2013. július 17., szerda

A falvak igaz magyarsága

Charles Gati, aki nemsokára az USA magyarországi helytartója, oppardon nagykövete lesz, világosan beszélt: ki kell irtani minket, mint a dodómadarakat. Kik azok a "mi"? A magyarokról beszélek és nem a "magyarokról". A magyarokról, akik a falun laknak és nem a beteg városokban, ahol rákbetegség van meg szomatika. Tiszta emberekről beszélek, akiken áttiportak a Fuggerek, VIII. Henrik és Sztálin. A falvak igaz magyarsága ezen történelmi példák nyomán világosan megértette, hogy ami Nyugatról jön, arra gyanakvással kell tekinteni. Mínusz a Gorenje hűtőládára, de az nem is igazán Nyugatról jön.

Charles Gati megmondta az interjújában, hogy a falvak igaz magyarsága nem fogékony a nyugati értékekre. Nekünk, Látóknak, akiknek fülünk van az Igazságra, azonnal világossá válik a szavainak igaz értelme: ha a falvak igaz magyarsága nem akar a Birodalom vasalt csizmái alatt, annak "jogállami demokráciájában" élni, akkor pusztulniuk kell. Majd jön helyettük nép, akinek megfelelnek azok a csizmák. Hallottunk már ilyet, láttuk már, amint a Birodalom martalócai lángot és halált okádó vasfegyverekkel lerohanták a falvak igaz magyarságát és nem adták meg a sonkáért és a fehér kenyérért, ami jár. Kevesebbet adtak. Ebbe pedig a falvak igaz magyarsága nem nyugodhat bele.


Charles Gati azon hökken meg az interjújában, hogy még Romániában is visszasírják a Ceausescu-rendszert, Magyarországon meg Kádárt főleg. Hát miért ne sírnánk vissza, helytartó úr? Amikor 3 forint 60 fillér volt a kenyér, volt családonként három vájling és a roncstársadalom féken volt tartva? A falvak igaz magyarságának nem kell elmondani, hogy nekik akkor jobb volt, tudják ők azt zsigerileg. Mínusz Gorenje hűtőláda, de a hibákat orvosolni kellett volna, nem pedig hagyni, hogy ránk kapcsolják a nyugati demokrácia kifosztó létszivattyúját, amikor akármilyen nemelit proli is beledumálhat, tökéletesen figyelmen kívül hagyva a társadalom hierarchiájának kristályszépségét, amelyben van a Vezér és vagyok én, a hűséges tanácsadója. Minden Vezérnek. A falvak igaz magyarsága - szemben a patológiás városokkal - tudja, hogy nem kapjuk meg, ami jár és hogy Magyarország többet érdemel.

Innen üzenem Gati úrnak, hogy jöhetnek a nyugati demokrácia martalócai, a falvak igaz magyarsága majd móresre tanítja őket és nem hagyja, hogy kiirtsák és helyére más népet telepítsenek. Amint azt az igaz magyarság igaz történelme során sose hagytuk.

Ti pedig ott a falvakban, jó ha tudjátok: Charles Gati már kijelölte azokat, akiknek a házaitokba kell költözniük. Győzelem vagy halál: a választás a tiétek.

52 megjegyzés:

  1. Mintha ezt a képet láttam volna valami sajtóterméken mostanában... De az is lehet, hogy csak éppen ilyen a kilátás a teraszomról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy falu kepe, amiben az igaz magyarsag el. Ezert tettem be illusztraciokeppen.

      Törlés
    2. KGB, maga négereket tart posztírásra?

      Törlés
    3. Hol lat az igaz magyar falu kepen negert?

      Törlés
    4. Csak mert a posztban vannak ékezetek, a kommentjében meg nincsenek. Az igaz magyar falvak lakóit pedig köztudottan négerekként zsákmányolja ki az ékezetlen birodalom.

      Törlés
  2. Mind a posztban, mind a kommentjeimben vannak ekezetek

    VálaszTörlés
  3. KGB egy ekezet nelkul iro falusi neger

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga ir ekezet nelkul. Kulonben is, legyek inkabb a Birodalom ellen lazado elnyomott bennszulott, mint masok zsirjan koverre hizo kompradorburzsoa.

