2011. szeptember 28., szerda

Azt akarják az emberek

Tele van a faszom a zöldekkel. Ez ugye alapvetés, ilyenkor csak egy kérdés gomolyodhat ki a fejecskétekben. Hogy miért van tele a tököm a zöldekkel most?

Most nem a bálnák miatt.

Azt akarják a köcsög zöldek, hogy pláza helyett - bazdmeg, milyen hülye név ez, hogy pláza, amikor van annak rendes neve: multi - szóval hogy pláza mellett nyíljon piac is.

Piac, bazdmeg. Hát az agyam eldobom. Piac. Ki a fasz jár ma még piacra? A piac elavult, kihalt, elszáguldott mellette az idő vasfoga, akárcsak a homo agricultura mellett. A jövő - immár inkább a jelen - az olyan piac, ahol csak egyvalaki árul. A multi.

Vegyük tehát sorra. A piac büdös. A piac koszos. A piacon az árusok is koszosak és büdösek. A piacon nincs Piac és Verseny, ami letörje az árakat. Ezért aztán a piac (nem a Piac, hülyék!) drága. Szemben a multibolttal (nem pláza, hülyék!), ahol minden olcsó.

Mit tud egy körúton belül élő értelmiségi a cigányokról ... akarom mondani a vidéki életről? A piacon még az is előfordulhat, hogy helyi termelők próbálják elnyomni drága és szar terményeiket. Szemben mondjuk a gépesített nagybirtokkal, ami a Fejlődés Iránya. A gépesített nagybirtok nem szarozna a piaccal, hanem egyenesen a Piacra menne, ami a multibolt. Ebből is látszik, hogy a piac a Múlt kövülete, ezzel szemben a multibolt a Jövő vakító fénysugara.

Le a kisboltokkal! Éljen a multibolt vagy legyen akár pláza, a kurva életbe! Ragadjunk a Jövőbe, ne a Múltba!

Ja, le a piaccal is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése