2015. október 15., csütörtök

Volkswagen


Atomháború lesz a Volkswagen dízelmotoros csalásából!

2315-ben, amikor Nyírő József már megkapta a helyét a világ valaha élt legokosabb embereinek panteonjában, már világosan látszani fognak az összefüggések. VALAKIK lerombolták a World Trade Centert 2001-ben és most VALAKIK atombombákat telepítenek Németországba. Talán nem véletlen az egybeesés. Talán azok a VALAKIK ugyanazok a VALAKIK és a Volkswagen-botrány csak azért kellett nekik, hogy a harmadik világháború felé vezető - lassan 14 éve tartó - hosszú utunkon előkészítsék a közvéleményt az elkövetkezendőkre.

Korábban azt mondtam, hogy a Birodalom tömegpusztító pénzfegyverekkel tartja ellenőrzése alatt a világot. Mostanra fejlesztenem kell az elméletemet. Igen, tömegpusztító pénzfegyverek is be vannak vetve, mint most, a Volkswagen ellen is. A lényeg azonban nem a pénz, mit számít a Birodalomnak a pénz? A lényeg a föld, illetve hogy ki él rajta. Ezért a végső fegyver a demográfia. Embermilliárdok vannak a legsötétebb nyomorba döntve azért, hogy ezáltal jobban szaporodjanak és taktikai atomfegyverként lehessen őket a magyarság alá helyezni egy végső polgárháborúban.

A cél, mint mindig, a nemzet és az emberiség megmaradása.

Ebben a gigantikus sakkjátszmában egy lépés a Volkswagen-botrány. Ami, megjegyzem, nem történt volna meg, ha a Volkswagen nem törekszik ilyen elkeseredetten profitra. Most azonban el kell gondolkodnunk azon, mennyire rossz profit a Volkswagen profitja, hiszen mi is kaptunk belőle. Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor rá kell jönnünk, hogy a Volkswagen csupán áldozata a világpusztító világerőnek. A világpusztító világerő mondta a Volkswagennek, hogy menj, szerezz profitot. És a Volkswagen szerzett, az osztásnál mi is kaptunk. Tehát a világpusztító világerő most a magyarság pénzecskéjét akarja elvenni, így lesz a Volkswagen profitja jó profit. Ezt a jó profitot akarja most a Birodalom ledarálni egy világháborúval, de mi hangosan megmondjuk neki, hogy eddig és ne tovább!

Mi a Volkswagennel vagyunk!

1 megjegyzés:

  1. VINTAGE RAPERTIES TIGER TIPS - Titanium Arts
    The VINTAGE RAPERTIES TIGER 2018 ford fusion hybrid titanium TIPS are titanium bicycle high cost of titanium quality, with a bright, high-quality metallic titanium curling iron finish that is very easy to titanium nose stud achieve.

    VálaszTörlés