2011. július 27., szerda

Hálózat

A múltkori lecke után azzal kellett hazamennetek, hogy van a nemzeti-szociális oldal meg a nemnemzeti-nemszociális oldal, rövidítve az SZDSZ. A mai lecke arról fog szólni, hogy mi is az az SZDSZ.

Nem, az SZDSZ nem egy párt.

Az SZDSZ egy egész világot befonó hálózat magyarországi rezidentúrája, amely hálózatot a Birodalom üzemelteti. A rendszerváltás után óriási volt a veszély. Itt volt egy nép, amely felől elvonult a Birodalom korábbi képviselője, viszont amely nép eszmeileg és ideológiailag rendkívül képzett volt a birodalmi szipolyozás tekintetében. A birodalmi rezidentúra feladata volt, hogy elaltassa az ideológiai éberséget. Amint ezt megtette, már meg is szűnhetett az SZDSZ és most mindenhová beférkőztek, például erre a blogra is.

Végezzétek ki ontológiailag evil overlordot!

Amíg ti a henteléssel bíbelődtök, további célpontokat jelölök ki. Minden tele van SZDSZ-es ügynökökkel. Ha valaki a Birodalomból viccet csinál, már eleve gyanús. Ezért dupla adag éberséget követelek a nemzeti-szociális mozgalom harcosaitól. Ne legyenek kételyeitek, köztünk is árulók bújnak meg! Őket az adott pillanatban le fogom leplezni, a ti feladatotok csak annyi, hogy ha megnevezem a fedett személyeket, akkor gondolkodás nélkül kibelezitek őket.

Első hűségpróba következik.

Kiáltsa mindenki hangosan: Viktor, szerezd vissza az elrabolt vagyont a szemét multiktól!

4 megjegyzés:

  1. Most nem aze KGB, de ez a proba? Vezer szerezd vissza a az elrabolt vagyont a szemet multiktol! Semmi erofeszitest nem igenyel, akarki kimondhatja.

    Valami komolyabb feltetel nincs? Pl. egy EU-zaszlo felgyujtasa, napi USA-gyalazas, egy kinai/orosz segg megcsokolasa. Ilyenek, amik valodi elkotelezettseget mernek.

    VálaszTörlés
  2. Haha, maga maris megbukott azzal, hogy kigunyolta a Probat! Ez nem a Vezerrel szemben proba, ez a korulottunk olalkodo birodalmi ugynokokkel/fedett szdsz-esekkel szemben proba. Es ki tudna tobbet a halozatrol, mint Laszlo, a professzor?

    VálaszTörlés
  3. Ejnye, bz, maga szórakozni akar, nem elköteleződni!

    http://www.facebook.com/group.php?gid=2230075457
    http://www.flickr.com/photos/56878053@N00/200001655/

    Teljesen hülyének néz mindenkit?

    VálaszTörlés
  4. Ugye maga se gondolta Margit, hogy a prolik es az Elitek ugyanabbol a talbol cseresznyeznek?

    VálaszTörlés