2015. március 4., szerda

Ha lenne

A közgazdaságtudomány megbukott és ismét a költőknek, íróknak van igazuk. Sajnos azonban a közgazdászokat elfelejtették erről értesíteni, így ezek a szellemi prostituáltak, ezek a hiénái a globális nagytőkének, ezek a hullarablói a megalázottaknak és megnyomorítottaknak továbbra is úgy írnak és beszélnek, mintha meg se buktak volna.

Az a globális helyzet, hogy a globáltőke külszíni fejtéssel termeli ki az ázsiai munkaerőt, ahelyett, hogy intenzív belterjes gazdálkodással termesztené a magas minőségű európai munkaerőállatot. Amely európai munkaerőállat vagy csendben kipusztul, átadva helyét alacsonyabb rendű életformáknak, vagy lázad, de akkor kiirtják, mint a dodómadarakat.

Mindez azért van, mert a világot az amerikai Birodalom uralja, amely Birodalmat meg a globáltőke mozgatja, mint kesztyűbábot. Ha lenne a Birodalom ellen egy másik Birodalom, amitől félelem költözne a globáltőke Birodalmának a szívébe, mint történt a hidegháború idején, akkor a globáltőke kénytelen lenne megadni a zsozsót, ami jár az európai munkaerőállatnak. Innentől teljesen egyértelmű, hogy az európai munkaerőállat érdeke micsoda. Kell egy másik Birodalom.

Ha lenne egy másik Birodalom, akkor ismét bátran az arcába kacaghatnánk az amerikai Birodalomnak és azt mondhatnánk neki, hogy ide a zsozsót, mert.

Ha lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése