2010. december 9., csütörtök

Térerő

Figyi, de jó, hogy összefutottunk. Te is a hetedikre mész? Én a hatodikra, de felmegyek veled, muszáj elmondjam a legújabb ötletemet.

Nem az ING-set. Az ING-sek hülyék, nem értik, hogy a Verseny Piacán versenyképes piackommunikáció nélkül kipakolják őket a részeg parasztok. Most ebbe nem megyek bele, mert már záródik a liftajtó és lemaradsz a lényegről.

Szóval ez a beteg banda megcsinálta. Azt hitte, szájkosarat rakhat az Igazságra. Balfasz, perverz társaság mind.

Hogy a liftajtó is Szalai Annamária füle? Ne félj, oda még nem jutott el és amikor majd most kinyílik a másodikon, akkor nem mondok ennyire őszintéket.

Na tehát a sötét évszázadokban hogyan mondták ki az Igazságot az irodalmárok? Na hogyan? Teknős és nyúl? Róka és szőlő? Róka és holló? Kapiszkó? Azt hiszed, a holló egy madár? Nem, a holló egy olyan buta zsarnok, mint Orbán, csak Molier nem akarta, hogy a kor Szalai Annamáriája betiltsa a rókamesét. Ezt lehetne most is. A tücsök és a hangya. És persze mindenki tudná, hogy a tücsök az Orbán, a hangya meg én vagyok ...

Még két másodperc, addig kitámasztom a lábammal a liftajtót.

Vagy lehetne a császár új ruhája és akinek füle van, az tudná, hogy Orbán meztelen ...

Bazdmeg ez a lift, ez erővel csukja az ajtót. Csak azt mondd, hogy tetszik? Előleg esetleg? Nem tudom az ajtót nyitva tartani, hívlak! Hogy majd te hívsz? Mikor? Ha visszajöttél? Honnan? A lényeg, hogy ott nincs térerő, ezt nem értem ...

Tetszett neki. Tuti, hogy tetszett neki. Ha visszajön onnan, ahol nincs térerő, majd megállapodunk az előlegről. Majd akkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése