2012. szeptember 27., csütörtök

A siker küszöbén

Ha a Viktor beszédet mond, akkor nekem azt feltétlenül véleményeznem kell. Egyfelől azért, mert Viktor a Vezér és szakrális vezető szava parancs. Másfelől azért, mert volt idő, amikor teljes egyetértésben voltunk a Viktorral: amit én mondtam a blogon, azt lökte ő a plebsnek.

Ma viszont.

Sikeresek vagyunk-e mi, magyarok? Sikeresek lehetnénk, de nem a globálelit kifosztó mérőszámai szerint. Az adósság csökkentését azáltal értük el, hogy nekem nem lesz olyan nyugdíjam, amivel fenn tudom tartani - nem megvetendő - életszínvonalamat. A magyar elitnek nem lehet érdeke, hogy egyik tagjának meg kelljen húznia a nadrágszíjat. A versenyképesség azt jelenti, hogy többet kell dolgozni ugyanazért a pénzért, ami szakrális szempontból sem érdeke a néptörzsnek. Végül pedig a foglalkozatás növelését kényszermunkával érik el, amikor pedig - kizárólag a Föld űrhajó érdekében - nem többet kellene dolgozzunk, hanem kevesebbet.

Ez az elit - benne Viktor, a Vezér - tehát még a jó kérdéseket se tudja feltenni, őszintén beszélni, szembenézni, bátran kimondani, hogy nekünk fizessenek nagy summákat azonnal pedig még kevésbé képes. Társadalmi károk lesznek meg polgárháború.

Most pedig akkor a vörös farok: amúgy pedig a siker küszöbén állunk.

20 megjegyzés:

  1. Mi lelte ezt a blogot? Hol van a többi fospumpás? Olvastam TG blogjában Tölgy hozzászólásait (hasonló néven írogat, porszívó ügynököknek), rá is kaptam az efféle humorra és jöttem is ide a többiért. Na de nincs is semmi látnivaló, csak komolykodás, meg okoskodás. Mikor oszlott föl a gúnyos díszbanda, és miért? Kár magukért, jókat röhögtem itt.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  2. A cirkuszt máshol keresse. Itt nemzetstratégiai fontolkodás folyik azoknak, akik a magyarság sorsát szívükön viselik.

    A nemzethalálban nincs semmi vicces.

    VálaszTörlés
  3. Aha!

    Kristálytiszta logikámmal kikövetkeztettem, Maga is átállt porszívósékhoz a fospumpa másik végére. Node! Ha emiatt bomlottak idáig, akkor tényleg szarban a haza... Ha mégiscsak szabad cirkuszolnom, punpánsok ide vagy oda: Maguk mindnyájan hülyék!

    Maga meg itt gubbaszt egyedül a 4k-ért, ahelyett, hogy betartaná a NER-t? Ugyanez vonatkozik a fospunpánsokra is by default! Szedjék össze magukat, és dobjanak össze egy bográcsos békülő tervet, amíg még jó idő van. Búval szabottak!

    Kocsis

    VálaszTörlés
  4. Nem alkudhatok meg olyanokkal, akik a nemzettestet feregbogarak martalekaul akarjak vetni, akik szamara sokezereves Karpat-medencei letunk vicc targya, akik a nemmagyararcuak szekertoloi.

    Nem fozhetem bele a Haza jovojet egy bogracsba. Mer' en ilyen vagyok. Hajthatatlan, buszke es magyar. Mindharom egyszerre.

    VálaszTörlés
  5. Kedves KGB,

    Én nem ismerem az előzményeket, arra viszont emlékszem milyen jókat csevegtek itt. Azóta egyikőjük se változhatott annyit (ilyen korban ugye), hogy szóba se álljanak egymással. O_o

    Itt valami büszkeség overflow van.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  6. PS: Ezt persze csak azért mondom magának, mert magának tudom, a többi fospunpáns nem tudom hova tűnt, de vegyék csak fel ezt az inget Ők is, és tűrjék fel.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  7. Na, mivel baszta a csőrömet, másfél évre visszamenőleg bepótoltam ezt a nemszakrális tucatblogot. Ha már így egyben a fejemben van, engedje meg, hogy néhány dolgot megjegyezzek!

    1: Magát itt annyian leelitezték, holott maga nem is elit. Igazán elit csak akkor lehetne, ha a jövőre való tekintettel nem írna minden héten 10 kurva posztot! Hát kifizeti ki ezt az olvasónak? 4 óra semmittevés, nemalvás, másnap a munkahelyeken gyenge teljesítmény. Egy elit defragmentálja a cikkeit. Van egy havi cikklusa és van egy éves. Az évesben mindig összefoglalja röviden a történést egy söralátétre (ahol nevetni kell, ott aláhúzza), hogy azok akik elakarják olvasni, szellemi nehézségek nélkül, rövid idő alatt teljes kiőrlésű elitté válhassanak. Az igazi elit társadalomtudatos és odafigyel az ilyen dolgokra.

    2: Bevallom én is az unortodox mézeskalácsház-sztereotirpiákusok közé tartozom. Ahogy itt megláttam, hogy nincs komment, azt gondoltam, hogy A: Viktor megtiltotta, B: Viktor nem mondta, hogy lehet, C: Maguk összevesztek. Most rájöttem, hogy sajnos semmi ilyesmiről nincs szó, maguknak mégiscsak jó, hiba dörzsöltem a tenyerem és hittem a tündérmesékben.

    3: Az utóbbi két hónap cikktermése viszont már-már meggörbítette a teret. Az egyszerű nemelit webproli, és abból is a butábbik roncsfajta, mint én, nem könnyedén zárkózik fel előzmények hiányában. Az mindenesetre jó, hogy gyakran hivatkozik régi cikkekre. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki először idetéved és mégannyi kunsztja sincs erről a blogról, mint nekem, az rögtön kivonul innen kordont bontani. Amire Maga büszke elitként nyilván azt mondja - nem is baj, húzzon a bélbe - csakhogy így nekem meg olyan konzervatív a hangulat itt, nem közönséges, mármint, nem színpadias. Így én nem mulatok jót, és társadalmilag alulkvalifikálom magukat félelitnek. Holott az én véleményem a felzárkózó rétegekből, mindennél fontosabb.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  8. Tudtam en, hogy magaval erdemes szoba allni es nem csuklobol torolni a kommentjet, mint annyi webprolinak!

    Maga tenni akar! Maga nem hagyja szo nelkul, amit lat! Maganak ... velemenye van!

    Ne hagyja, hogy a velemeny beszoruljon, mert az pszichoszomatikus elvaltozasokhoz vezet. Mondja meg azt a velemenyt!

    Egy levelet kell kuldenie a jobb felso sarokban lathato cimre, oda kuldom a meghivot.

    VálaszTörlés
  9. Kedves KGB,

    Csak nem gondolja komolyan, hogy egyből beültet az elitek közé. Ugye tudjuk kik csináltak ilyet, mindenféle jött-ment webprolikkal? Hát a seggem is kilóg, nekem akar hatalmat, ugye nem? Minden második megnyilvánulásom után szóvivőjüknek kellene magyarázkodások közepette helyesbíteni. Egy magyarázkodó elit pedig gyengíti a vájlingot, így aztán mindenféleképpen én, mint proli járok rosszul. Attól, hogy kicsi vagyok és gyenge, még lehetek óvatos.

    Különben se érek rá, éppen a könyvelésemet csinálom és a maguk anyjával folytatok mély diskurációt. Minden negyedévben jól elbeszélgetünk egymással.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  10. Na ne szerenykedjen. Maga olvasott, kommentelt, elsajatitotta a vajlingeleterzest, velemenye van. Ha nem sikerul az elitlecet megugrani, akkor meg mindig mondhatjuk, hogy most a webprolik hangjat hallottuk.

    Persze ha maganak jo, hogy webproli legyen, akkor en ebben nem akadalyozom meg. Lekopjem? Vagy kuldjem a NAV-ot?

    Csak szoljon.

    VálaszTörlés
  11. KGB, maga az hiszi mindenki teli van himi-hümi e-mail címekkel, megelőzve a délutáni fotelpózból leadott blogkommentekre esetlegesen kiváltódó fizikai reakciót? Beütik a keresőbe a címem, az meg kiadja a díszbookom. Onnantól kezdve meg jöhetnek vasvillával a még nálam is prolibbak.

    Először csinálnom kell egy ilyen himi-hümi címet, amivel maga gyakorlott Elitként nyilván teli van.
    (Tudom hogy magáé a nyenyi_30@freemail.hu, lezerjani3D@narancsmail.gov cím, ne is tagadja.)

    Még gondolkodom kell, mi legyen az inkognitóm, addig is felzárkózgatozgatok a perifériáról.

    Kocsis

    VálaszTörlés
  12. Maga fél. Jól is teszi, ha fél. A félelem jó tanácsadó, félelmében majd megsokszorozza az erőfeszítéseit, hogy az elitelvárásoknak megfelelő postokat hozzon össze.

    Retteg majd attól, mi lesz, ha nem üti meg a mércét. Tetszik ez nekem.

    Nekem nem kell félnem, én az me.gov.hu címemről blogolok.

    VálaszTörlés
  13. *Update:

    Megkezdtem az új emailcímem előregisztrációját, de sajnos elég lassan megy. A jegyző és az illetékes postafiók kiválasztásához közbeszerzést kell kiírnom. A kegyeimért tenderező jegyzők és postafiókok pedig nem csipkedik magukat, pedig ha tudnák, hogy a vezér mennyire nem szereti azt, amikor egy állami intézmény bürokratikusan viselkedik... rögtön ráncba szednék magukat.

    Visszaigazolás után természetesen már fel tudom adni a regisztrációt a Gmailnek. Nekik már csak jóvá kell hagyniuk és végre lesz új emailcímem.

    Tudja az baj, hogy itt a blogon is regisztrálni kell, de azt is csak előregisztráció után lehet. Az előregisztrációhoz meg elébb e-mail cím kell. Az e-mail címet meg ugye a fent leírt procedúra végén kaphatom meg. És ezek után még magának is jóvá kell hagynia, meg a helyi jegyzőnek. (Magától értetődő, vezérünk egyezményes rábólintása is szükséges, de ezt nem szokás leírni, na.)

    Jövőhéten veszek ki 10 nap szabit, és végére járok! (Nem beszélve arról, hogy mindezek végén még a visszaigazoló linkre is rá kell kattintani, de kattintást előtte meg kell igényelnem az állami klikk-kincstártól, tudja azért, mert lehet jól és rosszul is klikkelni. De ezt már munka mellett is meg tudom csinálni sutyiban.)

    Kocsis

    VálaszTörlés
  14. KGB, Én nem félek! Csak betartom a szabályokat, különben kiborul a vajling, meglássa!

    K.

    VálaszTörlés
  15. Menne az gyorsabban is, ha latba vetnem a befolyasomat.
    De egyelore helyesebbnek latom pedagogiai szempontbol, ha kuzd.
    Erezze, hogy csak egy porszem a Gepezettel szemben.

    VálaszTörlés
  16. Ne csináljon úgy, mintha rosszindulatú lenne, Én tudom, hogy ezek az alapfeltételek a saját érdekeimet szolgálják. Enélkül nem lehet felelősségteljesen felzárkózni az Elitpumákhoz.

    Tudja mire vezetne az, ha boldog-boldogtalan csak úgy regisztrálhatna?

    Hát először is! Itt vannak a cigányok. Ők olyan buták, hogy még a tárgymezőt se töltenék ki, csak beírnának törzsbe egy nagy X-et. Utána meg elküldenék a népes rokonságuknak, CC-zve a rokonságuk rokonjainak és a rokkantaknak és a rokkantak rokkantjainak.
    Hát kell nekünk erre pocsékolni a drágafizetők adósávszélességét?

