2011. január 23., vasárnap

Terápia

Orbán kénytelen volt behódolni Brüsszelben. Lehetne ez kurva nagy vereség, egy Sztálingrád neki, de szerencséje volt. Hagyták hogy visszavonuljon. Nem mondták neki az európaiak, hogy bazdmeg, Viki, ne hazudozz itten, ellenőrizzük minden szavad. Ezt nem mondták neki nyíltan, csak zárt ajtók mögött, ahová ugyan nem mentem utána, de el tudom képzelni, milyen lehetett. Amikor azt mondta neki Angela, hogy Viktor, a szakértőim szerint te semmilyen választást nem nyertél a fészbúkon és a "szeretjük Angelát" csoportot százszor annyit lájkolták, mint a tiedet, akkor ki kúl az interneten? Na, akkor olyan lehetett Viktornak, mint akit bolti lopáson kaptak rajta.

Vereséget szenvedett és visszavonult, de ez csak illó aktuálpolitika. Sokkal nagyobb jelentősége van a gyógyulásában. Viktor pszichobetegségben szenved, ebbe most itt nem megyek bele a médiatörvény csizmái alatt nyöszörögve, inkább beteszek egy bécsi képet (Bécs, megvan a kód?)



A magyar politikai élet nagy kérdése, mikor gyógyul ki a pszichobetegségből. Szakértőkkel konzultálva arra jutottam, hogy a felépülését, innen a blogoszférából úgy segíthetjük a leghatékonyabban, ha minél gyakrabban leírjuk, hogy Orbán hazudik.

Rajtam akkor ne múljon.

Orbán hazudik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése