2013. augusztus 25., vasárnap

Szivattyúelmélet

Ideje volt, hogy Viktor is kiálljon a Szivattyúelmélet mellett. A Professzor ezzel újra megerősítette Tényező voltát.

Orbán Viktor kifejtette, nem bírálta a nagyhatalmakat, csak felhívta a figyelmet arra: a közepes méretű országoknak meg kell próbálniuk az általuk megtermelt erőforrásokat - a nagyhatalmi elszívó hatást közömbösítve - saját határaikon belül tartani.

11 megjegyzés:

  1. "Azt ígértem a magyar választóknak, hogy ha lehetőséget kapunk a kormányzásra, és megkaptuk, méghozzá kétharmaddal, akkor véget vetünk Magyarország energiafüggőségének" - jelentette ki, hozzátéve, hogy az elmúlt három évben ezt nagyrészt meg is valósították.

    földgázt találtak felcsúton?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koncentráljon a nagyhatalmak pénzszivattyúzására.

      A Viktor arra utal, hogy mindenféle vezetékeket építettek, amelyekkel minden irányból tudnak gázt venni.

      Törlés
    2. Mindenféle? Egy vezeték jött volna felénk, a Nabucco, arról is lemaradtunk. Szóval továbbra is az oroszok gázlyukára cuppanunk.

      Ha energiafüggetlenséget akarna a Viktor, akkor napelemgyárat meg biogázüzemet építene stadion helyett

      Törlés
    3. Nevtelen, azt allitja tan, hogy a focistak nem szoktak fingani? Szerintem meg de, sot a stadionba latogato kozonseg is, plane, ha sok sort isznak.

      Szoval nyugdojon meg, ha arra kerul a sor, akkor a stadionok bizony mellekuzemben biogazt fognak termelni.

      Törlés
  2. Névtelen, ne tereljen itten, erről van szó.

    De az energiabiztonságunk megteremtése pirruszi győzelem akkor, ha a nagyhatalmak kiszivattyúzzák az erőforrásokat.

    VálaszTörlés
  3. Cudálatiasz. Oszt milyen gáz kerül a vezetékbe?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cseppfolyos foldgaz (tengeren szallitott) es lengyel palagaz (lengyelek maguk termelik ki). Meg persze orosz, norveg meg mindenfele eredetu gaz.

      Törlés
    2. Szóval más gázát szívjuk. Az mitől energiafüggetlenség? Legfelejebb kicsit olcsóbban adják. Pedig Szeged, Kecskemét, Szolnok környékén lenne értelme napelemeket telepíteni, arrafelé jó a besugárzás mennyisége. A Kiskunság sívó homokján meg a városok lapostetős házain lenne hely.

      Törlés
    3. Névtelen a Kiskunság sívó homokján bütyökmagot kell termeszteni, ugyanis köztudott, hogy a bütyökmag alacsony tápértékét a nagy arányú, magasabb rendü szervezete számára emészthetetlen komponens okozza. Vagyis a bütyökmag a biogáztermelés ideális alanya.

      Törlés
    4. emészthetetlen komponensből nem lesz biogáz, mert emészthetetlen, azaz változás nélkül távozik a magasabb rendű szervezetből
      továbbá mint átalakítás vezsteséggel jár, tehát felesleges előbb növényt termeszteni a napfénnyel, a növény helyett a napelemet kell dugni a nap alá a sívó homokon, ami egyből elektront termel

      Törlés
    5. bz249 egy hajszálra közelítette meg a kitörési pontot. A bütyökmagot a stadionban ülő futballrajongókba kell betáplálni, majd belőlük direktben biogázt kinyerni. Az átalakuláshoz elég egy átlagos hosszúságú meccs. Biogázéhinség idején a bírót hosszabbításra utasíthatjuk a nemzet érdekében.

      Aztán majd leshetik a nagyhatalmak, milyen erőforrásokat szivattyúznak ki belőlünk.

      Így passzol össze a Program több, egymással összefüggésben nem levő eleme.

      Törlés