2011. szeptember 17., szombat

Blöki


Normális ember nem tart kutyát. Az elit semmiképp. Ha háziállat kell, akkor ott a tank, a krokodil vagy az óriásmacska. Én például tőtikézek egy jó kis tankos játékot, vagy diktátorszimulátort, amiben még a Fospumpának is megmutatnám azt a pár trükköt, ami a sikeres kormányzáshoz kell. De persze őt mindez nem érdekli, bezzeg a Feri vagy a Szerelő...
Ha nem lennék szemüveges alacsonyember, aki még kopaszodik is, akkor körfűrészt vennék, és azzal fűrészelnék éjjel-nappal fát, fémet, floppylemezt, ami épp a kezem ügyébe kerül. És ha valaki kérdőre vonna emiatt, akkor megmutatnám neki, hogy igen, ilyen a popszakma, akarom mondani a körfűrész. Szép kis fogai vannak és vonít, ha valamit közéjük tesznek. Sőt, ha szekértői kormány lenne, ami értékeli a független megmondást, akkor akár egy képmesében is elmondanám, hátha megérti a hülyéje. De így csak puffogok itt az internet hátsó szobájában és riadtan pislogok Mexikó fele.
(disclaimer: kedves erősemberek sietősen kijelentem, hogy mindezt a Tomket Béla haverom írta, én csak idéztem, semmi közöm a fent leírtakhoz).

2 megjegyzés:

  1. Es mi van a Het Temajaval, a devizahitelesekkel? Bazdmeg.

    VálaszTörlés
  2. KGB a devizahitelesek bekaphatják a fospumpát. Ha kutyát is tartanak, akkor a körfűrészt is.

    VálaszTörlés