2013. július 5., péntek

Az entellektüel klikk árulása

Korunk, sőt bátran mondhatjuk, az emberi civilizáció legkényesebb problémája a devizahiteles családok helyzete. Ennek a gordiuszi csomónak a megoldása a bíróság kezében van és akárhogy is dönt a bíróság, a Föld sorsa megváltozik. Ezért különös fontosságú az a levél, amit a Mi Emberünk írt a Mi Emberünknek és amiben azt javasolta, hogy az Emberek szenvedjenek tovább, a globáluralmisták pedig kapjanak egy újabb kaviáros falatkát a homár mellé.

Hogy kerülhettem abba a lehetetlen helyzetbe, hogy a Mi Emberünk tetteit kell magyarázzam az utolsó forintkáikat is a devizahitelre vett autóba benzint kuporgató néptársaknak? Ehhez egészen Max Weberig, a politikatudomány atyjáig kell visszamennem, aki szerint van hatalom és uralom. A hatalom a globáluralmisták kezében van, az uralom pedig a gazdasági szabadságharcot hazudó, Magyarországon lakó - de nem magyar szívű - entellektüel klikk kezében. Weber elméletének mai korra adaptálása nem történhet másként, ez is azt mutatja, hogy korszakos zsenik is egyetértenének velem. Ha élnének.

Az entellektüel klikk a Fidesz, de legalábbis a Mi Emberünk.

Hogyan kerülhettem tehát ebbe a lehetetlen helyzetbe, kérdezem ismét, ezúttal emeltebb hangon? Hát úgy, hogy a Globálbirodalom elhatározta, hogy a meglevő 12-15 pénzszivattyú mellé egy újabbat kapcsol be, a devizahitelezést. Ezért hitelfelvételre kényszerítette a magyar törzsszövetség tagjait, még olyan szakrális egyéneket is mint az én Lázár barátom. A pénzszivattyút viszont nem hajlandó leállítani, ezért megüzente az uralmi helyzetbe hozott entellektüel klikknek, hogy vagy szorgosan áramlik a pénzfolyadék a kaviáros falatkák fogyasztói felé, vagy megy a magyar proli bütyökmagot kaparni a sívó homokból.

Amely bütyökmagkaparással szemben megmagyarázhatatlan az ellenállás a forintkáikat a devizahitelre vett autóba benzint kuporgató néptársak körében. Ide vezetett a globálkonzumista agymosás a szennymédia által.

Mit lehet ebben a helyzetben tenni? Én megírtam ezt a kinyilatkoztatást - nem volt egyszerű, mintha két macska lettem volna, akik egymással vívnak szabadságharcot. Most már a szakrális Vezéren a sor, hogy kompromisszumot találjon, ha a neki dolgozó entellektüel klikk a globálkomprádorok markába is került.

2 megjegyzés:

  1. nem megy a pixikettes emiled gyíkarc

    amúgy+1 majdnem mindenre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessek, a birodalmi velemenyterroristak egy ujabb arcatlan hazugsaga. Termeszetesen a pixi2@freemail.hu e-mail cim kitunoen uzemel.

      Törlés