2010. július 11., vasárnap

Az Ellenállás zászlót bont

Elitek, látom, hogy kérdez a szemetek. Miért kellett a tirpákblogot újra elköltöztetni? A válasz csak egy név: Szalai Annamária.

Az Ellenállás nem habostorta. Csapásokat adunk és kapunk. Most még csak egy másik Blogger címre kellett a blogot költöztetni. Holnap esetleg már egy .info doménre. Holnapután pedig az indexből is index.info lesz.

Embert próbáló döntések ezek, de ha ez az ára annak, hogy egy nap a pincékből fospumpát szegezve előrontsanak az ellenállók, hogy elsöpörjék ezt a gusztustalan diktatúrát, akkor ki kell bírnunk.

7 megjegyzés:

  1. Azért remélem észlelte, hogy a búzablogon a fospumpa hatalomittas követői ENGEM tekintenek tényezőnek, amikor veszélyről írnak. Remélem, ez meggyőzi arról, hogy én vagyok az ellenállás szimbolikus alakja.

    VálaszTörlés
  2. Ide is beférkőztél te pondró?
    Takarodj!!!

    VálaszTörlés
  3. DH, a búzablogon leleplezték magát: az ufók irányítása alatt áll. Azonban mivel lelepleződött, nincs többé szükségük magára. Nem érez valami szolatlant?

    VálaszTörlés
  4. Doomhammer, maga nem lehet az Ellenallas szimbolikus alakja, mert maga nem koltoztetett blogot a diktaturapartiak tamadasa miatt. Tudja, hogy egyaltalan mi az az .info domen?

    VálaszTörlés
  5. Berija elvtars, micsoda ocska provokacio! Doomhammer all az ufok iranyitasa alatt. Elinteztem neki, amikor a Proxima Centaurin voltam.

    VálaszTörlés
  6. KGB, már ilyen korán piál? Nem látja, hogy a végzet kalapácsának írtam?

    VálaszTörlés
  7. Igen, mar ilyen koran pialok.
    De mi koze ennek ahhoz, hogy maga egy ocska provokator?

    VálaszTörlés