2011. április 12., kedd

Fel az űrre!

Mit tettetek ma, hogy az űrbe jussatok, elkényelmesedett, puhány barmok?

Sejthettem volna. Semmit.

Üldögéltek itt a nagy jólétben, precíziós bombákkal a repülőgéphordozótokon, Interneten trollkodva és azt hiszitek, hogy minden kurva jól van. Hát egy nagy lófaszt. Semmi sincs jól. Nagyapáitok, akik béresként dolgoztak a módosaknál ugyanolyan messzi voltak lényegében a Holdtól, mint ti. Szart se ér a precíziós bomba meg a faszbúk, ha nincs ember a Holdon.

Most mondhatnátok, hogy minek menni a Holdra, amikor ott hideg van és sokba kerül.

Na az ilyen defetista, frontlógós mentalitástól baszom fel igazán az agyam! A nyomorult buznyákjaitokat, hülyécskéim, csak az egészségügyi ellátásnál kell megspórolni. Ha arról van szó, hogy az űrbe kell menni, akkor ott a Piac és a Verseny szabályai nem érvényesek. Kolumbusz se azt kérdezte, miért is éri meg neki, ha felfedezi Amerikát, hanem ment, mert elege volt a begyöpösödöttségből és az áporodottságból. Ezt a begyöpösödöttséget és áporodottságot érzem belőletek dűlni, amikor a költségeket merészelitek firtatni.

Ennyit a lebaszásról, most jöjjenek a célok. Persze limitált célok, amelyeket a ti szerencsétlen képességeitekkel is meg lehet valósítani. Kitűzöm nektek azt a célt, hogy mindennap egy méterrel közelebb kell kerülnötök a Holdhoz. Holnap elég, ha felálltok egy székre. Holnapután felmásztok a konyhalétrára. Holnapután-után felmentek a padlásra. Nem nagy ügy, de mindennap egy kicsit tovább juttok. 30 év alatt, amire átlagosan még számíthattok 10 kilométerrel juthattok közelebb a Holdhoz. Ami pont 10 kilométerrel több, mint amit a béres nagyapátok elért.

Ezt aztán ráhagyhatjátok a gyerekeitekre.

4 megjegyzés:

  1. És mit csinálnák az űrben? hideg van és büdös. Ha nincs büdös, akkor csak azért mert nem érezzük mert lefagyott az orrunk.
    Én inkább valami kellemes szigetre mennék, ahol nem kell szagolni ezt a sok prolit, mondjuk a Lobster-szigetek pont megfelel.
    KGB ugye maga sem szedné az űrszemetet a Lobszter-szigeti nyaralás helyett?

    VálaszTörlés
  2. Az űrben rengeteg a hely és emiatt nincs áporodottság. Értse meg, mindannyian nem mehetünk a Lobster-szigetekre, ott el se férnénk. Ezzel szemben az űrben nem lépnénk állandóan egymás tyúkszemére, emiatt elfogadóbbak és megértőbbek lehetnének a nem elfogadók és nem megértők.

    Maga hány méternél tart a Hold felé?

    VálaszTörlés
  3. Jelentem úgy 10 méternél (másodikon lakom). De az ügy érdekében jövőre felköltözöm a negyedikre.

    VálaszTörlés
  4. Egy emelet az kabe harom meter. Azt harom nap alatt kell elernie. Nyilvan nem akarja, hogy a hold-alom maga miatt hiusuljon meg. En mindenkinek karnyujtasnyi tavolsagra hozom a holdat, de ezert szemelyesen mindenkinek is tennie kell.

    VálaszTörlés