2013. augusztus 21., szerda

Benne vagyunk a tévében II.

Az Index hírportál azért tematizál, hogy a háttérhatalomnak nem tetsző véleményeket indexre tegye. Nincs ennek látványosabb bizonyítéka, mint hogy a háttérhatalom mesterkedéseiről a leplet lerántó blogunk még sose szerepelt az Index blogajánlóban (csak a tévébe sikerült bekerülnünk). Annál többet szerepeltek ott véleményterrorista heccblogok, amelyek teljesen egyértelműen a blogunk ontológiai megsemmisítését tűzték célul.

Azonban a közelmúltban három alkalommal is hiba csúszott a számításba és írni voltak kénytelenek az Összeesküvésről. Mindhárom alkalommal ugrásszerűen nőtt az olvasottságunk, elsősorban a Birodalom által kizsebelt magyarság körében.

Hát tessék, Index, ennyit ér a véleményterrorizmusotok. Hiába blogunk indexre tétele, az Igazság végül utat tör, mint egy búvópatak és még az indexre tevők is kénytelenek róla írni. Mit sem törődve azzal, hogy ezzel saját maguk rántották le a leplet a Birodalom létezéséről és arról a szándékáról, hogy ki akarja irtani a magyarságot.

Buták voltak? Vagy nagyon is körmönfontak? Majd meglátjuk, amikor a Birodalom által kizsebelt magyarság felkapja a kőtörő kalapácsokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése