2016. május 11., szerda

Bátrak és őszinték

Konrád György és Soros György titáni párviadalának vagyunk szemtanúi.

Konrád azt akarja, hogy az Európára támadó migránsok legyenek visszafordítva, mert a szefárdok ezt akarják. Soros meg azt akarja, hogy Európára legyenek rákényszerítve a migránsok, mert a szefárdok ezt akarják.

Még ezt a párviadalt se lehet elbeszélni, csak én vagyok ilyen bátor meg őszinte. Ha meg netán Soros győz majd, akkor pedig azt követelik, hogy fizessünk. Minden migránstámadót egy átlagos magyar fizikai munkás egész életének jövedelmével kell majd megváltani.

Szerintem fizessük csak ki. Nekem biztos így lesz jobb, a munkásnak meg majd azt mondjuk, hogy ezt is a Birodalom vette el. Annyi mindent hittek el ezek a Birodalomra való hivatkozással, ez is menni fog majd. Meg aztán hátha árengedményt is érhetünk el, hogy mondjuk ne az átlagos magyar fizikai munkás egész életének a jövedelméről legyen szó, hanem mondjuk a feléről csupán.

Újabb hatalmas győzelem lenne ez a Birodalom felett.

Pedig ha egyáltalán ki lehetne mondani az igazságot, akkor mindjárt nem merülne fel a fizetés igénye. Mert az igazság az, hogy az Európára szervezetten támadó migránstömegek azért támadnak szervezetten Európára, mert otthon fenyegeti őket az al-Kaida és az Iszlám Állam, amelyeket viszont az USA, Szaúd-Arábia és Izrael küldött rájuk. Fizetni tehát elsősorban ennek a háromnak kell.

Európa nem bátor, hogy kimondja: fizessen valaki más. Ezért elkerülhetetlen az európai elit pusztulása.

Nem a mi elitünké természetesen, hiszen mi bátrak és őszinték voltunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése