2013. október 3., csütörtök

A Nagy Kísérlet

Miért nem vagyunk komcsik, ha államosítunk? Ennek megértéséhez vissza kell nyúlnunk az örvénylő pénzörvény kezdeteihez, aminek eredményeképpen rosszabbul élünk, mint 32 éve.

Öt éve példátlan pénzügyi katasztrófa történt és létrejött egy pénzügyi fekete lyuk. Lényegében kiderült, hogy a a bankrendszer óriási mennyiségű fedezetlen pénzt - v.ö. hamispénzt - gyártott le és sajnos nem egyszerűen kamu számlákon és derivatívokban tartotta, hanem az emberek meg is próbálták elkölteni. Az a szó, hogy elkúrás, talán mond valamit. És ment volna mindez a végtelenségig, de sajnos lenéztünk a kötéljárás közben és ott volt alattunk a kamupénz elképesztő tömege. Ahelyett pedig, hogy azt mondtuk volna, mit számít a kamupénz, majd veszünk nagyobb számítógépet - olyan hülyék nem leszünk, hogy a csilliókat kinyomtassuk bankjegyben - egyszerre a hitelt adók elkezdtek kételkedni abban, hogy a hitelt felvevők ezt az összeget valaha is képesek lesznek visszafizetni. Azóta tart a kamupénz megsemmisítése és nagy kérdés, hogy kinek a számítógépéből mi tűnik el.

Minden bajunk a hit hiányából fakad. Ezért oldaná meg a világválságot  a Spirituális Szakralitás és néhány nagyobb számítógép, hogy a nullák elférjenek. De eh, a francia forradalmárok meg az ő materializmusuk miatt inkább megszorítás van.

Miért mi? Már megint miért mirajtunk kísérletezik a globálhatalmi rendszer? Mit tettünk mi, hogy először nekünk kellett csődbe mennünk, nem számolva mondjuk Izlandot és Ukrajnát, de még Görögország, Portugália és Írország előtt? Talán a 3000 éves ősszakralitásunk lenne, vagy a megnyert pozsonyi csata, amivel jól a Birodalom arcába másztunk? Vagy Trianon, esetleg a szefárdok bosszúja? Ez az ontológiai kérdés megválaszolásra vár, de egy dolog biztos: a természetes társadalmi hierarchia kristályrendszerében a csúcson levők semmiképpen nem okozhatták, akármennyit is pampogtak a közénk, magyararcúak közé épített francia forradalmárok elkúrásról és trükkök százairól.

Akárhogy is, ismét itt, a Kárpát-medencében dúl a birodalmi pogányok ellen vívott titáni globálütközet sztálingrádi csatája. Megszokhattuk. Ismét itt kell határozott nemet mondanunk arra, hogy kísérletezzenek velünk, mint a fehéregerekkel és ezért kell Viktornak kísérletezni velünk, mint a fehéregerekkel 2010 óta. És ha minden jól megy és a konzumidiótákat megint át tudjuk verni, akkor a Nagy Kísérlet 2014 után is tovább folytatódhat.

Ehhez kérem minden magyarpárti támogatását. A tét, mint mindig, óriási.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése