2012. július 5., csütörtök

Fiók

Az történelmi tény, hogy a nemszakrális kezdetétől eltelt 3000 év alatt sose volt birodalom Európában. Kivéve a Római Birodalmat. De azon kívül aztán végképp nem volt. Időnként történt egy béna birodalomépítési próbálkozás, de az angolszászok mindig keresztbetettek.

Ha pedig nem lehet birodalmat építeni az angolszászok ellen, akkor minek birodalmat építeni egyáltalán? A birodalomépítés egyetlen értelme az lenne, hogy odavágjunk a magukról megfeledkezett angolszászoknak. Azonban nem ez van, hanem valami bugyuta atlantizmus. Az atlantizmus már a fogalmak ontológiai szintjén is nonszensz, hiszen kit érdekel a Kárpát-medencében az Atlanti-óceán? Nyertünk ott csatát? Szakrális magyar léttér az Atlanti-óceán? Nemzettörzsünk termelt bütyökmagot az Atlanti-óceánban? Szivattyúzza a Birodalom az Atlanti-óceán ősi magyar javait?

Nem szivattyúzza.

Ebből következik, hogy az atlantizmus nekünk, magyararcúaknak teljesen értelmezhetetlen. Ezzel szemben a mitteleurópizmus teljesen értelmezhető, hiszen ha lehántjuk a német nyelv ontológiai görbetükrét erről a fogalomról, akkor világossá válik, hogy a mitteleurópa mi vagyunk, meg valami reszli.

Mitteleurópa azonban nem épül, a birodalomépítők oda vannak az atlantizmusért, vagyis hogy a Birodalom fiókbirodalma legyünk. Ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy a Birodalom nem csak a magyarokat akarja kiirtani, de egész Európát. Európa gazdagabb országaiban is brutális, elképesztő létfosztás következik el, amint a Birodalom - ami Európát elhagyta és most máshol ütötte fel főhadiszállását - beindítja a szivattyúkat és Európát is csontvázig szopogatja. Ez pedig olyan spirituális lepusztulást indít el, amely csak azzal járhat, hogy többet kell majd fizetni a benzinért.

Európa nagyokosai ennyit érnek. Morális és intellektuális értelemben is leszerepeltek. Rosszabbak, mint a kesztyűbábok, mert legalább a kesztyűbábok mögött álló bábjátékos intelligens, míg ezen bábok esetén legfeljebb a beléjük tömött kóc intelligenciájáról beszélhetünk.

Levettem róluk a kezemet. Hazaáruló az, aki a lángoktól ölelt roncsmagyarság sorsát hozzájuk köti.

Amikor pedig lehet másokhoz is kötni.


1 megjegyzés:

 1. ..szánalomból idepöttyintek egyet. Ha már úgy is itt a nyár...
  :)
  Ez a mitteleurópázás gyenge szöveg.
  Elárulom magának, hogyan lett tirpákbokrétás a blog neve:
  tirpák: ez természetesen maga, ez nem is kérdés.
  bokrétás: hát Európa isten kalapja!

  Mitteleurópázni kurvára nem menő.

  VálaszTörlés