2015. március 19., csütörtök

600 oldal grafikon

600 oldalnyi grafikon. A számok szerelmeseinek írta a Nemzeti Létharc Bankjának elnöke a könyvét. Remélhetőleg a sok grafikontól és számtól szalonképes lesz a mainstream "közgazdaságtan" hívőinek is.

Nekünk, a magyarság fennmaradó részének azonban az a fontos, hogy mi nincsen benne a könyvben, bár kiolvasható belőle. Azt kell kiolvasni a sorok közül, hogy ki vagyunk rabolva! Valahányszor szerzünk egy kis pénzt, mindig többet kérnek vissza a mocsok kifosztók! Közben úgy keverik-kavarják a dolgokat a háttérbirodalomban, hogy a szerzett pénz valahogy elfolyik kézen-közön és a végén itt áll a magyarság, hogy fizetni kell, de nincs miből.

Nem csoda, hogy egyre szegényebbek leszünk így együtt, törzsszövetségi szinten.

Ennek azonban vége. Orbán Viktor és Matolcsy György beintettek a kifosztóknak, megmondták nekik, hogy pénzt márpedig nem kapnak. A kifosztóknak ez természetesen nem tetszik, ők azt a pénzt akarják, ami igazából nem is járna nekik, ha a befektetések kamatát a szakrálerkölcs szabályai szerint számolnák. Ők azonban csak lengetik a zsebszámológépüket, de nekünk aztán hiába lengetik! Coki van, nem pénz!

Aki mer, az nyer! Nem vagyunk egyedül, már a világban egyre többen jönnek rá, hogy nem kell fizetni. Ez olyan forradalmi változás a történelemben, hogy bízvást hívhatjuk világfordulónak. Csak remélhetjük, hogy bátor kísérletünk eredménye az lesz, hogy megtarthatjuk a pénzt és nem kell fizetni. Különben a mohácsi vész semmi nem lesz ahhoz képest, amivel szembe kell nézzünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése