2015. március 31., kedd

Végidők jelei

Múlt héten elképesztő brutalitás történt. Lezuhant egy repülőgép és sok ember meghalt. Ez a példátlan katasztrófa rámutat arra, hogy a technokütyük révületébe feledkezett világunk önnön pusztulásába rohan.

Tegyünk egy lépést hátra.

Fekete dobozok vannak. Az elképesztően bonyolult rendszerek elképesztően brutális eseményeivel foglalkozó tudomány - a rendszerelmélet - egyfelől fekete doboznak hívja az embert és annak társadalmait. Másfelől a repülőgépeket építő techno-indusztriális komplexum fekete doboznak hívja azokat a techno-indusztriális kreatúrákat, amelyek érző emberek utolsó, rettentő pillanatait őrzik meg nekünk, túlélőknek.

Talán nem véletlen az egybeesés.

Csoda, hogy ebben a rettentő világban összetörik az emberi lélek?

A német repülőgép katasztrófája azt mutatja meg, hogy a pszichológia és a pszichiátria áltudomány, egy hamis főkonstruktőr - egy gonosz Isten - kreálmánya. Nagy hazugság, hogy a pszichológusok és a pszichiáterek bármit is meg tudnak gyógyítani, mert nem tudnak semmit sem meggyógyítani. Legfeljebb elfedni tudják a techno-indusztriális halálgyár brutálisan rettentő létpusztítását, ami aztán egy hatalmas robbanásban pusztít el mindent maga körül.

Amint azt a német repülőgép fekete dobozának felvételén is hallhattuk.

Még nem késő, hogy elvessük a fekete dobozokat, a repülőgépeket, a pszichológusokat és pszichiátereket, az értelmet és a techno-indusztriális halálgyárat és visszatérjünk ... visszatérjünk oda, ahol jó.

Különben a végítélet katasztrófái egyre csak sűrűsödnek majd. Én megmondtam előre.

4 megjegyzés:

 1. Hogy ez mekkora egy szánalmas marhaság :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd ha jön a végítélet és mindenki számára világossá válik a pszichológia és a pszichiátria áltudomány volta, akkor majd nem mosolyogsz így.

   Törlés
 2. Ez mi ez??
  Rajtad már nem tudtak segíteni a lélekdoktorok?
  Ne aggódj, Isten nem gonosz, majd rájösz.
  "Még nem késő, hogy elvessük ...a repülőgépeket, a pszichológusokat és pszichiátereket, az ÉRTELMET..."
  Kösz, nem.
  "Én túllépek e mai kocsmán,
  az értelemig és tovább!"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mit segített az értelmed a 149 ártatlan utasnak? Vasrepülőgépet építettek nekik, behazudták a pszichológusok, hogy tudják, mi van a pilóta fejében, aztán a vasrepülőgépük a vaskoporsójukká vált. Ennyit köszönhettek az értelemnek, a "főkonstruktőrnek", aki az értelemre hivatkozott, amikor azt mondta nekik, hogy szálljanak be a repülőbe. Bolygóméretekben is ez fog történni velünk, ha az értelemben bízunk!

   Törlés