemzettörzsnek aztán végképp nem köt össze semmi, különösen nem az őfajta szabadságukkal, ami nem szakrális.

Ezt az értelmiségi vitát mindenképpen le kell folytassuk, utána mehet tovább a Birodalom hentelése.

2 megjegyzés:

  1. Szarul megy mostanság a megmondás. A béka segge alatt a CDS-felár.

    VálaszTörlés
  2. Nyar van, ilyenkor a kattintok a vizben vannak, onnan pedig nehez kattintani. Akkor meg minek elloni a puskaport? Majd ha a sok szem a monitort nezi, akkor jon a tuzijatek!

    VálaszTörlés