2013. szeptember 18., szerda

A Magyar Ügy jövője

Forradalom és szabadságharc! Mily megkapó látvány volt, amikor a 2010-ben forradalmi üzenetekkel kampányoló Viktor mögé egy emberként állt oda a nép a globálkomprádorok megtörését és szakrális alkotmányt követelve, egy emberként fogadva el a Győztes Csapat igazságát! Ma már történelem. Három év kíméletlen létharc után ideje megkérdeznünk, ment-e a világ a forradalom által elébb? Mi lett volna, ha Hegedűs hadnagy módjára feladjuk az egri várat és nem védjük meg hősiesen a magyar törzsszövetségieket a birodalmi martalóctőkétől?

Mi lett volna, azt nem tudhatjuk. Jobb biztos nem lett volna, hanem ezzel szemben rosszabb lett volna. Az embereknek. De értik-e ezt az emberek, különösen azok alsóbbrendű, konzumidióta része? Mint tudjuk, a gyomormagyarok csak a hasukra hallgatnak. Az egyetlen dolog, amit értenek, a költség-haszon elemzés. Őszintén meg kell nekik mondani, lehet, hogy rosszabbul élünk, mint 32 éve. Azonban még sokkal rosszabbul élnénk, ha a globálkomprádorok globálszivattyúja szárazra szívta volna a létteret. Akkor nem egyszerűen drága lenne a benzin, de benzin se lenne.

Meglehet, hogy a Fidesz jövőre nem nyeri meg a választást és Viktor helyett más lesz a Vezér. Én azonban az új Vezérnek is szívesen adok tanácsokat. Mit szívesen adok, a titáni csatában, amikor a magyar faj élethalálharcát vívja az Idegen Érdekekkel, nekem - és minden magyarszívűnek - kötelességem az Igazságot az állami politika szintjére emelnem.

Ne higgyék a konzumidióták, hogy holmi választással megszabadulhatnak a Magyar Ügytől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése