2012. március 6., kedd

Jó parazita


Sok szó esik manapság az adóról. Ebben az írásban azt fogom bebizonyítani, hogy adóról beszélni fölösleges, mert attól, hogy az adóról beszélünk, senkinek sem lesz jobb.

Való igaz, hogy az egykulcsos adó arányos, de nem igazságos. Igazságos ugyanis az lenne, ha mindenki megkapná, ami jár. Ha pedig valaki többet keres, mint ami jár, akkor igenis fizesse ki ami jár annak, akinek kevesebb jut. Könnyű most azt mondani, hogy a jogosan járó illetményt begyűjteni nem tudó léttársunk mozogjon oda, ahol megkapja, ami jár. A magyar valóság az, hogy ilyen mozgás lehetetlen. A balsikerű nemzettársaink röghöz vannak kötve. Meg különben is, ott is van siker, ahol magasak az adók. Ez is azt mutatja, hogy adóról beszélni eleve céltalan.

A 15%-nak kell kifizetni a maradék 85% ingyenes szolgáltatásait. Az ingyenes szolgáltatások ugyanis kellenek ahhoz, hogy a roncstársadalom is megtarthassa az emberiségnek azt a színvonalát, amihez még a Kádár-rendszerben jutott és amit a globáltőke a mai napig se tudott elvenni. Tessék, a nyugatmajmoló bérrabszolgáknak itt van a példaképük, az USA. Volt ott 9 adókulcs is. Amikor éppen háború volt és tömegek jártak egyetemre meg Vietnamba, hogy a II. világháborúról ne is beszéljünk.

A Globálbirodalom európai tagozata, az Európai Birodalom rengeteg kárt okozott nekünk. Most azonban kivételesen jó irányba rugdosnak bennünket és én csak tapsolok nekik ezért. A szupernyertesektől el kell venni és ha ehhez az kell, hogy a Birodalom, a Jó Parazita erőszakolja ezt ki, akkor én elfogadom ezt a gyeplőt.

Mindegy, csak a magyarságnak jó legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése