2016. január 11., hétfő

Szemét

A fehér ember civilizációjának már vége van.

Maga a fehér ember még létezik, bár egyre kevesebb van belőle. Hogy meddig létezik még, az függ azon, bejutnak-e a migránsok. Ha bejutnak, az történik, amit Kölnben láttunk: agresszív migránsok élve falják fel az európai őslakosokat. Ha azonban nem jutnának be, a fehér embernek már akkor is vége van.

A bűnös a reneszánsz, a felvilágosodás, a demokrácia, a szabad piac és a multikulturalizmus.

Ezek öten változtatták szemétnéppé az Európát az aranykorban lakó szakrális népeket. A reneszánsz és a felvilágosodás okozta azt, hogy a középkor mélységesen erkölcsös, a földbolygóval és a többi szakrális társadalommal szakrális egységben élő társadalma elment a világba, hogy agresszív migránssá válva terrorizálja a bolygó többi népét (például az indiánokat és a kínaiakat), majd most ugyanaz az európai szemétnép erkölcsi gerincétől megfosztva tehetetlenül kénytelen nézni, amint a bolygó többi népe agresszív migránsokként Európába tódul és élve falja fel a fehér embert.

Mondani se kell, a fehér ember nem magát züllesztette szemétnéppé, a kimondhatatlan Birodalom züllesztette azzá. Amikor a fehér ember agresszív migránsként fosztogatta a bolygó többi népét, annak haszna nem a fehér ember kofferjeibe került, hanem a Birodaloméba. Így aztán most, amikor az agresszív migránsok immár a fehér ember országait támadják, akkor az agresszív migránsok a védelmi pénzt nem a fehér ember országaitól kell követeljék, hanem a Birodalomtól.

Ennyit akkor az anyagiakról.

Ha pedig a fehér ember túl akar élni, akkor ideje visszatérni az aranykorba és elfeledni a reneszánszt, a felvilágosodást, a demokráciát, a szabad piacot és a multikulturalizmust. Különben a fehér ember civilizációja után a fehér ember fizikai valójában is a semmibe vész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése