2011. november 27., vasárnap

Relatív

Megeshet, hogy Feri elkúrta. Igen, nem volt tőle szép, hogy majdnem a falnak ment, de végül elrántotta a kormányt és nem volt leminősítés.

Most meg az Orbán nem rántotta félre időben és lett leminősítés.

Nagyon gondolkozzatok el azon, ki a rosszabb. Feri majdnem elkúrt, Orbán elkúrta. Na jó, Feri elkúrta, ezt már nem lehet visszaszívni, bármennyire is szeretném. De akkor Orbán elkúrtabbta.

5 megjegyzés:

  1. Nem kell finomkodni. Az "elkúrta" szó fokozása nyelvünkben az "elbaszta".

    -----------
    Más: A Mester blogját ékítő karikatúra aranyos. (Fényesebb a láncnál a kard ...) Ennél csak a múlheti HVG címlap a jobb a témában("Egyezzünk ki döntetlenben!")

    VálaszTörlés
  2. "Nagyon gondolkozzatok el azon, ki a rosszabb."
    Közben elgondolkodtam ezen. Nagyon. És arra jutottam, hogy OV már az összes eddigi rendszerváltás utáni miniszterelnököt alulmúlta. Már úgy értem, hogyha gazdasági tevékenységéhez hozzáadjuk a jogállam lebontásában elért eredményeit is.
    Igaz, a többieknek nem volt ilyen kézhez álló kétharmaduk, így a verseny nem fair.

    VálaszTörlés
  3. Nana, azért Feri reformtevékenységeit ne becsüljük le. Ilyen rövid idő alatt ennyi hitelt felvenni nem lehetett egyszerű.

    VálaszTörlés
  4. KGB: "Ilyen rövid idő alatt ennyi hitelt felvenni nem lehetett egyszerű."
    Az abszolútérték csalóka, mert Fletónak ehhez 5 éve volt, Medgyessynek meg csak kettő. Iőarányosan kell nézni. Végül is az évi hitelállomány-növekedés kinél volt magasabb: Medgyessynél vagy Fletónál?
    ----
    Van még a másik oldala az éremnek: a szociknak nem volt lehetőségük elzavarni az alkotmánybíróságot például.
    -----
    Amellett a szocik az egykori MSzMP-ben edzett opportunisták. Aki ott nem tudta a derekát meghajlítani a nála erősebb előtt, az hamar kiszelektálódott. Na most ennek van egy óriási előnye: eszükbe sem jutott harcot hirdetni sokszoros túlerőben lévő gigászok ellen.

    VálaszTörlés
  5. Nono Orangutan elvtars, maga csak nem becsulje le az Ur kepessegeit! Medgyessy konnyu helyzetben vett fel hitelt, mig az Ur nehez helyzetben.

    Ki verte at a hulye bankokat jobban? Hat persze, hogy Feri!

    VálaszTörlés