      Varjunk csak, ezt meg meg kell gondolnom.

      Törlés
    2. Meg kell gondolnia? Ráadásul ékezetek nélkül? Szóval ez is csak a birodalmi elhárítás báb blogja.

      Törlés
    3. Nem ertem, mit hazudozik itt az ekezetek hianyarol. Sosem feledkezem el roluk. Mindig azok az oseink jutnak az eszembe, akik ha kellett, eletuket is adtak azert, hogy ekezettel irhassanak. Maga is tanulhatna az o peldajukbol.

      Azert kell meggondolnom, mert ha a kompradorok koze tudnek ferkozni, akkor belulrol bomlaszthatnam a Birodalmat.

      Törlés
    4. Tehát azt nem tagadja, hogy ez egy birodalmi bábblog?
      Valami Barackosy (vagy esetleg Vegyesgyümölcsösy?) "Be a szervezetbe!" felkiáltással már próbálkozott belülről lebontani a birodalmi metilt de belevakult.

      Törlés
    5. Valaszra sem meltatom a nevetseges vadaskodasait.

      Maga a babblog.

      Törlés
  4. Névtelen , én tanúsítom, hogy KGB ékezetekkel ír. Eléggé mucsai szokás, de ha ezt akarja, akkor engedélyezem. Demokrata vagyok. Maga viszont hazudik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hah! Tehát nem tévedtem!: Egy komprádorburzsoá tartja kezében a falusi négerek ékezetvezérlését.

      Törlés
    2. Maga a kompradorburzsoa, ezt most megszavaztuk demokratikusan az ornaggyal. Maga akarja elvenni a falvak igaz magyarsagatol az eletteret es helyettuk ekezettelen negereket betelepiteni. Alapvetoen az eroszak ellensege vagyok, de magat legszivesebben addig tomnem butyokmaggal, amig el nem kezd ekezetekkel irni.

      Törlés
  5. Én, mint az igaz magyarság falvaiban élő bennszülött, csatlakozom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahat akkor ezt a magyar torzsszovetseg hagyomanyainak megfeleloen megszavaztuk. Nevtelen, szereti maga a butyokmagot? Nem baj, ha nem, majd megszereti.

      Törlés
    2. Hova siet Bertalan? Baalmont nem a maga hagymázas szavazásához csatlakozott, hanem a poszthoz.

      Törlés
    3. Látja Bertalan, itt már csak maga ír ékezetek nélkül: maga diszkreditálódott. Ha ellensége az erőszaknak, jobb ha önként lemond. Az ékezettelenségről is. Úgyis falusi négerek írják a posztjait, akiket maga komprádorburzsoá Őrnagy ékezetvezérléses birodalmi technológiája segítségével tart sakkban és zsákmányol ki.

      Egyébként is, maga csak azért ellensége az erőszaknak, mert fél, hogy ha használná, magán is alkalmaznák, mikor elkapják mint, kettős ügynököt.

      Törlés
    4. Kacagnom kell a hazudozasain. Csak maga ir ekezetek nelkul es azert nem irom, hogy diszkreditalodott, mert a maga vonatkozasaban a diszkreditalodas nem is ertelmezheto, hiszen maga mindig is egy Nevtelen volt.

      Mar nagyon sokat tudunk magarol, akkor kapjuk el, amikor akarjuk. Jobban teszi, ha megkedveli a butyokmagot addig.

      Törlés
    5. Névtelen, ha-ha! Kacagnom kell! Még a nevemet sem tudja! Bertalan, már hiába nyomkodja a gombokat a bunkerében, átkötöttem a vezetékeket egy játékvasútra.

      Törlés
  6. Dehogynem tudom a nevet. Magat Kolompar Milannak hivjak, lakik Sajoecseg, Patak u. 7. Nem is kell semmilyen gombot megnyomnom, egyszeruen megnezem, hogy melyik blogaktivista van Sajoecseg kornyeken.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz ez így jó, KGB, én is Sajóecsegen lakom, és a blogposzt-illusztrációja is ott készült!

      Törlés
    2. Maga a környékbeli blogaktivista, csak még nem tud róla. Hamarosan felkeresi valaki egy visszautasíthatatlan bütyökmagmutyi-ajánlattal.

      Törlés
    3. Negativ. A blogaktivista nem lakik Sajoecseg kornyeken, de most mar a kozelben tartozkodik. Baalmont, ha jot akar, tavolodjon el a Patak u. 7 kornyekerol. Az a dontes szuletett, hogy a butyokmagot erovel tuszkoljak le a Nevtelen torkan. Az ilyesmit nem jo nezni se es megvan a veszely, hogy valami tevedes folytan maga is kap belole. Barati tuz, ha erti, mirol beszelek.

      Törlés
    4. Értem én, futásban a menekvés. Már itt sem vagyok. De azt tudniuk kell, hogy az igaz magyarság egyik falvát készülnek éppen baráti tűzzel, vagyis bütyökmaggal elárasztani...

      Törlés
    5. Baalmont, a butyokmag a Magyar Jovo Zaloga es mint ilyen, az igaz magyarsag falvat elarasztani vele nemzetstrategiailag helyes lepes. Hogy a konzumarok altal megmakonyozott magyarsag meg nem szereti a butyokmagot? Majd megszereti. A Magyar Jovo Zalogat minden igaz magyarnak szeretni kell. Ha nem szereti, nem is igaz magyar.

      Maga szereti a butyokmagot?

      Törlés
    6. Kérem, én bütyökmagot termelek, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Ha majd jönnek az Őrnaggyal és a Magyar Jövő Zálogának lovaival, figyeljék meg azt a hatalmas bütyökmag-farmot, melyet a 26-os főút mentén nemrég alakítottam ki, a temetővel átellenben, a sajóbábonyi oldalon.

      Törlés
    7. Megfigyelni magát fogják, miközben lezabálják a maga ültetvényeit. Maga ültetvényes? Szóval maga is négereket tart.

      Törlés
    8. Baalmont, ne higgyen ennek a Nevtelennek. A butyokmagultetvenyeit nem fenyegeti a lezabalas veszelye. Nincs eloleny - a vandorsaskat is beleertve - ami magatol a butyokmagcserje barmely reszet elfogyasztana. Ne hagyja, hogy ez a Nevtelen eket verjen a magyar rog es a butyokmag koze.

      Az ontozest, remelem, fokgazdalkodassal oldotta meg?

      Törlés
    9. Baalmont, magát egy hordozható fogorvosi székbe le fogják kötözni egy tükörfóliás üvegű mikrobuszban a földje szélén és miközben a békés falusi négerek gyanútlanul elkerékpárzanak a furgon mellett, magát ott bent fogják kérdezgetni, hogy biztonságos-e, meg hogy hány ujjat lát, négyet vagy ötöt, és nagyon nem fogja jól érezni magát.

      Ne mondja majd, hogy nem szóltam.

      Törlés
    10. Baalmont, ennek a Névtelennek ne higgyen, ez még a pigmeusnak is hazudott, ez is bizonyítja, hogy a fantáziái a falusi négerekről teljesen légbőlkapottak. Egyébként nem sokáig fog ez a Névtelen itt kommentelni, úton van az erősítés egy újabb blogaktivista képében egy mikrobuszban.

      Ne feledje a fokgazdálkodást, sokat számít a maga megítélése szempontjából.

      Törlés
    11. Egész hétvégén kint voltam a földeken. Nem járt arra senki, csak egy pigmeus próbált elvegyülni az idénymunkások közt. Köszönöm, hogy lehetővé teszik a békés termelőmunkát. A munka szabaddá tesz! (Ezt a kiváló jelmondatot én találtam ki, és ki is irattam a tábor... ööö, a farm kapujára.)

      Törlés
    12. Ilyen a jó Gazda: még bentlakást is biztosít az alkalmazottaknak.

      Törlés
    13. Az a baj, hogy mióta megtörtént a reneszánsz, a munka elszakadt szakrális alapjaitól. Azoknak az idénymunkásoknak érezniük kellene, hogy a Nagy Egész kicsi részei ők és a verejtékezésük a bütyökmag-körforgás elősegítésében nélkülözhetetlen. Úgy, ahogy a ganajtúró bogár is az állati ürülék lebontásában.

      Remélem, szakrális bért ad azoknak az idénymunkásoknak?

      Törlés
  7. Már úton van egy lovascsapat egy jó hadnaggyal és szétnyilazzák Sajóecseget. Baalmont, vegyen fel föveget, akkor túléli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lovak is szeretik a butyokmagot? En ugy tudtam, a szagatol is megbokrosodnak.

      Törlés
  8. A kompradorburzsoa zsoldban allo lovak nem felnek holmi mucsai magtol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kompradorburzsoa zsoldban allnak, hanem a Magyar Jovo Zaloganak zsoldjaban. Hulye.

      Törlés
    2. A Magyar Jövőnek mióta van szüksége zsoldosokra? A Magyar Jövő harcosainak mióta van szüksége zsoldra? Mit keres a Magyar Jövő zálogban? És ki tette oda? És...

      Csengettek, most mennem kell. Majd folytatom!

      Törlés
    3. Micsoda emberek vannak! Egy pigmeus néger csöngetett, valami Kolompár Milánt keresett, mondom nem ismerek ilyet. Aztán valami Névtelen után érdeklődött, mondom ilyen névről még nem is hallottam. Úgy elszontyolodott, hogy beinvitáltam volna egy kis banánra, de azt mondta, hogy ő csak a bütyökmagot szereti. Lógó orral ment el. Vajon a bütyökmagtól volt olyan büdös a szája? Talán jobb is, hogy nem fogadta el az invitálást.

      Törlés
    4. Maga hazudott a pigmeusnak. Felhívom a figyelmét, hogy Névtelen név alatt ír, erre ezt letagadta a négernek. Ezek után várhatja, hogy a blogközönség bármit is elhiggyen magának az ékezetekről. Ezzel szemben az én hitelességem kimagasló, így aztán minden blogtárs világosan látja, hogy maga a globálkomprádorok kettős ügynöke.

      Igen, a bütyökmagtól volt büdös a szája. Először a szája, aztán a lába is. Majd megtapasztalja saját magán.

      Törlés
    5. Kitől lopott ékezeteket, KGB?

      Törlés
    6. Nem loptam, mindig is volt. Szemben magával, aki sohase használt.

      Törlés
  9. A Magyar Jövő Záloga is a kompradorburzsoázia zsoldjában van már rég, nem vágja?

    VálaszTörlés
  10. Lászlót, a Professzort és Imrét, a Szakértőt nem tudták megvenni: az ő szavukra kell figyelmezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tovabba engem sem tudtak megvenni. Ezt a harmat nem sikerult: a Professzort, a Szakertot es engem.

      A blogot se termeszetesen.

      Ki az az Imre?

      Törlés
    2. Magát nem is akarja senki megvenni KGB. Meg büdös is a keze a bütyökmag-nepperkedéstől.
      Mondjuk azt nem értem, miért egy büdös valami A Magyar Jövő Záloga. Nem valami olcsó, átcímkézett, külföldi hamisítvánnyal seftel maga, ami magára rohadt? Tudja meg, az igazi bütyökmag nem rohad csak érik, mint A Magyar Jövő. Kérdezze csak meg Baalmontot, a Őstermelőt.

      Imre, a Szakértő László, a Professzor hű társa és fegyverhordozója. Zsolt, a Bárd énekel(tet)i meg Őket hétről hétre a magyararcú sajtóban.
      Amit ezek szerint maga nem fogyaszt!

      Törlés
    3. A bütyökmag valóban nem rohad. És nem is büdös. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy jellegzetes szaga van.

      Törlés
    4. Ó, az az Imre! Akit magyarságteljesítménye miatt besároztak holmi ügynökösködéssel, akárcsak a Professzort.

      Törlés
  11. Nagyon téved, Névtelen. A globális nagytőke emberei naponta próbálnak megvenni konzumerista ajánlataikkal. Az egyik egy lapostévét kínál, a másik egy vasból készült fűnyírógépet. Én tisztában vagyok azzal, hogy az ajánlatuk nem fenntartható és fityiszt mutatok nekik.

    VálaszTörlés