2010. december 20., hétfő

Idegenek, jövevények

Rakétát építettek Ferihegyen. "Játékból", úgymond. Nagyon is jól tudjuk mi, mit akartak üzenni ezzel. Azt akarták üzenni, hogy az In-Kal bármikor lerakétázhatja a szarajevói repteret. Vagy. A második lehetőség az, hogy az In-Kal bármikor lerakétázhatja a ferihegyi repteret. Vagy mondok mást. Harmadik lehetőség, hogy az In-Kal bármikor lerakétázhatja ÖNT, kedves olvasóm. Miért? "Játékból", hehehe. Egy játékos osztályvezetőnek vicces napja van és Ön már el is tűnt egy rakétarobbanás felhőjében. Ön vagy a csomagja (mindkettő nagy veszteség).

Azért történhetnek meg ilyenek Ferihegyen, mert bejáratosak lettek az idegenek. Esküszöm, a legváltozatosabb országok idegen katonái akkor és úgy foglalják el Ferihegyet, mintha haza járnának. Például az Antall-kormány idején idegen kommandósok voltak ott, aztán egy másik ország idegen terrorelhárítói gyakorlatoztak ott, a minap pedig valami kémrepülőgépek jártak arra.

Jaj, bocsánat. Tévedtem. Ezek mind izraeliek voltak.

Mikor vesszük ki a repteret azok kezéből, akik beengedték az idegeneket oda? Mikor tölthetjük már biztonságban a Karácsonyt úgy, hogy ne kelljen félni idegen katonák randalírozásától?

Mikor?

20 megjegyzés:

 1. Ne aggódjon KGB, a robbanófejeket festékpatronra cseréljük.

  VálaszTörlés
 2. Meg igy is botranyos, hogy az inkalosok festekpatronokkal raketazhatjak a nemidegeneket.

  De varjunk csak!

  Maga inkalos?

  Hadd ellenorizzem gyorsan a veret!

  VálaszTörlés
 3. KGB, tudhatná, hogy nem én vagyok inkalos, hanem az egyik emberem épült be.
  Ha nem tetszik a festékpatron, akkor a gyújtást is megbütykölheti, de ez plusz mogyiba fog fájni.

  VálaszTörlés
 4. A hitelre vett suzuki swiftnek van gyujtasa, nem az inkalos raketanak.

  Az embere hogy ment at a verteszten.

  VálaszTörlés
 5. Mit gondol, hogyan indul a rakéta? Az inkalos ork alátart egy fáklyát?

  Ez üzleti titok.

  VálaszTörlés
 6. En pontosan tudom, hogyan indul a raketa. Az inkalos megnyomja a piros gombot es a raketa megy. A piros gombot meg nem tudja megbutykolni, mert az inkalos nem adja ki a kezebol.

  VálaszTörlés
 7. Nem is a piros gombot kell megbütykölni, hanem a kütyüt a drót másik végén.

  VálaszTörlés
 8. KGB: mar ne is haragudjon, de az inkalosok vezetoje nagyon is tisztaban van a kamoflazs alapjaival. Biztos forrasbol tudom, hogy a valodi piros gombot lila szinu temperaval atfestettek. Ilyen ravaszak ezek az idegenek. De nem eleg ravaszak, hogy tuljarjanak a szakralitason.

  VálaszTörlés
 9. Ujabb indok, miert kell gyanakvassal fogadni Berija elvtars fogadkozasat arrol, hogy o milyen konnyen megbutykolne azt a gombot. Hacsak nem Berija is az inkalosok provokatora.

  Berija elvtars, hadd ellenorizzem a veret!

  VálaszTörlés
 10. KGB, ne érdeklődjön a vérem iránt, a végén megfertőz valamivel.

  VálaszTörlés
 11. Jaj, sejtettem! Maga egy konzumerzombi! Egy komiszarborbe bujt laposteve-fetisiszta!

  VálaszTörlés
 12. KGB, önt megcsipszelték. Különben nem keverné a lapostvévét a biológiai fegyverekkel. Mire emlékszik?

  VálaszTörlés
 13. A legveszelyesebb biologiai fegyver az ember. Ha idegenek, jovevenyek blogokon vagy laposteveken keresztul velemenyterrorizalnak, akkor a megmetelyezett emberek szazezreit biologiai fegyvernek kell tekintenunk.

  VálaszTörlés
 14. KGB, maga bájosan naiv. A globáltőke már kidolgozta a végső biológiai fegyvert, úgy hívják, hogy H1N1 vaccina. Ugye nem hagyta, hogy beoltsák?

  VálaszTörlés
 15. Ugyan, hogyan lehet osszehasonlitani egy vedooltast, ami egyszer hat es egy blogot, ami folyamatosan halmozodik, mint egy lassu mereg?

  VálaszTörlés
 16. Ettől tartottam: Önt is beoltották, és ezáltal amint elkészül a globális irányító rendszer, lélektelen komzumidiótává válik.

  VálaszTörlés
 17. Ilyen teveszmeket csak bloggerek terjesztenek. Valljon szint: maga egy blogger, aki az idegenek vwelemenyterrorjat terjeszti.

  VálaszTörlés
 18. Biztonsági szakember vagyok, nem blogger. Ezek szerint nem érdekli a tisztítókúrám.

  VálaszTörlés
 19. Erdekes: tobbek kozott en is biztonsagi szakember vagyok es nem blogger (tovabba fegyverszakerto esmegmondoember is vagyok). Maga nekem gyanus. Eskudjon meg, hogy maganak nincs koze blogokhoz!

  VálaszTörlés
 20. KGB, írtam én posztot? Nem, ergo nem lehetek blogger.

  VálaszTörlés