2011. október 21., péntek

Tétova

A Mester azt hiszi, a magyar gazdaság hajója cél nélkül kóvályog. Nem is tévedhetne nagyobbat. Az a hajó gyorsnaszádhoz illően gondosan kidolgozott gazdasági stratégiának megfelelően tör előre a válságviharban.

A kötelező biztosítás komprádorszivattyújának megfékezését László, a Professzor már egy éve megálmodta.

7 megjegyzés:

  1. Mi van a Mesterrel, mitol lett ilyen defetista? Mert oke, Antall egy konzervativ uriember volt csak balfasz. Ez is eleg volt ahhoz, hogy Horn Gyula ketharmadot szerezzen.

    Vessuk ezt ossze a Fospumpaval! Feri 2014-ben 4/5-os tobbseget fog szerezni. Hulye ketharmadja a Fospumpanak is volt, de Feri vegre elnyeri a jogot, hogy donthessen haboru es beke kerdeseben. Sot szemben a Fospumpa Takolmanyaval, sajat uj Alkotmanyt adhat a 4. Koztarsasagnak.

    VálaszTörlés
  2. Nem értem, bz249. A Mester már a csapatokat hívja harcba, amelyekkel térdre fogja kényszeríteni a Fospumpát. Defetizmusról szó sincs.

    Ez lesz a Fidesz Sztálingrádja.

    VálaszTörlés
  3. Most vettem észre, hogy Bogár professzor úr nem tagja az mta köztestületének.
    http://www.mtakoztest.hu/kta_kt.htm
    Ilyen kódisokhoz már le sem ereszkedik vagy nem bírja a nála kisebb tudósok megalapozatlan kritikáját?

    VálaszTörlés
  4. Az MTA-sok a Birodalom bérrabszolgái, Orángután. Lászlónak, a Professzornak semmi dolga velük. Mint ahogy a péntmammont imádó katolikus egyházzal sincs semmi dolga.

    VálaszTörlés
  5. bz249-től érdeklődnék, ha megtalálja itt:
    Látom, hogy a másik blogfolyamban a Gonosz Fejedelem nevű nicket kérdezi cigány ügyben. Az illető éppen tegnap este nyilatkozta ki, hogy
    "Pesten kell a zsidóellenesség, vidéken
    kell a cigányellenesség. Valamennyire mindkettő jogos, de Páncélvonaték erősen túlzásba viszik."
    Biztos benne, hogy ettől a nicktől kap korrekt tájékoztatást cigányügyben?
    (Nomen est omen.)

    VálaszTörlés
  6. Orangutan elvtars: itt hivom fel a figyelmet, hogy a blog.hu es a blogspot.com-os bz249 nevu nikknek nincs koze egymashoz. Sot meg a mandiner.hu-n is van egy bz249 neven regisztralt nikk. Annak meg egyikhez sincsen koze.

    Sot tovabbmegyek, ezt az uzenetet egy vendegnikk irta, akinek szinten nincs koze a blog szerzoi koze regisztralt bz249-hez. :)

    De kerdeset megvalaszolva: a Pancelvonat majd egymillio szavazatot szerzett. Namost vagy ipari meretu hamisitasnak vagyunk a tanui. Vagy pedig ennyi szavazo ugy velte, hogy amit a Pancelvonat mond az reflektal az eletuk problemaira.

    VálaszTörlés
  7. vendegnikk eszmetárs: Igen, kb. 836.774 szavazó "ugy velte, hogy amit a Pancelvonat mond az reflektal az eletuk problemaira"
    http://valasztas.hu/hu/parval2010/354/354_0_index.html
    Ezt nem vontam kétségbe. Csak azon tűnődtem el, mi az a határ, ameddig még érdemes egy emberrel beszélgetni, és pláne még információt is kérni tőle olyan dolgokban, melyben elfogult.
    ------------------
    Ha teszem azt teázás közben kifejtené egy nyugat-európai egyetemen, hogy az ön hazájának fővárosában "kell a zsidóellenesség", akkor másnap még ugyanúgy beszélgetnének önnel a teatársak, mint eddig, vagy egy részük már a szakmai minimumra szűkítené a társalgást ezután?

    VálaszTörlés