2011. október 27., csütörtök

István, az ügynök

Aki követte a szakralitás titáni csatáját a Birodalom erőivel, annak korántsem okoz meglepetést a megvilágosodás, hogy 1956-ban semmi sem úgy volt, ahogy a globálkomprádorok bérrabszolgái beetették a magyar népet.

Mindez a rettenetes manipuláció végighúzódik az egész magyar történelmen egészen István királyig.

Ha az átlátszó, hazug diskurzus mögé nézünk felvértezve a Birodalomról szerzett ismereteinkkel, akkor határozottan kirajzolódik, hogy István nem államot alapított, hanem a genetikusan a magyarságba oltott szakralitást akarta kiirtani megbízói parancsára. A Birodalom - amelyet akkor a pápa és a Nénet-Római Császárság jelképezett - egy kísérletet akartak végrehajtani a magyarságon. Azt a hamis választást tették neki, hogy Bizánc vagy Róma? Akármelyiket választották volna, a deszakralizált kereszténység csapdájába esnek eleink. Ők ehelyett azonban a harmadik utat választották, a régiszakrális nemkereszténységet.

Erre a deszakralizált szakralitást létében fenyegető veszélyre válaszul ültették az ország nyakába az István nevű globálügynököt.

Most itt ülünk ezer évvel később és a Birodalom azóta se adta fel. Valahányszor megpróbáltunk harmadik útra térni és megvalósítani a kertmagyarságot, a globálhatalom ügynökei polipkarján keresztül felfigyelt a kísérletre és lecsapott. Ebben a pillanatban is lecsap azáltal, hogy az internetnek nevezett szörnytechnológia segítségül hívásával eltorzítja, az én papírra vetett leleplezésemet. Önökhöz, kedves olvasóim, világító intellektusomnak, metsző érveimnek csak egy torztükörben kifacsart karikatúrája jut el. A többit elnyelik a "világháló" ügynökei, akik között István, első globálkomprádorunk is remekül érezné magát.

Ha tehát bármi furcsát olvasnak ebben a szövegben, tudják, hogy ki a felelős és ne ugorjanak be szánalmas trükkjeinek. Egyszerűen képzeljék bele a szövegbe a világító intellektusomat és a metsző érveimet.

Ha esetleg hiányoznának.

19 megjegyzés:

  1. Ha már annyit szakrálisozik, árulja el mit jelent? Ez is olyan, mint a teszkóban a magyar feketebors?

    VálaszTörlés
  2. eN: Érdeklődnék, hogy az avatarja egy Kuroszava filmből való-e, vagy máshonnan.

    VálaszTörlés
  3. Ej, szegény magyarság, agymosott, jobboldal-baloldal áldilemmába ragadt roncsmagyarok azt se tudják már, mi az, hogy szakrális. Itt a legjobb összefoglalás.

    VálaszTörlés
  4. Szumátrai Orangután: nem Kuroszava film, legalábbis úgy vélem. Ha megnézi a nagyobb változatot, akkor láthatja, hogy egy kutya is szerepel a képen valamivel a hátán.

    Ez a kép az emberiség azon nagyszerű hagyományait jeleníti meg, miszerint minden lehet fegyver. Már az ókori rómaiak is használtak harci disznókat az elefántok ellen (kátrányba és szalmába forgatva, meggyújtva; + a csata után a győztesnek ott volt a finom malacsült). És higgye el, a később jövők még kreatívabbak voltak.

    A képen egy szovjet kísérlet látható, amit kis létszámban be is vetettek a németek ellen: a kutyára erősített aknát a hátán lévő "botkormány" hozza működésbe, amint bebújt az ellenséges jármű alá. Nagy mértékű bevetését a fránya kutyák azon szokása hiúsította meg, hogy ők a gazdi tankja alá szerettek bemászni, ugyanis azt a formát szokták meg.

    De ha érdekli a téma, az angol wikipédia kimerítő anyagot szolgáltat, vagy kérdezzen bátran. Eredetileg az avatar a Gizike budija elleni elkeseredett hadművelet során készült, aztán a budi megsemmisült a Lajta Monitor által, így a kutya életben maradt. Csak Gizikét szállta meg egy gonosz szellem, de erről nem a kutya tehet. Mégcsak a disznók se.

    VálaszTörlés
  5. Ugyan KGB, amit ideírt az humbug, nincs is szakrális kereszténység, csak egyféle van, de azt is csak a hülyevallásosak művelik, akik 1000 évvel le vannak maradva a fejlődésben, pontosan úgy mint a hülyemuszlimok, na azok 1600 évvel.

    VálaszTörlés
  6. eN: Kuroszavának van egy filmje, Álmok a címe
    http://www.imdb.com/title/tt0100998/
    Ha még nem látta volna, nagyon ajánlom.
    Ebben volt az is, amit ön leírt: kutyus vitte a robbanóanyagot a tank ellen. Régen láttam, de nejem is emlékszik rá, így igen valószínű, hogy ebben is volt ilyen.
    Egymással nem összefüggő epizódok. Rókatündérek esküvői menete; világháborús emlék (a kutyával); egy vándor eltűnik egy Van Gogh képben.

    VálaszTörlés
  7. eN: Közben megtaláltam a Kurosawa film leírását a Wikipédiában, és ott van benne az "anti-tank dog"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dreams_%281990_film%29
    ----
    A muszlimokat viszont elírta 200 évvel: Mohamed megvilágosodása 610-ben történt :-)

    VálaszTörlés
  8. eN, maga egy libbant keresztenysegtagado. Vannak szakralisok igenis, nemelyik kozuluk kereszteny. De csak azok, akiket nem metelyezett meg a reformacio antiszakralitasa.

    Az a gyanum, hogy maga ateista es mint ilyen, ontologiai megsemmisitesre erdemes. Cafolja meg, ha tudja.

    VálaszTörlés
  9. Orangutan, aztan rendes magyar-e ez a Kuroszava?

    VálaszTörlés
  10. KGB: Kuroszava szakralisnak probal latszani (vagy az vagy nem azt, nem az en tisztem megitelni), azonban ugye masreszrol ott van a jappani-magyar rokonsag, tehat a magyar stimmel.

    VálaszTörlés
  11. KGB: "aztan rendes magyar-e ez a Kuroszava?"
    Elképzelhető, hogy konzervatív - nacionalista eszmetárs, csak ebből a távolságból nézve az már nem zavaró. Vszínűleg Van Gogh is a japán példák európai követőiként került a kánonjába.
    -----------
    eN kutyaképe viszont megrázó. Ki is kerestem az eredetijét és eltettem a fényképgyűjteményembe, az alábbi darabok mellé:
    Arbeit Macht Frei (1945)
    Csodásak a fények, Ágota (favicc fotósoknak)
    Levágott orrú afgán lány (2010)
    Megvert meleg pár Budapesten (2007)
    Steve McCurry's photograph of an Afghan girl (1985)
    Tank a Deák téren (2006)

    VálaszTörlés
  12. bz249, maga

    dekonspirálódott

    http://sexinhungary.net/?user&Bz249

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm, Orángután, fogalmam sem volt, hogy a kép valójában a Kuroszava filmből van. Ígérem, bepótolom.

    VálaszTörlés
  14. KGB hiába terel, a lényeg, hogy a megmondásért keveset fizet, így kénytelen vagyok az ellen-szakrálisoknak kommentelni. Tudja, az igazi szakértő (én), annak dolgozik, aki képes a megfelelő árat megadni a magas színvonalú munkáért.

    VálaszTörlés
  15. Névtelen: gratulálok, hogy sikerült mind az öt karaktert hibátlanul bepötyögnie a Google keresőbe.
    Viszont az eredményt inkább személyes üzenetben illene küldözgetni.

    VálaszTörlés
  16. eN: az avatárja speciel echte szovjet mű (a Google képkereső 2. találata az "anti-tank dog"-ra) pontosan, ahogy azt maga november 1-én 19:30-kor olyan szellemesen, kitűnő stílusban leírta.

    VálaszTörlés
  17. Nevtelen, egyaltalan nem dekonspiralodtam. Ha legkozelebb olyan neven regisztral, ami hasonlit az enyemhez, akkor valamivel nagyobb magassagot adjon meg. Ez a 176 serto.

    VálaszTörlés
  18. eN, már megint ezzel a pénzzel jön. A pénz olyan gazdasági dolog. A gazdaság pedig nem is létezik. A maga életét nem létező dolgok irányítják. Vegye ezt észre és változtasson. Írjon ingyenpostot.

    VálaszTörlés