    A másik! Ha korlátlanul lehetne regisztrálni, akkor jönnének a tudja kik... azok a bizonyos körök... aztán felvásárolnák az összes emailcímet, hiányt teremtve ezzel a piacon.

    Na ezt nekik! Inkább kiveszem azt a 10 nap szabit, és elintézem.

    VálaszTörlés
  17. Mar miert ne tegyek ugy, mintha rosszindulatu lennek?
    Meglehet, SZERETEK rosszindulatu lenni. Sot, az is megtortenhetik, hogy egyszeruen rosszindulatu VAGYOK, mint az alkoholista, aki mar nem kell szeresse az italt, egyszeruen muszaj neki innia.

    Maga hogy all az alkohollal? Minden elit alkoholista, ezt megjegyeznem itt.

    Milyen volt sorba allni a ciganyokkal es a tudjukkikkel az okmanyirodan? Megvertek? Elvettek a telefonjat?

    Viszont latom, meg is irta mar a levelet, amit kertem. Mi tagadas, furcsa alnevet valasztott.

    Nikoletta - TIED LEHET A MÁRKÁS LAPTOP PLUSZ TELEFON VAGY UTAZÁS! TE VAGY AZ EGYIK KIVÁLASZTOTT!

    VálaszTörlés
  18. Képzelje, nem nagyon alkoholizálok. Idén még szilveszterkor is kihagytam (pedig a kamerával szembejövős Plagibácsis beszédek mindig piát kívánnak). Az baj, hogy amikor lehetne piálni, én mindig autóval vagyok és beszari. :(

    Kérdésére válaszolva, a cigányok nem vertek meg (nagyon), de ez csak annak köszönhetem, hogy már nem a PH-ban fizetik ki a segélyeket, hanem putrisor előtt. A tudjukkikből meg sok volt, mind ott gazdagoskodott! Remélem nem azt akarja kihozni ebből, hogy szélsőséges vagyok, mert nem vagyok az, csak kurva irigy.

    A levelet természetesen Én küldtem. Igen, porszívóügynök vagyok és ez az álnevem.
    Gondoltam Magánál elitként sok Zsé van... hátha ráharap amilyen kis kapzsi, és kitölti személyes adataival a linkelt űrlapot (nyilván azt kell) és ezzel együtt bepipálja az űrlap alján található - [Elfogadja, hogy élete végig szeméttel tömjük teli a postaládáját (ÁSZF)?] - feliratú jelölőnégyzetet.

    Mit szeret jobban: Piálni vagy félkarú rablókba pénzt dobálni? Miért nincs új poszt?

    K.

    VálaszTörlés
  19. K, a pénzt szeretem. Vagyis azt, ha nekem csengetnek pénzt. Dobják bár azt a pénzt félkarú rablóba vagy fizessék ki egy felesért, legyen az a pénz az enyém.

    Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy egy csomó ember egy csomó pénzt fizet ki másoknak és nem nekem. Még mindig a mások szivattyúznak ki vagyonokat a pénztárcámból (amely egyben a nemzet pénztárcája) azáltal, hogy az emberek nekik fizetnek és nem nekem.

    Csak akkor lesz új poszt, ha felesküdik, hogy mindenben támogat a harcomban. Minden zsozsót a nemzet pénztárcájába!

    VálaszTörlés
  20. KGB, becsületemre legyen mondva, tőlem sok pénzt kap. Főleg ez év januárja óta. Csak arra tudok esküdni, hogy még ezt az évet valahogy kihúzom, és epekedve várom az új adótörvényét, ami a kkv-s prolik részére nem lesz olyan rossz. (Nyilván véletlen és nyilván jó szokásához híven az utolsó pillanatban úgyis elszabja egy-egy módosítóval.)

    K.

    VálaszTörlés