2012. március 30., péntek

Rendszer

Szögezzük le újra: a "rendszerváltás" a magyar történelem Mohácshoz hasonló tragédiája. Létmódunkban a növekedésből fosztásba, faji szempontból hízásból irtódásba, léturalmi szerkezetben szakrálvezérségből kifosztó demokráciába váltottunk. A Szovjetunió több zsét adott, na. Ami szakráletikai, ontológiai és létmódgazdasági szempontból is helyes.

A "rendszerváltás" tehát rendszerváltásra szorul és szerencsére a ma Parlamentben ülő politikai erők mind elutasítják 1990-et. Az MSZP kivételévél, ami ezúton is bizonyítja a hazaárulóságát. 22 hosszú évnek kellett eltelnie, de végre a konzumidióta léttörzs-tagok is kezdik megérteni, hogy az MSZP rosszat akar nekik, mert a globálbirodalom szekerét tolja.

Viszont a másik három párt a nemzettörzs érdekében munkálkodna, ha nem kötné őket szörnyű csapda. Ezt a csapdát Parlamentnek hívják, amelynek puszta létezése is gúzsként köt minket a létszivattyúzó Nyugathoz. Rendes néppárt nem ül a Parlamentben megvetése jeléül, ezért nem ülök én se ott.

Először vegyük kedvencement, a Jobbikot. A Jobbik jobbat akar. Több pénzt a tiborcoknak. Sajnos, hogy ezt elérje, be kellett kerülnie a Parlamentbe és ezek után már beszélhetnek a tradicionalizmus, monarchizmus, turanizmus és hungarizmus négyrétegű piramisáról, megalkuvókká váltak. Nagyobb baj azonban, hogy a Jobbik elutasítja a globálbirodalommal való alkut. Ami nem helyes. A globálbirodalommal nincs semmi baj, ha nem szól bele a szakrálállami létmódunkba és becsengeti, ami jár.

Aztán ott van kevésbé kedvencem, az LMP. Korábban azt írtam róluk, hogy ők az SZDSZ, de talán érdemes esélyt adni nekik. Az LMP szépen akar élni, ökológikusan, genetikai módosításokat elutasítva. Arról nem beszélnek azonban, hogy ma ezt a Birodalom megakadályozza és emiatt nem jutunk el ebbe az áhított jövőbe.

Végül pedig a rendszerváltást elutasító harmadik párt, a Fidesz. A Fidesznek minden eszköze megvan rá, hogy a magyarságot kitépje az átkozott "köztársasági" keretből és visszategye a szakrális létmód talapzatára, dehát kormányozniuk is kell. A Nyugat pedig nyilvánvalóvá tette, hogy nem fogja hagyni, hogy Magyarország újra regionális nagyhatalommá emelkedjék. A Fidesznek tehát most úgy kell cselekednie, mintha a Birodalom ügynöke lenne, pedig szívében a fajmagyarok szakrálállamának az ügyét tolná előre.

Szörnyű csapda ez.

2 megjegyzés:

  1. Ó, és az igazán kis pártokkal, mint a DK és a KDNP, mi a helyzet?

    VálaszTörlés
  2. mifele dk, gandalf? nem ismerek semmifele dk-t, csak a globalbirodalmi "rendszervalto" lancos kutyakat.

    a kdnp-vel kapcsolatban meg azt mondanam el, hogy igen, meg mindig vannak a fideszben a liberalis, demokraciahivo otodik hadoszlop ugynokei. na ok nem tartoznak a kdnp-be.

    VálaszTörlés