2011. március 2., szerda

Pokoli karnevál

Megkezdődött tehát a szarhullás. Amiről az elmeroggyant galandférgek azt állították, hogy csak az ellenoldal poloskái szórhatják. Tessék, most ők is megragadhatják a fospisztolyokat és nyomhatják. Vagy a fospisztolyokból, vagy valamelyik testnyílásukból.

A túloldal galacsinhajtói persze most ünnepelnek. Nem megmondtuk, ezeknek is fekáliát kell locsolniuk, akármit is böfögtek korábban. Hát innen megmondom nekik, hogy mindegyiküknek olyan amőbaagyuk van, mint Szijjártónak. Tudjátok, milyen agya van az amőbának? Gondoljátok meg, az egész véglény egy sejt, akkor hány sejtből áll az agya? Századnyiból? Ezrednyiből? Mindegy, nem lehet valami észkombájn az az amőba, még véglényszinten se.

Az a baj, hogy még a szarlocsolást se tudják gusztussal, lendületesen végrehajtani, csak locsolgatnak. Ahelyett, hogy tízcentiméteres fejtorukat kidüllesztve bevállalnák a bevállalandókat, nem spriccelik az ürüléket, hanem csak kenegetik. A rossz döglégy-nyű felel, de nem jut eszébe semmi. A padokban ülő többi férgek, ászkák és százlábúak vihoghatnak a döglégy-nyű kínlódásán, de ők is befoghatják. Amikor az ő kezükben volt a slag, nem merték használni. Így dáridóznak a büdösborzok, ropják a vaddisznók, dalolnak a denevérek.

A sok büdös és buta állat között most bizony jó lenne egy tiszta, okos és őszinte ember, mint Bokros Lajos és az ő MDF-e volt.

9 megjegyzés:

  1. Ez bizony a Fospumpa Sztálingrádja: hazudik, sőt az amőbát az ellopot nyugdíjmilliárdokból eteti.

    VálaszTörlés
  2. A, Berija elvtars, regen lattam. Aztan hol volt, amikor a barna eso ellen kellett volna esernyot tartani?

    Egyebkent igaza van. Ez is azt mutatja, hogy nem lehet annyi penzt lopni, hogy a prolik azt el ne koltsek. Es ha mar ostor, akkor az legyen hatborbol, ne barsonybol.

    VálaszTörlés
  3. KGB elvtárs, a különleges gazdasági övezetek védelmi berendezéseit tanulmányoztam.
    A barsonybol font ostor oximoron, durvább anyag kell hozzá.

    VálaszTörlés
  4. Berija elvtars, fogadja meg a tanacsomat. Ne toljon Oximoronnal erosebb anyagot, amig meg nem szokta meg a szervezete. Szomoru torteneteket tudok olyanokrol, akik blogmegmondasba kezdtek a tuladagolas hatasara.

    VálaszTörlés
  5. KGB elvtárs, tudhatná, hogy az állam őrei nem tolnak grúz konyaknál keményebb anyagot. A narkósok pedig a gulágon kötnek ki.

    VálaszTörlés
  6. Ki gyartja ezt az Oximoron tablettat amugy? Kulfoldi vagy magyar ceg?

    VálaszTörlés
  7. Bz249, magyar KKE-k hálózata gyártja. KKE=kis- és középvállalat, minden kormány őket akarja fejleszteni.

    VálaszTörlés
  8. Vagyis akkor a Pusztito Vilageronek nincs reszesedese az eladott Oximoron tablettak utan? Egyebkent nem ertem ezt KGB, miert kell ilyen hulye bonyolult fogalmakat hasznalni, amikor egy negy vagy otbetus szoval siman osszelehetne foglalni a Globalista Vilagosszeeskuves termeszetet?

    VálaszTörlés
  9. Nekem az a gyanum, hogy a Pusztito Vilagero szivattyut kotott az Oximoron tablettakbol szarmazo extraprofitra is. Ha ez nem igy lenne, miert kerul az onkoltsegi aranal sokkal tobbe a tabletta?

    VálaszTörlés