2013. szeptember 25., szerda

Lakner Dávid hazugságai

Öt éve, 2008 szeptemberében omlott össze a neoliberális világrend. Öt éve, 2008 szeptembere óta a világ ontológiai értelemben már nem létezik. Nem létezik, mivel a neoliberális ontológiának vége, de ezt a globálkomprádorok kezében levő média elhazudta, így sok konzumidióta még mindig azt hiszi, hogy nem volt létmódváltás. Így ülünk itt világmagyarázat nélkül; a hazugságra épülő birodalmista magyarázat megbukott, az emberek fejében mégis túlélt. Hiába tudjuk mi, a Látók, hogy ennyi volt, vége, ha nem elég jó a kommunikáció, hogy ezt a tényt a szennymédiától eltompult fejekbe is beleírhassuk.

A nem létező világ furcsa abszurditása különös lényeket hozott létre. Neoliberális bloggerek próbálják elhazudni a nyilvánvaló igazságot. Tartótisztjeik nem szóltak még nekik, hogy a háborúnak vége? Vagy szóltak, de a fanatizált zombihorda már nem hallgat rájuk se? Itt van például az álnév alatt bomlasztó Lakner Dávid a Mandiner nevű neoliberális rémblogról, aki nívótlan, egymondatos benyögésekkel gúnyolódik rajtam, de csak magáról állít ki szánalmas bizonyítványt.

Hol a zsozsó, Dávid? Hazudjál valamit, légyszíves.

Ezer milliárd milliárd dollár tűnt el. A pénzfolyadék elmélete alapján a pénz nem tűnik el, hanem buzgárként tör fel másutt. Aki egy kicsit gondolkodik, az tudja, hogy vízjeles papírra nyomott, míves bankjegyek nem tűnnek el csak úgy, pláne nem ezer milliárd milliárd dollár. Ha azt a pénzt akár csak elégették is, a füstje eltéveszthetetlen lett volna. Ha az az ezer milliárd milliárd dollár a tiborcok zsebében lenne, akkor nem létfogyatkozás lenne, hanem létkövéredés, és nekem nem kellene azon aggódnom, hogy a Magyar Ügyet hogyan fogom képviselni egy esetleges kormányváltás után. Elengedhetetlen tehát, hogy megtaláljuk, hova rejtették a zsozsót, akárhogy is uszít Lakner Dávid. Meg is mondom, hol van az emberek pénze: a globálburzsoázia tette zsebre, hogy luxusfogyasztásra költse, miközben a magyararcúaknak már benzinre se telik!

Van ugyanis egy füstölgő pisztoly, egy eltéveszthetetlen bizonyíték. A válság idején az Economist, a Birodalom szócsöve forradalommal, kőtörő kalapácsokkal betört ajtókkal, szabadságharcos tömegekkel riogatott. Kinek lehetett ez érdeke? Csak a létfosztóknak, a fogyatkozópártiaknak, a szivattyúsoknak. Folyami öntéstalajból bütyökmagot sarjasztó szakrálnép sarjának, mint nekem, meg se fordulna a fejemben, hogy szabadságharcról, áradó forradalmi tömegekről, kalapácsokkal bevert érckapukról fantáziáljak.

Ezt cáfolja meg Lakner Dávid, ha tudja.

20 megjegyzés:

  1. Oh, let me check your webcam for a second. That's you, isn't it? It seems you probably put on some weight since you completed your illustrious army career. I propose that you put yourself into form before you embark on that annihilation mission of yours. Not eating that doughnut near to your keyboard could be a good start.

    VálaszTörlés
  2. Mindenesetre ha vége lesz Tirpákbokrétásnak, és nem lesz soha többé új bejegyzés, akkor tudni fogjuk az okát. Én sajnálnám, ezért a bütyökmagtermelésből származó profitom jókora részét ellencsapásra fordítanám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kerdes, hogy a Tirpakblog ismet akkora Tenyezove valt, hogy a birodalmistaknak semmi koltseg nem tul draga az elpusztitasaert. Ezert fenyegetoznek, ezert van veszelyben mar az eletunk is. Azonban ha egyikunk is elesik, tizen ugranak a helyebe. Soha nem fognak megtorni minket, soha.

      Mar voltunk ebben a helyzetben, ezert kellett a blogot elkoltoztetnunk.

      Mennyi penzt szandekozik a Tirpakblognak adni?

      Törlés
    2. Reménykedik, Bercikém? Az a "profit" a tavalyról megmaradt (rárohadt) szárított (rohadt?) bütyökmag lesz. Megpróbálhatja elfüstölni tömjén helyett.

      b.

      Törlés
    3. Baalmont, ez igaz? Én készpénzre gondoltam.

      Törlés
    4. A bütyökmag szorosan osszekapcsolodik a szakralitassal... Baalmont irjak egy tanulmanyt a butyokmag es a szakralitas kapcsolatarol? Mondjuk a szokasos ar feleert elvallalom.

      Törlés
    5. Nem értem, mi bajuk a szárított bütyökmaggal... Igazán tápláló, és ha éppen nincsen bütyökmag-szezon, akkor is hazait ehetünk, nem kell importálni mindenféle gyanús külhoni terméket.

      Nyugodjon meg, KGB, természetesen készpénzre gondoltam, de látom, hogy nincs szükség rá, hiszen a Tirpákblog nem szorul semmiféle - legyen az bármilyen nagylelkű is - adományra.

      Bz, ha van ideje, látogasson meg a birtokon a hétvégén. Nagyon örülnék a tanulmánynak, de jelenleg csak szárított bütyökmagban tudnám kifizetni a szokásos ár felét. Bízom benne, hogy megfelel.

      Törlés
    6. Hah, most lebukott! A bütyökmagnak nincs szezonja, az ugyanis folytontermő.

      b.

      Törlés
    7. Bernadotte, a bütyökmag a szakrális ciklikusság, illetve ciklikus szakralitás mintájára terem. Természetesen a modern tudomány módszereivel elérhető, hogy folytontermő legyen, de hadd ne kelljen ecsetelnem az ízbéli különbségeket a két "fajta" között.

      Törlés
    8. Tudományos bütyökmag, ízbéli különbség? Gyanúsan tájékozott maga ebben! Csak nem ezért száradt magára, mert megbütykölt bütyökmagot próbált a tiborcok torkán lenyomni? A szakrálmagyarokat ilyen dologban nem lehet már átejteni!

      b.

      Törlés
    9. Nem szőrözhetünk ízbeli nüanszokon akkor, amikor a roncstársadalomba süllyedt magyarság - és más nép - maholnap gyilkosok ezreit termeli ki, mivel már nincs mit enniük. A bütyökmagenergia felszabadításán szó szerint a magyar törzsszövetség túlélése múlik!

      Törlés
    10. Akkor majd odadobjuk ezt a laknert.

      Törlés
    11. Baalmont, nagylelkű adomány mindig jól jön, pláne most, hogy a létharc kritikus szakaszba lépett. A forradalmunk hatására a Birodalom kénytelen volt kedvezőbb feltételeket ajánlani a globális osztásban, azt hiszem, nem kell ecsetelnem ennek jelentőségét! Csak azt mondom, hogy kétharmad ...

      Mennyit ad és mit kér érte? Nem, mintha bármiben is engednénk a szigorú létontológiánkból.

      Törlés
    12. Jól értem a javaslatát? Korlátozzuk a bütyökmagtermelést a szakrálbütyökmagra és amikor jönnek a gyilkosok, akkor dobjuk oda a Laknert? Szakrálisan helyes ez?

      Törlés
    13. Lakner már most is az övék, csak még nem jöttek rá, hogy a sajátjaikat is felfalhatják: azaz semmilyen helytelent cselekedet nem szükséges, csupán fel kell világosítani erről az egyszerű lehetőségről a gyomorhordákat, majd a szakrálmagyarok szakrálfotelből szakrálbütyökmagot majszolva végignézhetik a gyomorhordák pusztulását.

      Törlés
    14. Névtelen... egyes szakrálmagyarok majszolhatják a szakrálbütyökmagot... azonban nekem orvosi felmentésem van a túlzott bütyökmagfogyasztás alól.

      Törlés
    15. Névtelen, a gyomormagyarokat nem dobhatja oda egymásnak, hogy egymást falják fel. Akármilyen aberrált a Laknerek gondolkodása, mégis magyarok. Más nemzet tagjait beáldozhatjuk, a nyugatiakat pláne. Magyarból azonban nincs elég. Természetesen nem az SZDSZ-es születésűekre gondolok.

      Törlés
  3. "I am trained in gorilla warfare". Abban lehet, de egy ilyen selyemmajmocska nem sokra fog menni gorillapraktikákkal.

    bernadotte

    VálaszTörlés
  4. Szánalmas figura ez a Lakner Dávid, egy olyan szakállas örökbölcsész, aki ki nem teszi a lábát a Nagykörúton kívülre. Gorilla warfare, muhahaha! Csak találkozzak vele a kedvenc kávéházában, ráhuhogok azt' bepisil rémületében!

    A neoliberális rendszer egy fuvallattól összedűl. Sőt, már össze is dűlt, csak az ilyen aberrált Laknerek nem vették észre.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés