2013. október 27., vasárnap

Háromszázháromhatvan

1973-ban háromhatvan volt a kenyér, 2013-ban pedig háromszázháromhatvan. Hol a különbség? A különbséget biztos nem mi, magyarok ettük meg, mert akkor nem élnénk rosszabbul, mint 32 éve. És most következik a nagy titok, amit a véleményterroristák el akarnak titkolni előletek.

A háromhatvan és a háromszázháromhatvan közötti különbséget az USA ette meg. Egyfelől megette a szupergazdag birodalmi elit, ami nem fizet adót, szemben a magyararcúakkal, akik adócsökkentés után is becsengetik a jövedelmük felét és akkor az ÁFÁ-ról még nem is beszéltem. Másfelől megette az igazságtalanul jól élő amerikai középosztály, ahol két autó is van a garázsban, miközben a magyar gyalog jár. Harmadrészt pedig elköltötték vasfegyverekre, amelyekkel a szakrálisan gondolkodó népeket akadályozzák meg a lázadásban.

És még verik is a négereket.

Ez a Buzgárelv, amelyet a korábbiakban már bizonyítottam. Ha mi rosszabbul élünk, akkor meg kell nézni, ki él jobban. Mert őnála tör fel buzgárként a mi pénzünk, ez következik a pénzfolyadék elméletéből, vagyis hogy a pénz összenyomhatatlan, tehát ha valahonnan hiányzik, az nem lehet máshogy mint elszivattyúzás okán. Na most nem úgy néz ki, mintha az USA-ban olyan rosszul élnének, ami csak egyet jelenthet: a pénzünk náluk van.

Megjósoltam, hogy súlyos lesz az a nap, amikor a százmillió amerikai szegény a világ globális megalázottjaival összefogva megmondja az amerikai középosztálynak, hogy szíveskedjék harmadakkora életszínvonalon élni, mert ez így igazságos. Súlyos lesz a nap, de egyre közelg. Az USA adósságplafonja körüli vita annak a hírnöke, hogy bizony a Birodalom összeomlása már csak napok kérdése.

Megéri kivárni, harcostársaim. Mert akkor újra háromhatvan lesz a kenyér.

6 megjegyzés:

  1. "Mert akkor újra háromhatvan lesz a kenyér." Háromhatvan micsoda? Hogy nem forintban lesz 3.60, az biztos. Esetleg uncia aranyban. Vagy 3.60 font színhús, amit sájlokok vágnak ki majd a szakrálmagyarokból.

    VálaszTörlés
  2. Milyen kenyér? Kit érdekel a kenyér? A mammutalapú társadalom alapja nem lehet a kenyér!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan! KGB már megint rendelt valamit az Alibaba.com-on, amiről kézbesítés után derült ki, hogy nem az, amire gondolt, és most megint ránk akarja sózni kamu ideológiai marketinggel. Elhitte a szerencsétlen, hogy a Mekong-deltából ő friss gyapjas mammut fair trade biosteakeket fog kapni.

      Persze valahol KGBt is meg lehet érteni, egy év bütyökmagdiéta után bármire lecsap a szerencsétlen.

      b.

      Törlés
    2. Bernadotte, nem szeretnék gyanúsítgatni, de maga vagy egy háztartásban él KGB-vel, vagy nagyon szoros megfigyelés alatt tartja őt. Hm. Nem tagja véletlenül az NSA-nak?

      Törlés
    3. Baalmont, a háromhatvanas kenyér egy lépés a tökéletes mammutalapú társadalom felé. Nem várhatjuk a fogyasztásba és a médiaterrorba belehülyült konzumidiótáktól, hogy egyszerre eldobják a Suzuki Swift kulcsát és mammutvadász dárdát kapjanak fel.

      Először a háromhatvanas kenyér, aztán a bütyökmagdiéta, végül a mammutalapú társadalom.

      Törlés
    4. Bernadotte, maga tulajdonképpen figyel az én tanításaimra? Miféle "ideológiai marketinggel" vádol maga engem?

      Törlés