2011. április 8., péntek

Győztünk

Nyifogó pacifisták rajzanak még a blogoszférában is. Megmondjam, mitől szaporodtak el ezek a véglények? Mert nincs egy Háború, amit magukénak érezhetnek. Ami olyan, mint a 6:3 az Aranycsapattal, hogy megdobban a szívünk együtt, ez az, ezt mi csináltuk, jól elkentük a szájukat! Ha ilyen nincs, akkor a pacifisták előbukkannak a féreglyukból és nyekeregnek vagy mit tudom én, mit szoktak a férgek csinálni, ha hazudnak. Szóval azt nyekergik, hogy mit keresünk mi ott, még a végén megböknek szúrós bottal, a bombát meg szépen kiállíthatnánk az interaktív bombamúzeumban. Mind az egy darabot. Egyszeri költség, örök haszon.

Nem úgy, mintha felrobbantanánk, ugye.

A közösségteremtő háború ismérvei tehát:
  1. Sikeres. Sikertelen háborúval teli a padlás, hogy csak a fiatalkorú bűnözők hordáinak '56-os pusztítását említsem. Jönni, látni, győzni, ez alapkövetelmény. Ezért aztán elég legyen abból, hogy erős és eltökélt birodalmakat bökdösünk a szúrós botunkkal. A mi szintünk a beduin horda.
  2. Undorító ellenség. Nyilván nem akarjuk, hogy a pacifisták síró gyerekek, sőt, egyáltalán, emberek képeivel uszítsák a békés polgárokat, ugye? Az ideális ellenség a zombik lennének. Ha nincs zombi, akkor valami olyasmi, amit a békés polgárok nem tudnak a zombitól megkülönböztetni. Wink, wink, you get the idea.
  3. Olcsó. A leglelkesebb hazafi harci kedve is elpárolog, ha sorba kell állni Milka csokiért. Hogy azt a kellemetlenséget, hogy esetleg az ellenség lő rá, már ne is említsem. Ezért a háborúnak költséghatékonynak kell lennie. Nem elfelejteni, hogy itt nem holmi territoriális ősemberizmusról van szó, hanem közösségi élmény fabrikálásáról. Bemegyünk, lövünk - nem sokat, a lőszer pénzbe kerül - elmegyünk és a többi a média dolga. Az én dolgom. És ne aggódjatok, ha én győzni akarok, akkor győzök is.
  4. Van repülőgéphordozó. Figyi, ez nem a kőkorszak de még csak nem is a Wehrmacht. Botok vagy ágyúk nem elegendő. Repülőgéphordozó KELL. Aki ezt nem érzi, az húzhat a blogról a picsába, úgyis kimoderálom, mint a szart.
Ezért van az Európai Unió. Magyarországnak vagy a szlovákoknak nem lehet repülőgéphordozója. Túl kicsik vagyunk hozzá. Sőt, még a románoknak se lehet, pedig nekik még tengerük is van hozzá. De nekünk, hármunknak, lehet! Vagy ha nem lehet, akkor bevesszük még a lengyeleket, a szlovénokat és a cseheket és máris jelentősen megnő a repülőhordozó esélye.

Érzitek az európai integráció erejét, bazdmeg?

10 megjegyzés:

  1. KGB a legutóbbi háborúban sem sok mogyi esett a megmondásiparnak. Nem fél, hogy felkopik az álla, mert az a kevés elmegy repülőgéphordozóra?

    VálaszTörlés
  2. Egy repülőgéphordozó jókora projekt. Hét- vagy nyolcszámjegyű. Külföldi pénzben.

    Ha egy repülőgéphordozó finanszírozza a blogprojektemet, nem kell aggódnom egy jó ideig.

    VálaszTörlés
  3. Vagy lenyúlja a román megmondóipar :)) Piac, verseny, sbt.

    VálaszTörlés
  4. KGB: maga el van tevedve az arakat illetoen, egyetlen raketta kerul hetszamjegyu osszegbe. Egy repulogep az tipustol fuggoen nyolc vagy kilencszamjegyu. Egy repulogephordozo, meg egy egeszen kis nyamvadt ize is, amilyen nekunk meg a szlovakoknak lehetne az tizszamjegyu osszeg (igazi penzben).

    De egyebkent egy raketas cirkaloban vagy egy atomtengeralattjaroban sokkal tobb szexualis energia van. Nezze milyen szep az nagy hosszu ize a kozepen.

    http://img366.imageshack.us/i/baesystemtype45daringdemd5.jpg/

    VálaszTörlés
  5. eN, na azt szeretnem en latni, hogy Romaniabol sugarozzak a nemzetellenes linearis mediat Magyarorszag teruletere! Mire tartjuk az NMHH-t?

    VálaszTörlés
  6. bz249, eppen olyan repulogepanyahajora gondoltam, ami a kepen van. Egy repulogepanyahajo nelkul a fejunkre nonek az inferior countries, mint a gomba.

    A het- vagy a nyolcszamjegyu mar egy demonstracio volt, mire vagyok kepes. Mire a prolik rajonnek a tizszamjegyure, mar ott uszik a Balatonon a repulogepanyahajo.

    VálaszTörlés
  7. Ha olyan hajora gondol, akkor ez sokkal nagyobb es jobb is

    http://www.bismarck-class.dk/shipmodels/german_models/pictures/admiralgrafspeeterra/admiralgrafspeeterra01.jpg

    VálaszTörlés
  8. A raketa hol van rola?
    Ma minden ero a raketakban osszpontosul.

    VálaszTörlés
  9. KGB, ugye nem gondolja, hogy a raketa az alapcsomag resze. Ha fizet, akkor majd lesz raketa. A legjobb minosegben es szakerto szerelok altal felszerelve:

    http://www.honvedelem.hu/files/9/25249/Libya02.jpg

    VálaszTörlés
  10. Megorult? Ne nekem adja el, az EU-nak adja el. Engem egyebkent meggyozott, ez kell nekunk. Majd meglatjak a beduin barbarok, hogy a kozos europai haderovel nem lehet cicozni!

    VálaszTörlés