2012. július 13., péntek

Létezésontológia

Létezel vagy csak úgy "vagysz"? Ezt a kérdést kellett volna feltenniük a riói Earth Summit résztvevőinek, de ehelyett csak a hasukat tömték. A szakralitáselmélet segítségével bebizonyítható, hogy az ember már nem is létezik a Földön. Létezni ugyanis csak akkor létezhetne, ha mindegyikünk képes lenne a maga holisztikus valóságában átérezni a bütyökmagtól a nádi poszátáig az egész Teremtést, miközben az ujjunkat a termőföldbe túrjuk és az orrunkban pajkosan kószál egy termeszhangya. Csak és amikor ez a szakrális egység létrejön és úgy az anyagi világban, mint spirituálisan is eggyé válunk a bolygó anyagával, csak akkor tekinthetjük magunkat létezőnek.

Az elszemélytelenedett, automatizált krematóriumok világában mikor történik ez meg? Soha.

A modern, nyugati, materialista, fejlődő, tudományhívő és demokrata ember azonban oly mértékig szakadt el attól a létszerződéstől, amelynek alapján a Földet átvette a Világszellemtől, hogy még csak észre sem veszi, hogy nem létezik már, csak van. Repülővel elsuhan Rióba, ott autóba ül, villanyt kapcsol, eszik. Mind egy-egy szög a holisztikus bolygóegység koporsójába. Még csak a fogalmaink, az ontológiánk szintjén se képes ősbűnét megérteni, mivel ő azt gondolja, hogy létezik.

Ha azonban sikerülne a létezés szó jelentését megváltoztatnunk úgy, hogy az a bolygó szakrális anyagával való egyesülést jelentse, akkor az emberiség problémái egy csapásra megoldódnának. Nem lenne többet bolygózsigerelés, nádiposzáta-riogatás, sőt a termeszhangyát se hessentené el senki se az orrból (hogy az agyonnyomásról ne is beszéljek!) Békés fekvés lenne itt-ott mindaddig, amíg a természet erői el nem végzik a maradványok totális egyesítését azzal a matériával, amiből vétettünk. Ehhez a nirvánához egy pillanat alatt eljuthatnánk, ha egy szakrális elit, mondjuk én venném kézbe a globálmédia tekerőgombjait.

Sajnos a véleményterroristák nem adják. Már csak ez is mutatja megátalkodottságukat.

Ezek után meglepő, hogy Rióban nem lett új ontológia elfogadva? Egy fenét meglepő. Azok ott még mindig azt hiszik, hogy holnap is enni, autózni, villanyt kapcsolni és röpdösni fog 7 milliárd ember. "Fenntartható fejlődés", muhahaha. Amikor pedig a valóság az, hogy azon kevesek kivételével, akik időben észbekapnak és megtanulnak túlélni pusztán az erdei fakéreg és bogyós növények segítségével, mindenki halálra van ítélve.

De legalább akkor létezni fognak, filozófiai értelemben.

6 megjegyzés:

 1. KGB, nincsen olyan, hogy termeszhangya. A termeszek es a hangyak egymassal antagonisztikus ellentetben allank es legfeljebb azert letesitenek kapcsolatot, hogy felfaljak egymast (foleg a hangyak a termeszeket).

  Mert a mocskos hangyak ilyen megaltalkodott materialistak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szomorúan látom, hogy maga is beállt a termeszhangyák létezését tagadó hazugságkórusba. Amikor pedig már 4 éve ismert, hogy termeszhangyák léteznek. Mondja, miért hazudik hazugul?

   Törlés
  2. KGB koztudott, hogy a termeszhangyak legfeljebb valami undorito gentechnologia reven alakulhatnak ki. Megadom az eselyt, hogy onkritikat gyakorljon es beismerje, hogy maga a Monsato konszern fizetett ugynoke es azert hozta be ezt a genmodositott termeszhangyat a Szent Korona Orszagaba, hogy aztan a Szent Korona es szakralis neptorzs majd elfogadobb legyen a genmodositott krumplival szemben.

   Ebben egyebkent csalatkoznia kell, tehat nyugodtan elismerheti sotet szandekait, mivel az eredeti celjai elerhetetlenek.

   Törlés
 2. Ej, de magabiztos itt valaki a termeszhangyák kialakulásának módozatairól! Ej, de szívesen fröcskölné be sárral eme újonnan felbukkant fajt! És mi van, ha nem a maga Monsanto konszernjének ördögi kreációjáról van szó, hanem a Nagy Egész egyensúlyát helyreállító szakrális teremtményről, amely elszaporodásával mintegy figyelmeztető ujjként mered ránk: ember, vigyázz! Túl sokat tiprod a bánáti bazsarózsát, téged is el kell takarítania Gaia termeszhangyáinak!

  Meghirdetem az Új Ontológia Programot, amely a termeszhangyákat a Legfőbb Jó fogalmával definiálják. Egyfajta istenségként, a Gyümölcsoltó Boldogasszony apró földi segítőiként.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. KGB ne tereljen, mindannyian tudjuk, hogy maga kitol tanulta a gyumolcsoltast es az nem eppen a Gyumolcsolto Boldogasszony volt, hanem Ivan Vlagyimirovics Micsurin.

   Törlés
  2. Nem, mintha ellentétet látnék Micsurin és Gyümölcsoltó Boldogasszony között. A Boldogasszonyban eredeztethető alaptörvényünk és Micsurin egyaránt elvetette a genetikát.

   A Micsurin-Liszenkó elmélet alapján létrejött fajok nem genetikusan módosítottak!

   Törlés