2011. január 30., vasárnap

Pénzenergia

Az Európai Unió körmösök kiosztására készül. Úgy próbálja bagatellizálni a globális birodalom elleni világforradalmat, hogy úgy kezeli, mintha rakoncátlan diákok csínyeiről lenne szó, akiket be lehet hívatni az igazgatóhoz és körmösökkel lehet kiverni belőlük az igazságérzetet.

Brüsszel meg akarja mondani, mi lehet a költségvetésben.

A költségvetésben, ami nem lélektelen számtenger, hanem társadalmi önreprodukciós szociálszerződés. Aki a költségvetést birtokolja, az megmondhatja, hogy kiből legyen több és kiből legyen kevesebb. Ami önmagában nem rossz. Nekem is megvan a véleményem arról, hogy kiből legyen több és kiből legyen kevesebb, de ha az EU beleszól a szociálszerződésbe, ezt a véleményemet esetleg nem tudom érvényre juttatni és akkor mi lesz ezzel a sokat szenvedett nemzettel?

A véleményem pedig a következő. Ám vállalja fel az Európai Unió a felelősséget. Ám mondja meg, mi lehet a költségvetésben, de akkor fizesse is ki, ami jár. Írjuk csak be az egyik oszlopba a birodalmi komprádorszivattyú által kiszivattyúzott pénzenergiát és azt az Európai Unió térítse meg nekem. Az utalás mehet az én bankszámlámra és én szerény díjazás ellenében vállalom, hogy a társadalmi önreprodukció szociáláldozatainak továbbutalom, ami nekik jár.

Úgy kábé 5-6000 millió millióra gondoltam úgy kezdetnek. Mert ami jár, az jár.

Ha ezt nem kapom meg, az csak egy dolgot jelenthet. A birodalom urai "strukturális reformokra" készülnek, ami azt jelenti, hogy extraprofituk érdekében ki akarnak irtani minket, a legelesettebbeket, a modern kor proletárjait. Arra pedig csak egyetlen válasz adható: a proletárforradalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése