2014. május 22., csütörtök

Szénciklus

Most már aztán tényleg vége a Nyugatnak.

Eddig már bizonyítottam ezt létfilozófiai és szakrálszociológiai irányból, most a szénciklus irányából fogok közelíteni. Talán a sok fafejű kocka jobban ért a szerves kémiából, mint a szociálszomatikai fontolkodásokból.

Szóval az van, hogy a Nyugat pörgeti a szénciklust, minek eredményeképpen a világunk, ahogy ma ismerjük, el fog pusztulni. Mi pedig, akik nem vagyunk a Nyugat, mi is pörgetjük a szénciklust, mivel a Nyugat ezt kereskedelmi kultúrmocsokmédiával ránk kényszeríti. Így zárul be az ördögi kör, így lesz a mi szakrális bütyökmag- és mammutalapú társadalomunkból az emberiség sírásója a Nyugat apokaliptikus lovasai hatására, amelyek közül most a Tudományt emelném ki.

Mindez amiatt van, hogy a Nyugat exponenciálisan egyre több erőforrást fal fel. Exponenciálisan nő a Nyugat népessége, exponenciálisan nő a Nyugat energiaigénye és exponenciálisan nő a Nyugat gazdasága. Miközben a Kelet ül a periférián és pislog, hogyan kerültek az ő létjavai a Nyugat tányérjára. Ki kell jelenteni nyíltan: a blogunkat finanszírozó üzletember energiacellája nem egyhamar fogja a Nyugat energiagondjait megoldani, tehát azt az energiát csak tőlünk, a Kelettől veheti el a Nyugat és üveggyöngyökkel, akarom mondani kultúrmocsok-médiával akarja kiszúrni a szemünket.

Óriási a tét, mivel a létmód ilyen berendezkedését nem fogadhatjuk el. Mi akarunk exponenciálisan növekedni, már csak azért is, hogy létterünket mi foglaljuk el a továbbiakban is, ne holmi roncstársadalmisták. Ha már az emberiség felfalja a Tejútat, akkor a magyarság harapjon a legnagyobbat belőle.

A Nyugat energiaontológiája és szénciklusfilozófiája előtt óriási kihívások állnak. El kell dönteniük, miről mondanak le, vagy különben én veszem el tőlük erővel.

Tőletek is elveszem ám. Inkább legyen kényelmetlenebb az életetek, mint hogy az emberi faj elpusztuljon.

9 megjegyzés:

 1. "Exponenciálisan nő a Nyugat népessége" He?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Nyugat kényszeríti a világra az exponenciális növekedést, mert az exponenciális növekedés a Nyugat létmódja. Ezért a népesség exponenciális növekedése is a Nyugat bűne, még ha a konkrét népességnövekedés nem is a szorosabban vett Nyugaton következik be.

   A Nyugat létmódjának az összeomlásával magának meg kell majd húzni a nadrágszíjat. Miről mond le ma?

   Törlés
  2. Exponenciálissan nö az emberiség, mert az orvostudomány képes rengeteg betegséget kezelni és gyógyítani, mert a születendö huerekeknek sokkal nagyobb az esélye a felnöttéválásban, mert az átlag olyan biztonságban él mint soha a történelem folyamán......és még sorolhatnám, ki kellene huzni a fejeteket a csöböl és nem csak azt látnátok amit elétek raknak, legyen az bármekkora vicc.
   Az origon azt is kifejtettem, hogy ha kicsit körülnézel akkor látod azt, hogu mondjuk környezet szennyezés szempontjábol pont a nyugat ami jó példát mutat, az energia nagyrésze atombol vagy ujrahasznosithato energiábol áll mig a keleti félen, pl oroszok gáz (mert az van sok) a kínaiak meg a szén energiára áltak rá, és ez a két nemzet böven kiteszi az europai populáciot...mindegy is, ha annyira gáz a nyugat akkot miért nem mentek keletebre ahol minden szép és jó...szerintetek
   Csipkerozsikának ideje lenne felébrednie az álmábol és meg is nézni mi van a világban ahelyett, hogy agyatlan 'a nyugat rossz, mi meg kiràlyak vagyunk' propagandát folytatna.

   Törlés
  3. Majd meglátjuk, mit ér az a hamis biztonság, ha kiszáradnak a folyók és nem lesz mit enni. Akkor majd kiderül, hogy az egyedüli érték a folyami öntéstalaj és nem holmi csillogó technokütyük meg mocsokmédiás agymosás. Ne aggódj egy pillanatig se, Csipkerózsika fel lesz ébresztve. Ha nem magától, majd felébreszti a szénciklus.

   Törlés
 2. Mi sem bizonyítja jobban a Nyugat népességének exponenciális növekedését, mint Névtelen léte... annyian vannak, hogy már név sem jut nekik.

  VálaszTörlés
 3. A cikk cime A szénciklus de egy szoval sem beszél arrol, hogy mi ez, vagy hogy miért baj amit a cikkiro szerunti a "sátáninyugat" tesz.
  Amugy amit a cikk felvázol igen csak hibás mert nem a nyugat hibája amiröl ir hanem az olaj biznisz nek a gazdaságra gyakotolt hatása, erröl nem a nyugat tehet hanem az olajcégek és a tôzsdei tolvaj banda akik a kezükben tartják a világgazdaság alakulását.
  Lehet mocskolni a nyugatot meg minden csak azt is meg kell nézni ök hol vannak környezettudatosságban meg mi hol vagyunk, ahol az emberek még ma is morognak a tri szemétgyüjtés miatt és hasonlók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alyr, a szénciklust nem kell érteni, az tudományos dolog. De az benne van a cikkben, hogy a Nyugat erőforrásfalásának eredményeképpen fog kipusztulni az emberiség és mindegy, hogy azokat az erőforrásokat esetleg kínai szájak falják. Ha a kínai szájak megmaradtak volna a hagyományos létmódjukban, akkor nem zabálnák fel az erőforrásokat és a magyarság nem irtódna ki azért, mert a méltó megélhetése nincs biztosítva.

   A francia forradalom tépte le a szakralitás alapzatáról a tradicionális társadalmakat, az emelte piedesztálra a Tudományt, a Nyugat felelős a szénciklusért. Új létmódra van szükség, ami nem a perfid Nyugat szakralitástól elszakadt létmódjából fakad.

   Törlés
 4. Az exponenciális növekedés egy megszaladási jelenség, amely rendkívül gyorsan elhasználja az erőforrásokat, aminek következményeként végül hirtelen összeomlik a folyamat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Éppen ezért lesz vége a Nyugatnak hamarosan.
   Látja, ilyen egyszerű a bizonyítás.

   Törlés