2010. december 1., szerda

Lead

Bárcsak az ING mesesorozatot rendelne tőlem, hogy a hülyemagyarok megismerjék a Verseny és a Piac világát!

Szögezem le ez mindjárt az elején, betartva a zsurnalizmus aranyszabályát, miszerint a tételmondat a cikk elején álljon.

Után aztán már jöhet mindenféle szemét, azt úgyis egyre csökkenő valószínűséggel olvassa el a sok debil. Lehet locsogni arról, hogy Magyarország már tisztára Irán vagy Észak-Korea, ki melyiket utálja jobban, meg hogy részeg parasztok animálnak bankfiókokban, elolvassák vagy sem, tökmindegy. Ha a tételmondat elől van, amit nem véletlenül neveznek lead-nek (az vezetőt jelent, te nyugatosan nem polgárosult), akkor nagy baj nem lehet. Ide még azt is írhatom, hogy aki idáig elolvassa, kap 200 forintot, az se számít. Csak a lead legyen a helyén és arra szokásom szerint ügyelek.

Felvilágosító mesesorozatot kell rendelni úgy általában és konkrétan tőlem. Tessék, referencia.



Az aranyszabály azt is kimondja, hogy minél hátrább érünk a cikkben, annál kevésbé olvassák el. Így aztán ezen a ponton azt is leírhatom, hogy addig volt Jó Állam, amíg elvette az amúgy lapostévét vásárló hülyemagyaroktól a pénzt erővel, és berakta az ING bankba, hogy annak legyen pénze mesesorozatot rendelni tőlem. Most meg Lator Állam van, mivel a ugyanazt a pénzt ugyanazzal az erővel a banktól szedi el, így az nem tud mesesorozatot rendelni tőlem. Többek közt.

Pedig az kurva jó lenne, ha az ING mesesorozatot rendelne tőlem, hogy a hülyemagyarok megismerjék a Piac és a Verseny szabályait.

Az a piszkos kis trükk, hogy esszénél az igénytelenebbje előreugrik, mintha a sporthírekhez lapozna vagy megnézné, ki a gyilkos. Így a tételmondatot a végére is beírtam. Biztos, ami tuti.

5 megjegyzés:

  1. Én is valami hasonlóra gondoltam olvasva a Mestert. Fogytán a a mogyi?

    VálaszTörlés
  2. A mogyi csak egy osztonzo, hogy a prolik lassak, ki ad hozza erteket es ki ingyenelo.

    Itt most az Eszmerol van szo. Lator Allamma valt a hazam, mert nem azzal foglalkozik, hogy erovel tegye a hulyemagyarok penzet a bankba.

    VálaszTörlés
  3. Őrnagy elvtárs, a Mester ingyen is feltolja a fospumpát a hülyemucsaiaknak.

    KGB, a Mester - nagyon helyesen - a Lator Állam ellen küzd, miközben Bogár László szabadságharcról vizionál.

    VálaszTörlés
  4. Berija elvtars, orul a szivem, ha harcos legenyeket latok.

    Es ha ezeket osszeeresztenenk egy lovagi viadalra?

    VálaszTörlés
  5. KGB elvtárs, ez egy jó ötlet: ön szedi a belépő jegyeket, én biztosítom a helyszínt, a végén osztozkodunk.

    VálaszTörlés